Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

333 Kč 1 kg pikantních BBQ křidýlek a 1,6 kg grilovaných texaských žeber! Dvě báječná BBQ menu pro libovolný počet osob.

4,4 / 5 Gurmania Restaurant Průhonice Průhonice  (mapa) 979 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Josef H.

Dobrý den, možná jsem špatně koukal, ale nikde jsem nenašel do kdy je poukaz platný, děkuji Herlitze

Slevomat.cz

Krásný den, Josefe :-) Platnost voucheru můžete naleznout třeba vpravo nahoře u diskuse :-) Platí do 3.7., ale rezervaci doporučujeme co nejdříve.

Pavla H

Dobrý den,
je možné uplatnit daný poukaz už tuto neděli? Do kdy je třeba rezervace v nekuřácké části? Děkuji

Jakub

Tuto neděli už bohužel ne, volné místa jsou nejdříve 20/12

Jiřin

Po loňské stejné akci mohu tuto slevu jen doporučit. Za rok jsme s partou kamarádu ozkoušeli mnoho podobných slev na gastronomii a ve většině případů jsme byli hodně zklamáni, obsah neobsahoval nabízené množství, protivný personál, a tak…
Tady jsem na nic takového nenarazil, minule nás obsluhovala velice příjemná slečna, parádní prostředí restaurace, výborné pivko a masa že jsme to ve 4 na dva vouchery jen tak tak snědli a ještě druhej den dopoledne jsme se nehybali :D.
100% doporučuji a kupuji aspoň dvakrát ! díky !

Jakub

Zítra me prosím kontaktujte na výše zmíněném čísle.

Pavel

A mohl bych tedy tento voucher již tento pátek (9.12.) využít na té druhé, bezbariérové pobočce v Průhonicích?
 Děkuji

Jakub

Rezervace na pobočce v pruhonicích je možná i tento pátek!!!

Lukáš Veselý

Moc děkuji za nabídku,pro mě byla předchozí akce zdaleka nejlepší za celý minulý rok a tajně jsem doufal,že se znovu objeví.Už teď se moc těším a vůbec mi nevadí,že jsem od Plzně,za ten kousek cesty to prostě stojí!!

Slevomat.cz

A to je ten správný přístup, Lukáši. Moc děkujeme a přejeme již nyní dobré chuti :-)

Jakub

Děkujeme !!

Pavel

Je restearace bariérová? Mimochodem Slevomate, nechálu, že tento údaj neuvádíte u nabídek restaurací, hotelů, kultůrních akcí atd. automaticky!!!
Díky za odpověď

Slevomat.cz

Pavle, děkujeme za tip :-) Ale zatím je diskuse, kde Vám jistě restaurace ráda podá všechny informace :-)

Jakub

Bohužel Pavle, smíchovská Gurmania je ve sklepení činžovního domu, ale rádi Vás pohostíme v průhonické Gurmánii kde jsme bez bariér. Díky za pochopení a v případě zájmu volejte 605245248

Jakub

Dobrý den, jistě jen je třeba telefonicky objednat a dohodnout kdy se zastavíte.

Linda

Dobrý den Jakube, navážu na předchozí dotaz s tím, že syna máme dvouletého a určitě nás nenechá sedět v klidu v restauraci víc než půl hodiny :)… bude tedy pro nás určitě lepší si všechno odnést v krabičkách domů… podle recenzí bych to opravdu ráda zkusila. Můžeme tedy zakoupit voucher s objednáním všeho s sebou? Díky.

Jakub

Zvládne jistě obojí, jeden voucher jsou 4 porce jídla a nekuřácké prostředí máme.

Lena Šatrová

Dobrý den, chci se zeptat kolik voucheru pro 2 dospělé, a zda-li může s námi přijít i náš cca 6letý syn… a je-li jídlo pro něj vhodné či nikoli… určitě chápu, že ne ty pikantní křidélka… ale jestli dítě zvládne ty žebírka…:D díky moc ps. a máte nekuřácké prostředí?

Aneta

Dobrý den,
jedná se o žebra vepřová?
Díky, Aneta

J

Ano

Lukáš Gebauer

Zdravim, chtel bych se zeptat, pri odberu sebou kolik se plati za krabicky? Dotaz jiz byl polozen hned na zacatku, ale na toto odpoved nebyla… Diky moc

J

5,–Kč/kus. dosud jsem neregistroval dotaz na cenu za krabičku.

Míša

Dobrý den,
co přesně znamená 2× pečivo – jaké množství to je ? Pro kolik lidí je tato porce křidýlek a žebírek kalkulována ? Děkuji

J

2 porce žebírek a 2 porce křídel na 1 voucher, pečiva bude k pokrmu dostatek

Petr

Dobrý den,
jaký je doporučený osob pro toto menu? Bude stačit 1× pro 4 dospělé osoby (2 páry)?
Děkuji, Petr

Jakub

Ano

Markéta

Souhlasím s předchozí recenzí – tohle byl loni voucher, u kterého si nikdo z nás nemohl stěžovat na malou porci nebo nízkou kvalitu jídla, prostředí, personálu. Měli jsme 2vouchery pro 6lidí a stejně jsme to nemohli všechno sníst…a to máme opravdu „rozežrané partnery“. Vloni jsme to dali jako vánoční pozornost a letos, když už víme, do čeho jdeme, bude nadšení a těšení se ještě větší, vlastně už začalo, tak doufám, že se obsluha a kuchař v Gurmanii nezměnil ;-)

J

Díky :))

Sarka

Dobrý den,
je voucher platný i ve vaší restauraci v Průhonicích?
 Děkuji

Jakub

V průhonicích je v dohledné době připravována samostatná akce, ale v zásadě je to možné.

dobrý den, tuto nabídku jsem měla při minulé akci, někdy asi před rokem – a můžu s čistým svědomím říct, že to byla ta nejlepší nabídka ze všech restauračních voucherů, které jsme kdy za dva roky kupování na slevovkách měli!!! a že jsme na vouchery těch žeběr, kolen a křidýlek odtestovali nespočet… Ještě pořád mám váš poukaz (co jsem omylem vytiskla dvakrát) schovaný na ‚památku‘ …
Jídlo vynikající, množství že jsme to ani dva nemohli sníst, a to jsme sakra velcí žrouti, běžně si s přítelem vouchery které jsou psané pro dva lidi bereme každý jeden pro sebe a sníme do posledního drobečku… Okamžitě beru, a vím že to bude jeden z dárků, který udělá příteli pod stomečkem největší radost :-) jakmile zjistí, kam ten voucher je.. – doufám že nezklamete a bude to stejně tak vynikající, jako minule :-)

Jakub

Děkujeme!!

Jiří B

Dobrý den,je možné to co nesníme odnést domů???zabalené v krabičce/spíše krabici/???

Jakub

Ano, je to možné.

Vaclav

Dobrý den, prosím info, zda je možné si vše nechat zabalit a vzít s sebou a uvedené hmotnosti jsou v syrovém, nebo již hotovém stavu ?

 děkuji

Jakub

V syrovém stavu !!!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru