Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

789 Kč za trvalé odstranění tuku na břiše, bocích i stehnech. Kryolipolýza a nasátí DVOU vybraných partií. Zmrazte tuky se slevou 76 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Romana

DObrý den, chtěla bych koupit poukat pro mamku – 50let, menopauza, svaly ochablejší, tukové polštářky průměrné vzhledem k věku:-) kolik voucherů byste doporučila, aby to bylo znát…? (mamka necvičí:-( ) děkuju za odpověď.

studio

Dobrý večer,
odhadla bych to na 3 vouchery. Určitě bych doporučovala nasát spodní bříško na každé straně –2 nasátí a horní /1 nasátí/ a poté to celé ještě jednou opakovat na stejné partii./celkem 6 nasátí ´= 3 vouchery. Ale záleží na Vás.
Hezký večer

Miriam

Dobrý den.Jsem 4měs.po 2.porodu.Po těhotenstvích a hormonální léčbě mi zůstalo 15kg nahoře oproti mé původní váze. Od ledna podstupuji redukční program váhy.Chci se zeptat. Kdy podstoupit kryo. aby byl efekt co nejlepší? Během redukce nebo až po úpravě váhy?Děkuji za dopověď.

studio

Dobrý den Miriam,
Vy jste momentálně naprosto ideální klientka,přijďte teď…je co nasát:-) a i výsledek bude super,namotivuje Vás.
Jen nevím o jakou partii máte zájem ,pokud o bříško určitě doporučuji 2 vouchery /4 x nasátí/ a ještě alespoň jednou opakovat. Je to samozřejmě na Vašem zvážení,ale doporučuji 4 – 8 voucherů.
Bříško se rozdělí na 4 časti a výsledek je výborný.
Přejeme hezký den,

Veronika

Dobrý den, chci se zeptat jak je přibližně velká plocha 1 nasátí? Děkuji!

studio

Dobrý den Veroniko,
hlavice má rozměry 15×7cm a hloubku má 6cm, tím se velikost ošetřované plochy zvětšuje.

Seitzova Petra

dobrý den, je to skutečně Zeltiq přístroj, který používáte? děkuji předem za odpověď.

Misa

Dobrý den, kolik cm přibližně ubyde po 1 nasátí? Děkuji za odpověď.

studio

Dobrý den,
většina klientek si nechává měřit na INBODY,kde máte zaznamenány procenta tuku v jednotlivých oblastech a po ukončení kůry,nebo po 6 týdnech se nechávají přeměřit. Dle výsledků na INbody je to samozřejmě individuální/dle vrstvy tuku/,ale úbytky má úplně každá klientka.Cítí je a jsou i měřitelné.Na centimetry zatím moc neměříme,INBODY je daleko přesnější ,než naše „ruka“.Ale byl můj manžel :-) a ten si po jednom ošetření naměřil v pase úbytek 4,5 cm .Tak jestli Vám to stačí takto?

Marie Čiháková

dobrý den, mám koupený voucher a chci aplikovat na partii břicha a žaludku ) hlavně žaludku) mám tam si 5 cm tuku. je to na jeden voucher nebo na dva?

studio Contour up

Dobrý den,
dle Vašeho popisu by Vám stačil jeden voucher.Pokud by jste si koupila dva,můžete ho využít na opakované ošetření …většinou klientky chodí 2× na stejnou partii.
Děkujeme a přejeme hezký den

Ivana

Dobrý den chci se zeptat zda vadí, když mám nadváhu 30kg.Zda to bude mít nějaký efekt.Děkuji za odpověď

studio Contour up

Dobrý den,
Nevadí,máme klientky ,které absolvují kryo ,ale všechny jsou zároveň v redukčním programu/stra­va,cvičení/ a přístrojová ošetření vše doplňují.Pokud nejste v žádném redukčním programu,tak při velké nadváze bude efekt zanedbatelný.Kry­olipolýzou celkově nezhubnete.
Děkujeme a přejeme krásný den.

studio

..ještě jsem to konzultovala s lékařkou,efekt by byl,ale musela by jste si zakoupit více voucherů a nechat si ošetřit více problémových partií,aby výsledek byl uspokojivý. ......přesto ale doporučujeme a pomáháme klientkám řešit velkou nadváhu celkově a poté až lokálně.

Martinka Nová

dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda-li mohu podstoupit ošetření,když mám jen jednu ledvinu(plně funkční),jsem po autonehodě…děkuji za odpověď

studio Contour up

Dobrý večer,
prosím konzultujte to se svým lékařem.
Děkujeme.

Lucie Abramčuková

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,voucher je na dvě partie,znamená to,že boky bude jako jedna partie nebo na boky bude vyčerpán celý voucher,měla bych zájem o vnitřní stranu stehen a boky,tak si nejsem jistá,zda koupit jeden nebo dva,děkuji za odpověď

studio Contour up

Dobrý večer,
1 voucher = oba boky, 2 × 45min.
1 voucher = obě vnitřní stehna,2 × 45min.
Děkujeme a přejeme hezký večer.

studio Contour up

Dobrý večer,
1 voucher = oba boky, 2 × 45min.
1 voucher = obě vnitřní stehna,2 × 45min.
Děkujeme a přejeme hezký večer.

Jitka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli mi uškodí nějak kryolipolýza, pokud mam pozitivní výsledky -trombofilní stavy.Má to na to vliv?
Děkuji za odpověd.

studio Contour up

Dobrý večer,
mám také trombózu a ošetření jsem podstoupila,ale určitě Vám doporučuji konzultaci s Vaším ošetřujícím lékařem.
Děkujeme.

Alena

Je možné podstoupit toto ošetření při onemocnění štítné žlázy? V kontraindikacích nic napsáno není, ale prosím o info, dříve než objednám voucher. díky…

studio Contour up

Dobrý večer,
mnoho klientek má onemocnění štítné žlázy a toto není kontraindikace.
Děkujeme a přejeme hezký večer

Zdenka Sollarova

kolik voucherů potřebuji na břicho,děkuji

studio Contour up

Dobrý večer,
na bříško Vám stačí 1 voucher = 2 x nasátí.Pokud máte bříško velké,doporučujeme 2 vouchery = 4 x nasátí.
Hezký večer

Týna Knopfová

Dobrý den je tento zákrok nějak zdravotně omezen.. chtěla bych to pro maminu jako dárek, je to astmatyk a taky bych se ráda informovala jak to probíhá po zaplacení… děkuji knopfová

studio Contour up

Dobrý večer,
že je maminka astmatik nevadí a pokud Vám bude zaslán voucher po zaplacení,tak se buď objednejte telefonicky ,nebo on-line rezervací a poté, až k nám přijdete ,odevzdáte nám Váš voucher.
Děkujeme .

Markéta

Dobrý den.
zajímá mne to samá, co Lucii. Už jsem se k Vám navíc i objednala a ráda bych ještě věděla- když se jedná o nasátí, tak chápu dobře, že např. na boky budu spotřebuji jeden voucher, protože je to počítáno jako dvě partie?
Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den,


na Vašich stránkách jsou na kryolipolýzu objednávací časy vždy po 1,5 h. Stihnou se za tuto dobu dvě nasátí nebo je třeba se raději objednat v časovém rozmezí 3 hodin? 


Děkuji za odpověď.
studio Contour up

Dobrý den,
za 1,5 se stihnou dvě nasátí…ale zadala jsem administrátoro­vi,aby upravil on-line objednávání na 2hodiny.....aby to bylo v pohodě.
Přejeme hezký den

Kateřina

dobrý den,mám dotaz jak dlouhou máte přibližně objednávací dobu a jak dlouho se musí čekat na podstoupení druhého nasátí stejné partie …děkuji

studio Contour up

Dobrý den,
objednací doba je cca 4 –7 dní,záleží jakou preferujete hodinu.
Druhé nasátí stejné partie je možné opakovat po 45 dnech.
Přejeme hezký den

Vladka

Dobrý den mám velkou nadváhu po porodu , hlavně převislý tuk na břiše a jsem po porodu dva měsíce a kojím je tato procedura i pro mě či nikoliv děkuji Vladka ráda bych tuto metodu vyzkoušela

studio Contour up

Dobrý den,
při kojení se toto ošetření určitě nedoporučuje.

Lucie

Dobrý den,


ráda bych se zeptala, zde je 45 minut na kryolipolýzu dostačujících, aby byl vidět efekt. Jiná studia nabízí 60 min s tím, že je to minimum pro zmražení tukových buněk. 


Dále se chci zeptat, zda mohu např. při koupi 2 voucherů podstoupit všechna 4 nasátí (na různé partie) v jednom dni. 


Děkuji za odpověď.
studio Contour up

Dobrý den,
pokud jsem informována,nabízí většinou 30min na 1 nasátí,což je určitě málo,nebo 45min na jedno nasátí. U nás jedno ošetření trvá 45min a mrazíme na –5 až –8 stupňů,nikdy ne v plusových hodnotách....­..45 min . je určitě naprosto dostačující. 60min.na jedno nasátí používáme také,ale pokud je tuková vrstva hodně vysoká.

Jinak určitě můžete podstoupit všechna nasátí najednou,ale většinou klientky absolvují ošetření na 2 nasátí a jiný den zase 2 nasátí.Je to z důvodu,že se jim zdá dlouhé ležet 3 hodiny. .Ale záleží na Vás.
Přejeme hezký den

Míša

Dobrý den, jakým strojem provádíte kryolipolýzu? Děkuji

studio

Dobrý den Míšo, certifikaci má přístroj Zeltiq, který stojí za kompletním vývojem v USA. Všechny ostatní přístroje pouze převzaly jeho technologii, ovšem pracují na stejném principu. Ten náš přístroj dodává firma BTL (zdravotnická technika). Jako například vlastníme přístroj Exilis na radiofrekvenční liposukci (tento přístroj má jako jediný certifikát FDA), přesto všechny ostatní výrobci převzali jeho technologii a pracují na stejném principu. Hezký den.

Jana Altmanová

Dobrý den, bylo by možné přijít 2× na stejnou partii? tím myslím ošetření břicha např. po 2 měsících či dříve.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

studio Contour up

Dobrý den,
určitě si to můžete vybrat 2× na stejnou partii.
Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru