Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Running sushi nebo sety z podniku Ginza na Floře

4,6 / 5 Running Sushi Praha  (mapa) 1 790 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobry den, jak lze objednat? Ani na jedno cislo se nelze dovolat.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto. Můžete se rezrvovat online na Restu.cz , jak je uvedené u nabídky. Děkujeme a přejeme příjemný „výlet do Japonska“ :-)

Lenka

Dobrý den,
jelikož jsou vouchery na Running Sushi pro 2 osoby na čas 14–17.h již vyprodané, chtěla bych se zeptat, zda mohu voucher zakoupený na čas 17–22.h uplatnit i v jinou hodinu, např. ve 12.h (pokud bude dle rezervačního formuláře v restauraci volno)?
Děkuji.

Ali

Dobrý den,
včera jsem byla navštívit restauraci bez rezervace,kolem 18.15h bylo plno, čekala jsem pouze 30 min, takže pohoda. Nechápu někdy ty divné dotazy, kdyby jste četli vše pořádně tak se dozvíte vše nač se ptáte. Chyba je na vaší straně ne na podniku. Viz Sprave…, Jana,
Vše bylo perfektní, česky rozumý, zajdu zase.

GinZa

Dobrý den
Musíte objednat dopředu z důvodu abychom stichali všechny objednávky. Objednat nejlépe 1den dopředu.

luci

Dobry den, je nutne objednávat dopředu, ze si prijdu vyzvednout sushi set? Pokud ano, v jakem casovem predstihu? dekuji

Sprave Spravevovatý

Dobrý den, rád bych poprosil o potvrzení nebo upřesnění. V popisu se píše: „120 minut running sushi pro dva jedlíky“ – Opravdu uvedená cena 199 Kč je za 2 osoby v případě running sushi? Nebo je zapotřebí, aby každá osoba měla svůj voucher, tedy 2 × 199 Kč ? Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, rozklikněte zelené tlačítko Koupit a jistě bude vše jasnější, jsou tam různé varianty nákupu, takže si můžete vybrat :- ) Děkujeme a přejeme dobrou chuť.

Jana

Dobrý den.
Píšete – Pro variantu running sushi je možné si rezervovat stůl ve dny Po–Ne v časy 14–17 a 17–20 h (možno i na později, restaurace však zavírá ve 22 h).
Proč nemohu rezervovat stůl na running sushi např. na 12 hod.???
Děkuji.

Petra

Mohl by někdo odpovědět na dotaz, ohledně těch krabiček , zda je nutné doplácet, když si vezmu z domova své? :) čte tu vůbec někdo ty diskuze??????????­????????

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Omlouváme se, my je čteme, odpověď zjišťujeme, neradi bychom vás totiž mystifikovali. Prosím tedy o strpení.

Petra

Dobrý den, chci se zeptat, co se týká krabiček, je možné vyřešit tak, že si přinesu z domova svoje, abych nemusela zbytečně třeba platit za 3 krabičky? :)) Děkuji za odpověď!

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Krabičky můžete mít vlastní. Děkujeme.

Jan

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda je v running sushi na výběr i dostatek sushi ve vegetariánské verzi (okurka, avokádo, ředkev, vejce). Děkuji!!

Slevomat.cz

Dobrý denm, Jano. Určitě se nají i vegetarián a ty avokádové jsou nejlepší, co jsme kdy měli :) Vašek, Slevomat

Pavla Kyriánová

Ačkoliv jsem jen obyčejný zákazník, který zhruba tak 10× do roka restauraci navštíví, troufám si poskytnout pár odpovědí.

Mauska: V ceně runningu je vše co sníte z pásu…můžu z osobní zkušenosti říci, že jezdí velmi bohatý. Ostatní co si objednáte z menu zaplatíte zvlášť.

Iveta Pavelková: Pokud je na rezervačním systému Restu, že restaurace nepřijímá objednávky, znamená to, že je plná. Odpolední running je do 17 hod. Na stránkách restaurace byl jednou dotaz, kolik zaplatíte, když přijdete v 16 a odejdete až po 17, tedy v době, kdy už platí večerní cena a odpověď byla, že zákazník zaplatí vyšší cenu. Doporučovala bych si do restaurace přímo zavolat a případně udělat rezervaci telefonicky.

Píšová Jana: Na stránkách restaurace je ceník, kde je uvedeno, že za dítě zaplatíte v době do 17 hod 158,– Kč a od 17 hod 198,– Kč.

Václav Průcha: Domnívám se, že pokud na rezervačním systému Restu je, že restaurace nepřijímá v daném čase objednávky, znamená to, že je plná.

Gabriela: Pro Váš dotaz ohledně vyzvednutí setu bych zavolala přímo do restaurace.

Jiří Hnilička: Rozhodně bych nehodnotila restauraci podle odpovědí na dotazy. Osobně restauraci navštěvuji přes dva roky. Jsem z jižních Čech a vždy když jedu do Prahy restauraci navštívím, což je zhruba 10× do roka. Bez návštěvy restaurace domů zkrátka neodjedu.

Restauraci vřele doporučuji. Ochotný personál. Rozmanitý výběr. Vše čerstvé...... voucher mám a už se těším až budu číhat na talířky ;)

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo. Děkujeme za pomoc s odpovědí. Jsme rádi, že jsme Vám „zato“ mohli udělat radost dalším voucherem a věříme, že si ho užijete, tak jako vždy :-)

Jiří Hnilička

Dobrý den,
rád bych navštívil váš podnik, ale díky recenzím a nezodpovězeným otázkám velice váhám. Se slevomatem mám velice dobré zkušenosti, ale jsem překvapen tímto přístupem.
S pozdravem Jiří

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří. Odpovědi zjišťujeme, velice se omlouváme za prodlení. Sami ale na sushi chodíme a velmi doporučujeme, věříme,že si pochutnáte.

Anet

Dobry vecer,
kdyz zakoupim voucher na cas mezi 14 – 17 hod., muzu prijit v tomto rozmezi i o vikendu nebo o vikendu je to po cely den jen za drazsi vouchery?
Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Anet. Ano, můžete si pochutnat i o víkendu, čas je jednotný. Děkujeme za pochopení.

Martina

Prosím při odběru s sebou některého setu… i ten poslední o 90 ks je za jeden voucher (nebo pro 4 – 6 osob znamená i počet voucherů)????

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, zakoupíte jeden voucher a dostanete 90 ks sushi z kterého se nají až 6 osob. :-) Dobrou chuť.

Maruska

Da ae pri running objednavat. Zenu nebo muzu zobat pouze to co je na pasu?

A odpovida se tu vubec na dotazy? Zaznamenala jsem jen jednu sebeobranu na spatne recenze…
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Maruško. Objednávat se nedá, v ceně je pouze to, co jezdí na pásu, ale že toho je. Děkujeme za strpení při odpovědi.

Ivana Pavelková

dobrý den, portál Restu mi píše, že víkendy 13:00–15:30 nepřijímají objednávky. Jak tedy mohu udělat rezervaci na running sushi, když je voucher od 14–17h? Když si udělám rezervaci na 16h můžu tam být dvě hodiny nebo jen do 17h?
 Děkuji

Slevomat.cz

Pokud je na rezervačním systému Restu, že restaurace nepřijímá objednávky, znamená to, že je plná. Odpolední running je do 17 hod. Na stránkách restaurace byl jednou dotaz, kolik zaplatíte, když přijdete v 16 a odejdete až po 17, tedy v době, kdy už platí večerní cena a odpověď byla, že zákazník zaplatí vyšší cenu. Doporučovala bych si do restaurace přímo zavolat a případně udělat rezervaci telefonicky.

Gabriela

Dobrý den, mám koupený voucher a potřebuji vyzvednout sushi set v neděli hned v 11:00. Mám si jídlo objednat v sobotu večer nebo tam někdo v neděli ráno už bude a sushi připraví? Děkuji za odpověď.

Píšová Jana

Dobrý den, jak je to s dětmi? věk 8 a 2 roky musím jim koupit též vouchr nebo se to řeší až tam dětskou porcí

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani. Na stránkách restaurace je ceník, kde je uvedeno, že za dítě zaplatíte v době do 17 hod 158,– Kč a od 17 hod 198,– Kč

Nikoletka Famózielis

Dobrý den, četla jsem si recenze na vaši restauraci a lidé co byli v poslední době si stěžují na přeplněnost stolů i když mají rezervaci museli čekat i 30minut, pás je prý často poloprázný a nabídka na talířkách není pestrá.
Máte nějaké příznivější recenze?
Přes slevomat chodíme s přáteli velmi často do restauraci, ale do některých restauraci už bychom nešli ani na voucher proto se ptám :)
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikoletko. Přiznivou recenzí pro Vás může být jedině to, že tento podnik navštěvuji pravidelně a všechno je vždy super. Nikdy jsme ani nečekali , pokud jsme měli rezervaci a sushi jsme si náramně užili. Výhodou je, že nyní i díky naší nabídce je vždy pás přeplněný a tedy nemusíte čekat, až pojede co Vám chutná více, protože to jezdí neustále. Opravdu doporučuji, zvláště za „ty peníze“ :-) Vašek. Slevomat.

Václav Průcha

Jak si mám rezervovat running sushi třeba od 15–17 hod., když na rezervačním portálu jsou rezervace možné pouze od 17. hodiny? Mám to chápat tak, že do 17. hodiny mohu přijít kdykoliv bez rezervace?
 Díky

Ginza

Dobry den
Pokud na rezervacni portal nejde za rezervace mezi 15–17 to znamena ze je vsechny stoly plny

Radka Wernerová

Musím si nutně kupovat krabičky od podniku, nebo si mohu přinést vlastní přenosku? Přeci jen 100,– navíc je už krapet hodně ..

Ginza

Dobry den
muzete mi vlastni krabici

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru