Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cestovní pojištění na hory od AXA ASSISTANCE

4,6 / 5 AXA ASSISTANCE Praha  (mapa) 155 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Radek

Dobry den,
v terminu 16.-23.3.2013 jedu jako spolujezdec osobnim vozem na bezny lyzasky zajezd do Alp (lyzovani jen na sjezdovce). Chci se zeptat jake volit nejvyhodnejsi pojisteni a kolik voucheru si koupit, pokud se chci pojistit sam (znamy jsou jiz pojisteni). Dekuji za odpoved.

Axa Assistance

Dobrý den,
pro pobyt o délce 8 dní Vám stačí 1 balíček Refrence (tento balíček kryje i běžné lyžování po vyznačených trasách) nebo 2 balíčky Zima Plus (zde jsou zahrnuté i náročnější sporty jako freeride, freeskiing, atd.)

Milan

V loňském (či předloňském) roce jsem u vás sjednal cest. pojištění. Bylo to jistě ke spokojenosti obou stran- pojištění jsem nemusel využít. Letos bych chtěl pojištění na 30 dní (já s manželkou). To znamená koupit 4 vouchery. Dotaz – pokud nás dcera přemluví, což je dost pravděpodobné, abychom zůstali v Rakousku o 2–3 týdny déle, je možné pojištění dokoupit z Rakouska a za jakou částku? děkuji Milan

Axa Assistance

Dobrý den,
ze zahraničí si můžete sjednat druhý typ cestovního pojištění, který nabízíme (individuální cestovní pojištění). Kalkulaci získáte přímo na našich stránkách http://axa-assistance.cz/ipus.

Marcela Kovářová

Dobrý den,
potřebuji pojištění na 4 dny pro dvě osoby. Mám si tedy koupit 2 voučery (zima)? 2 voučery jsou pojištění na 12 dní. My z toho využijeme pojištění pouze na 8 dní. Je možné zbývající 4 dny využít na pojištění jiné cesty?
Děkuji.

Axa Assistance

Dobrý den, nevyužité dny nelze použít pro další zahraniční cestu.

Radka

Dobrý den, stačilo by 1× pojištění zima plus pro dvě osoby na tři dny lyžování v Tatrách? Děkuji.

Axa Assistance

Dobrý den,
ano, pro 2 osoby na 3 dny stačí jeden balíček ZIMA PLUS.

Ondrůj Marek

Dobrý den, plnění – Léčebné výlohy 1,5 mil. korun je uvedeno na osobu, nebo na celou skupinu? V případě, že rozložím voucher mezi více lidí. Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,
limity pojistného plnění se vztahují na každou pojištěnou osobu.

Lenka

Dobrý den,
omlouvám se předem za dotaz, ale chtěla jsem se zeptat, zda jde pojištění aktivovat i jinak naž on-line, ale třeba osobně na pobočce, kde se AXA assistance poskytuje? Děkuji za odpověď

Axa Assistance

Dobrý den,
balíček je možné aktivovat telefonicky, e-mailem i na pobočce Axa Assistance.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda 15ti denní pojištění Reference je možné využít i pro cestu na Kubu? Nemohu u nabídky najít, zda platí pro celý svět, nebo je nějak omezená.Děkuji.

Axa Assistance

Dobrý den, cestovní pojištění REFERENCE platí do celé Evropy + Turecko, Egypt, Tunisko, Izrael a Kanárské ostrovy.

Ivana

Dobrý den,v loňském roce jsme si zakoupili 4 vouchery, které byly aktivovány 2 na červen a 2 na srpen. Do dnešního dne je máme vedeny jako neuplatněné. Naštěstí jsme Vaše pojištění nevyužili, ale nejsem si jistá, zdy v případě potřeby by tedy vouchery byly platné. Je nějaká možnost kontroly o aktivaci? Děkuji za odpověď

Axa Assistance

Dobrý den,
zašlete nám prosím na adresu zakaznickalinka@axa-assistance.cz čísla voucherů. Zkrontrolujeme v databázi, zda byly uplatněny, a budeme Vás informovat.

Jana

Dobrý den, balíček/voucher na 15 dní mohu lze také použít pro 2 osoby na 7 dní lyžování? Zároveň se chci ujistit, když tento voucher aktivuji nejpozději 30.4., opravdu bude platit pro termín pobytu v zahraničí v červnu nebo září? V podmínkách uvádíte: „Aktivace je možná na jakýkoli termín až do 30. 4. 2013“. Podle této informace to vypadá, že i pobyt musí být v termínu pouze do 30.4. Omlouvám se, ale než voucher zakoupím, raději chci mít jistotu. Děkuji za ochotu.

Axa Assistance

Dobrý den,

ano, balíček cestovního pojištění na 15 dní je možno rozdělit pro 2 osoby po sedmi dnech. Jedinou podmínkou je, aby den počátku i konce pojištění obou osob byl stejný. Balíček je nutno aktivovat do 30.4. 2013, cesta však může proběhnout až po tomto datu.

Jitka

Dobrý den, platí balíček Zima plus i na české hory? Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,
balíčky se na území České republiky nevztahují.

Jana

Dobrý den, když je aktivace pojištění do 30.4., znamená to, že do této doby stačí, když pojištění např. 30.4. zaktivuji, ale odjezd bude třeba v červnu 2013 nebo se zájezd musí také do 30.4. uskutečnit? Dále bych se chtěla zeptat, zda pro 2 osoby na 6 dní lyžování stačí zakoupit 1× voucher Zima Plus za 399 Kč nebo musí mít každá osoba 1 voucher, tzn. zakoupit 2 ks? Děkuji za odpověď.

Axa Assistance

Dobrý den,
aktivace musí být do 30.4.2013, ale cesta se může uskutečnit i po tomto datu.
Pro 2 osoby na 6 dní je potřeba zakoupit 2 vouchery Zima Plus, celkově potřebujete mít 12 pojištěných dní.

Katka F.

Využila jsem nabídky této pojišťovny v loňském roce a musím říci, že jsem bohužel musela využít. Dcera si v Egyptě ošklivě roztrhla čelist. Pojišťovna se zachovala perfektně, jen jsme na recepci nahlásili, že chceme na evropskou kliniku ( hotelový lékař byl spíše řezník) a pojišťovna chtěla jen číslo pojistky a dále jsme se o nic nemuseli starat, přijel pro nás taxi, odvezl nás na kliniku se super péčí a s perfektně zašitou čelistí, léky i převazy nás odvezl zpět na hote cca 50 km. O nic jsme se nestarali, pojišťovna vše zařídila. Mohu tedy maximálně doporučit. V sobotu odlétáme a zase jen s pojišťovnou AXA .

Axa Assistance

Dobrý den,

jsme potěšeni, že jste byla s našimi službami spokojena. Pracujeme pro maximální komfort a spokojenost našich klientů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru