Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotoobrazy napnuté na plátně – 5 různých rozměrů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Já Robot

Dobrý den. poštovné mám uhradit ihned po přijetí voucheru ? Děkuji

Kateřina

Dobrý den, chci se zeptat, z jakého důvodu je omezená velikosti souboru max. 8MB. K velkoformátovému tisku je nevhodnější fotografie ve formátu .tif a ta má např. 40MB.
Děkuji Katka

Pavel

Dobrý den,

Důvod je maxima co se dá nahrát přes e-shop. Větší formáty se zasílají jako objednávka přes uschovna.cz jak popisujeme na našich stránkách.

Monika

Dobrý den, existuje po objednání nějaké odsouhlasení korektury? Na Vašich stránkách nevidím nikde možnost navrhnout vložení fotky tak, aby to vyhovovalo. Děkuji

Pavel

Dobrý den,

Pokud požadujete korekturu, napište nám to do poznámky. Například hlavy nikdy nezahýbáme za hranu, to je u nás automatické.

Jiřina

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžete změnit pozadí fotografie? Děkuji

Pavel

Dobrý den,

Netuším jakou změnu se přesně jedná, ale pokud například by to měl být výřez postav a dosadit do pozadí nějakou barvu nebo nechat bílou, tak to lze. Požadavek napište do poznámky k objednávce, ale služba je za poplatek dle rozsahu, musíme vidět foto.

Honza

Jak je to s úpravou fotografie? Myslím tedy tak že plátno 80×60 není ve formátu 2:3 a část fotky se ohne na rám, jde mi tedy o to jakou fotku doporučujete, nebo cca jaká část fotky se skryje ohnutím na rám? Doufám že si rozumíme, a děkuji za odpověď.

Pavel

Dobrý den,

Správný upravený formát je 8.6:6.6. Čistá pohledová strana 8:6. Nikdy neořízneme hlavy a části těla pokud již oříznuty nebyly. Jestliže nastane problém a nelze ideálně umístit, informujeme Vás. Můžete nám také při objednávce sdělit, jaké okraje nebo motiv jsou pro Vás důležité.

Soňa

Dobrý den, jaká je dodací lhůta od zadání zakázky, jedná se o jednu fotografii – jedno plátno.
 Děkuji

Pavel

Dobrý den,

Lhůta pro výrobu u nás je 5–11 prac. dnů dle aktuálního vytížení které se každý den mění.

JS

Jedná se o tisk na bavlněné nebo polyesterové plátno? Děkuji za odpověď.

Pavel

Dobrý den,

Jedná se Canvas fotoplátno polyester 250g, které vyniká jemnou strukturou oproti bavlněnému které je spíše díky velmi hrubé struktuře určeno na reprodukce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru