Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tisk 10 velkoformátových fotek na lesklém papíře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana Kociánová Jozifová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li by bylo možné si k voucheru (10ks fotografií ve vel 20×20) přikoupit ještě vyvolání 1 ks ve vel 30×40cm za cenu, kterou uvádíte na svých stránkách (28Kč) za jedno poštovné. nebo bych si musela tu velkou fotografii zaplatit zvlášť a k tomu další poštovné? děkuji za odpověď.

Petr

Dobrý den , chtěl bych požádat o upřesnění , předchozího dotazu , akce platí do 16.3 , do kdy můžu svou objednávku uplatnit , při zakoupení dnes , můžu uplatnit voucher , třeba za měsíc , děkuji .

Tiskařík

Dobrý den, objednávku můžete zadávat i po skončení akce na SLEVOMATU. Pěkný den.

Michaela

Dobrý den, když akce platí do 16.3, znamená to, že i svou objednávku musím zadat na tiskařík do tohoto data?

Tiskařík

Dobrý den paní Dagmar, poštovné platíte až po odeslání fotografií z našeho online editoru. Pěkný den.

Tiskařík

Dobrý den paní Marie, zatím jsme o voucheru na vyšší množství fotografií neuvažovali. Přesto děkujeme za podnět. Třeba Vám na příští akci vyjdeme vstříc ;-).

Dagmar

Dobrý den,jak mám zaplatit poštovné?Zároveń s platbou 49kč to znamená148kč?Děkuji

Marie

Dobrý den,
bohužel, omezení kvalitu nabídku silně snižuje :-( Uvítala bych možnost sčítání voucherů, samozřejmě za vyšší cenu. U jiných firem lze běžně objednat 1× A4 do 30 Kč, běžně objednávám např. á/19 Kč a poštovné již neplatíte. Bohužel, při započítání ceny poštovného již akce tak výhodná není. Plánujete do budoucna akci na vyšší množství fotografií, než je 10 ks? Jistě se najde mnoho zájemců, kteří by takovouto akci využili.

Tiskařík

Dobrý den, za cenu 89 Kč máte 10 velkoformátových fotek. Pěkný den.

Eva P

dobrý den, za cenu 89 mam tedy 1 fotku nebo 10.? dekuji

Tiskarik

Dobrý den, akce je nastavena na jeden voucher, jedno poštovné, jeden zákazník. Pěkný den.

Zuzana Taucová

Proč nejde dát do jednoho balíčku fotografie za 49 a za 89? Pro stejného zákazníka.

Martina H.

Minule jsem byla velmi spokojená, tentokrát mě ale odradilo vysoké poštovné. Škoda.

Tiskarik

Bohužel, službu výdejních míst zatím nevyužíváme. Děkujeme za tip. Budeme se snažit tuto službu rozšířit. Pěkný den.

Tiskarik

Dobrý den, podmínky této akce jsou stejné jako na akci předešlé. Co se týče nahrávání fotografií, objednávky bez problému přijímáme. Zásadou je používání aktualizovaného internetového prohlížeče. Pěkný den.

Františka Zemánková

Dobrý podvečer,mám dotaz zda by nešlo vy užívat výdejních míst .Objednávám si tak knihy přes internet. Na mobil potom přijde zpráva,že je balíček na výdejně poplatek 10kč.Myslím,že by byl zákazník s touto službou velice spokojen.Pěkný večer.

Lucie Jankovska

Škoda toho omezení. Minule jsem byla s fotografiemi moc spokojená a čekám již nějakou dobu, zda se nebude opakovat. Chtěla jsem jí nyní doporučit známým, ale s omezením 1voucher =1poštovné a 1osoba sama váhám, zda neobjednat jinde. Navíc mi na Vašich stránkách nejde objednat (nahrát) žádné fotografie (ani jpg ani pgn)

Tiskarik

Dobrý den. Bohužel akce je takto nastavena. Můžete však koupit další voucher na někoho např. z rodiny. Vždy ale platí, jeden voucher jedno poštovné. Pěkný den.

Petr

Stejny dotaz, nikde v nabídce to uvedene není (ze by bylo omezeno jen 1 voucher na zákazníka), myslim, že je to zbytecne a skoro trapne si takto umele zvyšovat „exklusivitu“ nabídky :-(

Jana Hudecova

Dobry den,
Slevomat mi ukazuje, ze pocet voucheru na zakaznika je omezen pouze na 1. je to tak? Brala bych jich klidne vice i za cenu vicenasobneho postovneho.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru