Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pivní doktorát a pobyty v pivních lázních

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Rožnovské pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm (mapa) 256 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Pavla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v čem spočívá pivní doktorát. A když budeme dva a koupím pouze jeden, co bude ten druhý dělat, pokud je v rámci toho nějaký program. Děkuji Pavla

Slevomat.cz

V nabídce máte varíanty s pivním doktorátem pro jednoho i pro oba. Jedná se o zábavně-naučný kurz pro milovníky piva se závěrečnou zkouškou a diplomem. Pokud se ho nebude jedna osoba chtít zúčastnit, může prožít tuto dobu v hotelu Relax v bazénu či v lázních nebo v pivovarské hospodě. Všude je možnost vynikajícího občerstvení a dokoupení masáží a welness procedur za výborné ceny.

Martin

Dobrý den,

z lázní do hotelu Relax to je pěšky 45minut (mapy.cz), možná by nebylo špatné tohle v upoutávce na slevu zmínit (někteří nejsou takové kobylky :) ). Vzhledem ke konzumaci piva v lázních to je celkem důležitá informace. Máme již objednáno, tak snad bude vše OK.

Slevomat.cz

Dobrý den, vzdálenost hotelu Relax je 2,3km, parkem 2,6km. V případě požadavku lze domluvit při rezervaci za malý příplatek ubytování přímo v pivovaru či v apartmánech naproti. Bonus hotelu Relax je ale bazén a možnost využití dalšího welness a masáží za velmi dobré ceny.

Marie Navrátilová

Děkuji za odpověď a prosím ještě jedna otázka.
Mám vážný zájem o pobyt s lázeňskými procedurami. Zakoupím si tedy na slevomatu poukaz v ceně 1590. Můj pobyt stojí 3590. Ostatní doplácím přímo u vás???? Kdy je nástup na tento 2denní pobyt?? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, v případě zájmu o 2 denní pobyt vč.welness procedur je potřeba na Slevomatu zakoupit variantu za 3590Kč, tj. 3.varinata. Poté si zarezervujete v lázních termín, kdy chcete přijet. Všechny služby, uvedené ve výpisu voucheru máte zakoupením voucheru již předplaceny pro 2 osoby.

Marie Navrátilová

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt u vás včetně lázeňských procedur v ceně 3590,00 Kč, prosím to je cena pro 2 osoby?

Slevomat.cz

Ano, jedná se o cenu luxusní péče pro 2osoby.

Adéla

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se u vás dá zaparkovat i mimo tu nabízenou garáž na normální parkovací místo bez poplatku? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, hotel Relax má velké parkoviště, Rožnovský pivovar má omezené místo k parkování, ale dá se zaparkovat i v přilehlých uličkách.

Lucie Francová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné prodloužit platnost poukazu např. do 31.10.2015? A také, pokud bych to chtěla věnovat jako dárek pro 3 člennou skupinu, bylo by možné udělat poukaz pro 3 osoby?
Děkuji mnohokrát :)

Tým lázní

Dobrý den paní Francová,

platnost poukazu je bohužel omezena do 31.8.2015. V pří­padě rezervace pro třetí osobu nás kontaktujte na tel. čísle 774 430 000

anna

Jde dokoupit popř. další noc

Slevomat.cz

Dobrý den, další noc lze, samozřejmě, dokoupit.

Tereza Konečná

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné si koupit balíček s procedurami a na místě nebo předem dokoupit ještě pivní doktorát?
Děkuji za odpověď
Konečná

Slevomat.cz

Dobrý den, Pivní doktorát probíhá pouze v sobotu a v určitých termínech dle počtu zájemců, je tedy potřeba rezervovat termín předem, platba postačí na místě. Jinak je možné dokoupit všechny procedury dle volných kapacit. Možná by se Vám vyplatil pobyt s 20 procedurami, který dnes ještě běží. Obsahuje i velmi přínosné terapie navíc.

Nováková Jitka

Dobrý den chtěla jsem se zeptat do kdy jsou slevy na balíček 2denní lázeňský pobyt s procedurami a ta cena 3.590 platí pro dva ?chtěla bych jet až v květnu a dát to manželovi k 60.narozeninám.je to s polopenzí ?děkuji Nováková Jitka

Tým lázní

Dobrý den,
pobyt obsahuje:
Zážitkový ozdravný pobyt pro 2 včetně procedur
ubytování na 1 noc v hotelu Relax
neomezený vstup do bazénu
snídaně formou bufetu
neomezené pití kvasnicového piva Radhošť během procedur
nabitý balíček 10 lázeňských procedur
na přivítanou konopná káva s konopným koláčkem
společný pobyt ve dvou v jemné bylinné aromatické páře s kryglem kvasnicového piva a peelingovou rukavicí pro vlastní peeling celého těla, zaposloucháte se do audio programu tajné jogínské techniky dechu (30 min.)
koupel pro 2 v horkém černém pivu s vysokým obsahem čerstvých pivovarských kvasnic, můžete si z nich nechat dát vyživující masku na obličej či vlasy (30 min.)
pak máte na výběr: rituální bambusová masáž s olejováním konopným mlékem nebo mezoterapie pleti (zapracování kys. hyaluronové do hlubších vrstev pleti (30 min.)
parafínový zábal zad s konopným olejem (30 min.)
relaxační oxygenoterapie s 95% kyslíkem za poslechu audio programu Jak se zbavit stresu
nejmodernější japonské reflexní a akupresurní masážní technologie plosky nohou
večeře pro 2 v pivovarské hospodě (velké grilované koleno s pečivem)

V případě zájmu nás prosím co nejdříve kontaktujte

S pozdravem
Tým lázní

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru