Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za dvouhodinovou exotickou masáž horkými mušlemi Tokoriki v Jihlavě. Naprostá novinka v oblasti relaxace se slevou 50 %.

4,7 / 5 Jana Dočekalová, masáže JANTARIS Jihlava  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kateřina

Dobrý den,
prosím o odpovědi na následující otázky: jakými mušlemi je masáž prováděna? Jestli jsou hladké nebo s vroubkami? Dále zda má masérka odborné školení či kurz a jaký? Voucher bych chtěla jako dárek pro maminku a nerada bych, aby se jí po masáži přitížilo. Díky za informace.

Dočekalová Jana

Dobrý den,jmenuji se Jana Dočekalová a masáž provádím osobně.Na rituál Tokoriki jsem byla proškolena v Neratovicích u Pacifika Spa a.s.
Podrobnější informace naleznete na www.pacifika.cz.Kosmetické ošetření těla horkými mušlemi provádím pravými mušlemi z Pacifického oceánu, které jsou však opracované, vyhlazené a upravené tak, aby nedošlo k poranění klienta.Tudíž jsou všechny hladké. Před každou masáží konzultuji základní zdravotní informace, pro mne jako maséra, z hlediska masáží důležité s klientem.I já se snažím dbát na to, aby se klienti u mne cítili spokojeně a odcházeli uvolněni a bez komplikací.V pří­padě jakýchkoli jiných dotazů, Vám vše velmi ráda zodpovím e-mailem, nebo osobně na tel.č. 775 24 14 14. 


S přáním hezkého dne


Jana Dočekalová – masáže Jantaris

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru