Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Golfové kurzy v Nové Americe s možností ubytování

4,3 / 5 Areál Nová Amerika Zaloňov  (mapa) 118 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
V. Černocká

Dobrý den,
je možné tuto nabídku výuky golfu s pobytem kombinovat s Vaší další nabídkou pobytu v hotelu pro 2 na 2 noci (Golf, výlety i odpočinek pro dva v Nové Americe ) tak, aby na sebe výuka s pobytem a pobyt navazovali? Probíhá kurz ve všední dny, o víkendu, nebo kdykoliv v závislosti na naší rezervaci?
Děkuji za odpověď.

Nová Amerika

Dobrý den, ano je to možné kombinovat. Jsou připravené termíny jak pro všední den tak na víkendy

Vévoda O.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda výuka probíhá v pevně stanovených termínech (které budou zveřejněny) nebo je možné dorazit kdykoli?
V případě že jsou termíny stanoveny pevně a dorazilo by nás minimálně 6 (viz. dotaz výše) kteří již začátečníci nejsme bylo by možné kurz uspořádat i individuálně?
 Děkuji

Nová Amerika

Dobrý den, vše je na domluvě. Když bude skupinka aspoň o 6 osobách, je to možné udělat kdykoliv :-)

Jana Dvořáčková

Dobrý den,
dotaz výše zřejmě nebyl pochopen, mě zajímá to samé. Voucher s ubytováním znamená 2×výuka a ubytování pro 2 osoby, nebo výuka pro jednu osobu a ubytování pro dvě?

Nová Amerika

Výuka i ubytování je pro dvě osoby, bydlí se na dvoulůžkovém pokoji – tedy spolu :-) A oba se účastní výuky golfu :-)

Hlaváčková

Dobrý den,
je možné využít tento voucher na služby trenéra i v případě, že nejsem začátečník?

 Děkuji

Nová Amerika

Dobrý den, tento kurz je směřovaný především pro začátečníky, ale je možné domluvit s více přáteli – ideálně 5–6– osob a pak kurz můžeme zaměřit podle Vašich představ. Některým zkušenějším golfistům pomohl v letošním roce i tento kurz, jelikož chybovali právě v základech :-) Vše je o domluvě.

Zuzana Pavlova

Dobrý den,

je ve variantě „Jednodenní kurz golfu a ubytování pro 2 osoby“ pro 2 osoby pouze ubytování nebo i pobyt na hřišti a výuka s trenérem?

 Děkuji

Nová Amerika

Dobrý den, v tomto balíčku je ubytování a 8 hodinový kurz s trenérem. Podle zdatnosti skupinky se chodí i na par jamek na hřiště, ale není to vždy pravidlem. Záleží na šikovnosti účastníků :-)

Kopáčková I.

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, co znamená vstup na hřiště putting, driving, chipping? Jsem laik.
A ještě, píšete, že pokud „zvládnete trénink v treninkovém centru s krytými odpališti, může se jít na hřiště“… Znamená to tedy, že celý den strávíme uvnitř a třeba se ani nedostaneme na reálné hřiště? Jak je časově den rozdělen?

Děkuji za odpověď
Kopáčková I.

Slevomat.cz

Dobrý den, budete se učit základní golfové údery jako odpal, přihrávky a patování do jamky. Vše probíhá na venkovních tréninkových hřištích. Kryté je pouze odpaliště, ale pálíte do přírody. Formulku „pokud zvládnete trénink atd“ myslíme tak, že Vás golf snad chytne a začnete hrát i na profi hřištích :)
Den probíhá dle domluvy na místě, projděte si celé kolečko úderů a budete trénovat, co Vás bude bavit nejvíc nebo v čem se budete chtít zdokonalit.
Díky za dotaz, Michal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru