Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za 60minutovou čínskou masáž Tui Na. Zvládne nespavost a povzbudí reflexní body se slevou 63 %.

4,5 / 5 Masáže, čínská medicína Jin-Jang Hradec Králové  (mapa) 387 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Masáže,čínská medicína

Pro Terezku: po domluvě je možné objednat se i na víkend.

Milá Terezka

Dobrý večer,je možné se objednat i na víkend?Děkuji za odpověd Tereza

Masáže, čínská medicína

Pro Denisu: V těhotenství lze masáž provádět, ovšem masér musí vynechat konkrétní meridiány a body. Nemasíruje se ale v pokročilém stádiu těhotenství, tzn. od 7.měsíce.

Denisa

Ještě jeden dotaz, lze masáž provádět v těhotenství?

Masáže,čínská medicína

Pro Petru: Tui na by se neměla používat u velmi starých lidí.

Petra

Dobrý den, ráda bych koupila tuto masáž své babičce (85 let), ale nejsem si jistá, zda je vhodná vzhledem k pokročilému věku… Babička je na svůj věk poměrně čilá, dokonce o masáže projevila zájem, ale přesto se raději zeptám, zda je tento druh masáže nějak limitován věkem. Děkuji za odpověď.

Masáže,čínská medicína

Pro Danu:křečové žíly a zánět žil jsou kontraindikací.

Dana

Dobrý den, ráda bych poukaz zakoupila rodičům, kteří mají zdravotní problémy jako křečové žíly, vysoký tlak, cukrovku, artrózu a problémy zažívacího traktu. Nevím, zda by byla pro ně vhodná. Nerada bych jim způsobila ještě větší problémy než mají. Děkuji

Masáže,čínská medicína

Pro Denisu: Od 9 hodin ráno do 18.30, vždy podle aktuálních objednávek.

Denisa

Dobrý den,
jakou máte otvírací dobu? Nejsem z Hradce a hodilo by se mi to spíše odpoledne? Také uvažuji o nákupu 2 poukazů a absolvování hned po sobě. Děkuji

Masáže,čínská medicína

Pro Idaho: Voucher je potřeba využít do 30.6. 2012, ale v případě nutnosti je možné se domluvit na náhradním termínu. Masáž není možné absolvovat ve dvou najednou, ale je možné počkat v příjemném prostředí, při šálku kávy nebo čaje, který nabízíme zdarma.

Masáže, čínská medicína

Pro Pavlínu: Tui na má pozitivní účinek na projevy astmatu.Astma je kontraindikací pro použití pelyňkové moxy – tu v rámci této akce provádět nebudu.

Idaho

Dobrý den, rád bych koupil tento voucher pro své rodiče, jako dárek k Vánocům, ale nejdříve bych se rád zeptal, do kdy, od nákupu, se musí spotřebovat a zda je možné aby absolvovali masáž najednou a nemuseli na sebe čekat. Děkuji

Pavlína

Dobrý den, ráda bych poukaz zakoupila pro svou maminku, ale nevím, zda je pro ni vhodná. Z hlediska nespavosti a jiných pozitivních účinků rozhodně, ale má astma a to na svých stránkách uvádíte jako kontraindikaci. Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru