
Termín
Platnost do 31. 3. 2015.
Můžete využít do 31. 3. 2015
Jak uplatnit
- Objednávky na tel. čísle 776 560 690 (volejte od 10 do 17 h). Z kapacitních důvodů je možný další rozvoz až od 6. ledna 2015.
- Uveďte adresu, kam chcete maso dovézt, a kód voucheru.
- Při rezervaci se vždy operátorka zeptá, jestli vám mohou doručit i větší kus s možným doplatkem (doplatek nad 1,3 kg je za každých 10 dkg je 40 Kč).
- Vyčkejte na potvrzení objednávky.
- Storno: V případě zrušení nebo změny dovozu v den rezervace nebo nepřevzetí zboží voucher propadá.
- Doprava:
- Osobní odběr není možný.
- Rozvoz v rámci Brna a okolí je zdarma.
- Při objednávce se domluvíte na doručovacím čase, jídlo vám dovezou kdykoli Po–Pá od 13 do 20 hodin a v So od 13 do 22 hodin. Přesný čas rozvozu vám sdělí operátorka při objednávce.
- Omezení: Dovoz nelze využít ve dny 24.–27. 12. a 31. 12. 2014 až 2. 1. 2015.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Díky pejskovi a kočičce víte, že svíčková omáčka se nedělá z rozpuštěného balíčku dortových svíček. A díky svým babičkám či maminkám zas to, jak tu pravou a tradiční dobrotu připravit.
Nechte si dovézt 1,3 kg pravé hovězí svíčkové z Matýskova řeznictví až domů. Žádné fronty, maso vám přivezou, kam si budete přát a vám bude stačit, když si připravíte ten správný recept. 
Jaké má vaše rodina nejoblíbenější slavnostní jídlo? Svíčkovou na smetaně s brusinkami, grilované steaky nebo pečlivě naškrábaný tatarský biftek?
Při rezervaci se vás operátorka zeptá, jestli chcete doručit i větší kus s možným doplatkem, který činí 40 Kč/ za každých 10 dkg nad uvedenou váhu. 
Nejste si jisti, zda může svíčková přijet až k vám domů? Podívejte se na mapku rozvozu.
Kvalita od spolehlivého řezníka
Matýskovo řeznictví prodává a rozváží kvalitní vepřové, hovězí i drůbeží maso jak do řady prodejen a gastronomických provozoven, tak do domácností. V jeho sortimentu najdete také výtečné uzeniny vyráběné podle poctivých receptur, zabíjačkové speciality i hotová jídla.