Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

HD Portable – mini kamera do auta s nočním viděním

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lukáš Kučera

chtěl bych jen informaci, proč jsou příspěvky, které se týkají diskuze a jsou k této kameře, ohledně využití, kladných či záporných věcí smazány… Z důvodu, že by snad poškodili prodejce a ten by výrobky neprodal, kdyby se zákazník dozvěděl veškeré informace i pravdivé?

Slevomat.cz

Hezký den, pane Kučero, omlouváme se za chybku. Určitě si přejeme maximálně otevřenou diskusi; dotazy nebyly smazány, jen před schválením viditelnosti, tak abychom předešli vulgaritám. Děkujeme vám za vaše upozornění a přejeme pěkný víkend. Petr Bořuta

Sylva

Koukněte na recenze na www.heureka.cz , tam najdete dost rad, od těch co už ju kameru mají. Hezký den

David...

Monika: Problémy s policií můžete mít stejné, jako kvůli GPS navigaci. Podle zákona nesmí být na čelním nic ve výhledu řidiče, případně v účinné ploše stěračů. Stejně tak, jako tolerují GPS navigace, neměli by mít problém s kamerou (kterou na rozdíl od navigace můžete dát třeba vedle zrcátka na stranu spolujezdce, aby Vám co nejméně bránila ve výhledu).

Co se týče použití nahrávky jako důkazu, je to věc na posouzení každého „vyšetřujícího“. Pokud je záznam prokazatelný, neměl by s tím být problém. Nicméně Vám to určitě nepřitíží a může Vám to jen pomoci…

www.supervychytavky.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš příspevěk.
S pozdravem, Supervychytavky.cz

Monika

dobrý den, měla jsem o kameru zájem, ale pak mi došlo, nebudu mít problémy s policií kvůli umístění na předním skle a je nahrávka vůbec akceptovatelná jako důkaz?

www.supervychytavky.cz

Dobry den
temito informacemi nedisponujeme. Je potreba se podivat na platne pravni predpisy.

Ladislav Havelka

Tak koukám, že nám poklesla na polovinu hodnota akceptovatelné SD karty na 32 GB ze včerejších 64 GB. Předpokládám, že i když to není napsané, jsou akceptované karty SDHC. A co kapacita baterie, ta je skutečně těch 1200 mAh nebo taky spíše nižší (800 mAh) jako mají obdobné modely na internetu ?

www.supervychytavky.cz

Dobry den. Kapacita baterie neni na baterii primo vyznacena. Proto jsme tuto informaci odstranili. Na zaklade testu kamera dokaze s nabitou baterii a zaplym LCD displejem nahravat vice nez hodinu.

Jirka

Dobrý den uvádíte dva udaje
jednou:
Podpora SD karet až do 32 GB (není součástí balení)
podruhé:
Podpora SD karet až do 64 GB (není součástí balení)
který udaj je pravdivý?

další dotaz: uvádíte 3 polohy aretace, na obrázku je přísavka vůči optice a čelního sklo v opačném směru, zle tedy přisavku nastavit správně?

www.supervychytavky.cz

Dobry den
spravna informace od vyrobce je, ze pristroj podporuje karty do 32 GB

www.supervychytavky.cz

co se tyka aretace. je tam prisavka, jeden kloub dopredu dozadu. Druhy kloub doleva doprava. a treti aretace je uchyceni kamery ktera se da otacet na sroubovici kolem sve osy a v poloze zaaretovat

Radim

Dobrý den, když už něco chcete prodávat a navíc to dát na Slevomat, tak si prosím připravte všechny podklady. Auto kamera bez automatického přemazávání starších záznamů je opravdu k ničemu. Málem jsem to koupil (na základě Vaší odpovědi, že to má auto start). To je prosím funkce – když se začne kamera napájet, tak se spustí automaticky záznam. Napsat, že název kamery je PORTABLE, je opravdu vrchol.
Jsem rád, že jsem to nekoupil.

www.supervychytavky.cz

Dobry den. Nikdo vas nenuti zbozi kupovat. Nikde neuvadime ze kamera ma cyklicke premazavani.

Ladislav Havelka

Jsem zvědav na Vaše vyjádření ohledně mazání záznamů, prošel jsem spoustu podobných modelů, a všechny přemazávat uměly, takže si myslím, že to bude umět i tato. Na základě vaší odpovědi na můj e-mail si ale myslím, že je zavádějící porovnání s kamerou OMEGA OM205. Pokud má tato kamera jiné parametry než ta, kterou prodáváte je to zavádějící.

www.supervychytavky.cz

Vyrobce uvadi jak na krabicce tak v manualu , ze tato kamera ma premazavani starsich nahravek, ale kdyz jsme kameru testovali u nas, tuto funkci jsme nenasli. Cekame na vyjadreni vyrobce. Jakmile zjistime neco noveho , dame vedet .

www.supervychytavky.cz

kamera tuto funkci skutecne nema. Je treba primo v kamere smazat zaznamy nebo kartu zformatovat coz zabere par sekund

Ladislav

zdravím
Kdybych videl videjko z kamery, jaké je kvality určitě by mě to popostrčilo ke koupi. Nešlo by to někam uložit jako ukázku _?

LH

Dobrý den, na základě Vaší odpovědi o nepřemazávání starých záznamů by mě zajímalo, co se tedy stane, pokud dojde kapacita karty ? Nezlobte se, ale této Vaší odpovědi nevěřím, protože i daleko levnější modely umí nahrávat ve smyčcce nebo segmentech a staré záznamy mažou. Mimochodem kamera, která je nabízena jako srovnání (OMEGA OM 205) to umí. Pokud by tomu tak nebylo, tak by Vaše kamera byla v rozporu s tím, co je na slevomatu nabízeno.

www.supervychytavky.cz

Dobry den. Kmaera nahlasi CARD FULL. Ano v segmentech nahrava, da se zvolit 1,2,5 nebo 15 minut anebo bez omezeni. Jeste tuto zalezitost konzultujeme s vyrobcem . Jakmile neco zjistim, dam vam vedet. Na slevomatu neni nabizeno ze ma kamera premazavani starych zaznamu.

Jan Antošovský

Dobrý den, mám další dotaz, který zje ještě nebyl položen.
1.Automatický start po nastartování – to je dáno tím senzorem pohybu, že se auto začne „chvět“ nebo nějak propojena se zapalováním?
2.Jak dlouho vydrží kamera nabíjet na akumulátor bez použití napájení?
Děkuji za odpovědi

www.supervychytavky.cz

dobry den. Je tam funkce automatickeho nahravani po zapnuti pristroje. Mysli se tim nastartovani pristroje, nikoliv auta. Kamera je schopna natacet cca 1 hodinu na baterii se zapnutym lcd displejem. (vyzkouseno)

Rolf

Dobrý den, děkuji na odpověD, jen prosím ještě o ověření informace, že kamera neumí automaticky přemazávat nejstarší záznam a musí se po naplnění kapacity karty mazat ručně. Byla by to snad první kamera do auta, která by tuto nejzákladnější funkci neměla… Moc děkuji

www.supervychytavky.cz

dobry den. Testoval jsem tuto moznost, a kamera nedisponuje automatickym mazani starsich zaznamu.

www.supervychytavky.cz

jetse tuto moznost konzultujeme s vyrobcem. Jakmile neco zjistim , podam informaci

Rolf

Dobrý den, rád bych se zeptal, kolik minut záznamu se vejde dejme tomu na 1GB kartu a jestli kamera umí automaticky přepisovat nejstarší záznamy, t.j. nahrávat ve smyčce. Děkuji

www.supervychytavky.cz

Dobry den na 1GB kartu se vleze v rozliseni HD cca 13–15 minut. Kamera nema funkci automatickeho premazavani starsich zaznamu.

Milan Blaťák

Dobrý den přeji, bylo by prosím nějaké bližší označení kamery HD portable je docela nic neříkající. menu je v češtině? Děkuji za odpověd.

supervychytavky.cz

Dobry den
Blizsi oznaceni vyrobce neudava. Menu v kamere neni ceske, ja na vyber z nekolika svetovych jazyku. Prilozeny manual v čestine je.

Don Seladon

Dobrý den
Jak se Vám (supervychytav­ky.cz) vydělává na hlouposti českého národa? Na svých internetových stránkách jste si změnili cenu HD minikamery na 1999 kč ale přitom se stačí pohledat na internetu a zjistíte že ta vaše kamera stoji necelou pětistovku. Ano i tak se dá vydělat je to smutné.

Slevomat.cz

Dobrý den Done Seladone,


děkujeme Vám za Váš názor. Ráda bych Vás poprosila o link na nějakou stránku, kde je kamera za Vámi uvedenou cenu, samozřejmě vše prověříme. 


Děkuji Vám
Jiří

Dobrý den!
Zajímalo by mne, zda-li je možno kameru jednoduše vyháknout (nebo jinak rychle demontovat) z držáku připevněného na sklo vozidla, při opuštění vozidla a po návratu opět tuto instalovat (jednoduše a rychle – vzhledem k velkému počtu krádeží vloupáním do vozidel).

supervychytavky.cz

Dobry den. Kamera se vyhaknout neda, ale demontaz je velmi rychla. Pokud chcete nechat prisavku na skle, staci kameru vysroubovat z drzaku. cca 3× otocit a je sundana.

Martina

Dobrý den,
k výrobku je třeba dokoupit ještě pamětovou kartu ?

supervychytavky.cz

Dobry den
ano baleni neobsahuje pametovou kartu. Je to v popisu.

Radim

„Přenosná“ kamera – to asi nebude název, můžete tedy napsat o jakou kameru přesně jde, jinak nelze porovnat a nechápu tedy proč to cenově srovnáváte s jinou kamerou.

supervychytavky.cz

Dobry den
nazev kamery je HD Portable.

Jana Nová

to je čínský výrobek? Děkuji za odpověď

supervychytavky.cz

Dobry den. Ano vyrobce je z Číny. Ale to je drtivá většina výrobků.

Radim

Dobrý den,
jak se tato kamera jmenuje? Nikde v popisu žádný název, ale v porovnávači srovnáváte Omega OM205.
Má tato kamera autostart nebo se musí pokaždé zapínat?
A jaký je úhel objektivu?
Má kamera senzor pohybu?

www.supervychytavky.cz

Dobrý den, název kamery je HD Portable. Kamera má senzor pohybu, i volbu automatického nahrávání při zapnutí motoru. Úhel je 120 stupňů.

S pozdravem, Supervychytavky.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru