Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Škola smyku – za volantem nebo jako spolujezdec

Drift Havířov Havířov  (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Bc Inko Gnito

Jak dlouho trvá jízda. Bude něco připlácet třeba benzín.

P.Rusnák

Dobrý den, všechny informace máte v popisu akce. Samotná jízda trvá 45 min. a následuje po 15 min. školení. Cena už je konečná. Samozřejmě je možné na místě dokoupit další jízdu.

Petr Hanák

Jak je řešeno pojištění vozu ? Jak je velká jízdní plocha, jsou nějaká omezení, jako jsem třeba zažil v supersportech, kde omezovali rozjezdy a podobně ?

P.Rusnák

Dobrý den, při havárii zákazník žádnou spoluúčast nehradí. Jízdní plocha je vymezena areálem motokár cca km čtvereční. A co se týče omezení intenzity sešlápnutí plynového pedálu, k tomu vás spíš budeme vybízet aby auto jelo bokem :-)

Michal Vašíček

Dobrý den, lze voucher rozdělit na dva jezdce? Mám doma dva závodníky kteří by si to oba vyzkoušeli ( časové půl na půl) . Díky za info.

P.Rusnák

Dobrý den, v tomto nevidím žádný problém.

Dana

Dobrý den, je tato nabídka vhodná pro řidiče začátečníka? Uvažuji o variantě jako spolujezdec pro syna, který jezdí jen pár měsíců. Děkuji.

P.Rusnák

Dobrý den, i řidič začátečník si to může vyzkoušet pokud je šikovný. Samozřejmě pro větší intenzitu zážitku bych volil variantu kdy řídí instruktor.

Lucie Králová

Dobrý den, je driftování na pevném povrchu jako ve videu. Na fotkám to vypadá, že je podklad štěrk.

P.Rusnák

Dobrý den, driftování je na asfaltovém povrchu. Asfalt na naší ploše obsahuje bílé kamínky, proto může na fotkách působit klamavým dojmem. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru