Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Účinná sada na bělení zubů iWhite Instant

3,2 / 5 Calco Praha  (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Karolína

Dobrý den, pokud si koupím sadu na bělení + jiné výbrobky z vaše e shopu, celkem v hodnotě nad 1000 Kč, budu mít doručení zdarma?

Sitil Bohemia

Ano, budete mít dopravu zdarma. Při zadání čísla voucheru nám napište, že si objednáváte zboží z e shopu.

Kateřina

Dobrý den, mám horní zuby dost křivé. Bude mi forma držet? A vybělí se všechny zuby stejně? Abych neměla ty zuby v popředí více bělejší a na ty zadní by se to nedostalo:-) děkuji

Sitil Bohemia

Dobrý den Kateřino, aplikátory Vám budou držet dobře, po nasazení máte skousnuté zuby a zavřenou pusu. Gel je rovnoměrně nanesen po celém aplikátoru a tím skousnutím se nanáší na všechny zuby.

Zuzana Lindová

Dobrý den,
po použití některých bělících zubních past trpím na citlivost zubů. Mám problém s obnaženými zubními krčky a agresivní látky v bělicích pastách to zhoršují. Přesto bych si přála zuby vybělit. Je tento výrobek vhodný i na citlivé zuby?

Sitil Bohemia

iWhite by se neměl používat, pokud trpíte problémy dásní. Pokud byste cítila bolest nebo by byly zuby nadměrně citlivé bylo by nutné přerušit používání. Případně kontaktovat svého zubního lékaře. Výrobek posiluje zuby, odstraňuje skvrny, ochraňuje před zubním plakem, po 12 hodin potlačuje rozmnožování bakterií a má bělící účinky. Nevíme jak moc citlivé zuby máte, takže rozhodnutí zakoupení výrobku necháme na Vás.

Radka

Dobrý den, je možné si u vás vybrat navíc k bělíci sadě cokoliv z e shopu? V rámci jednoho poštovného (PPL)?

Sitil Bohemia

Ano, je to možné. Do e-mailu nám pošlete kód voucheru s poznámkou, že objednáváte další zboží v eshopu a v eshopu si klasicky vyberte o co máte zájem. Nezapomeňte napsat i vaše telefonní číslo.

Tereza

Dobrý den,
jestliže je uvedeno, že balení obsahuje 12ks, znamená to – 12párů nebo 6párů na obě patra? Jen pro ujištění, předem děkuji.

Sitil Bohemia

Terezo, balení obsahuje 6 párů, celkem 12 kusů aplikátorů naplněných bělícím gelem. Podle potřeby si můžete například více bělit horní zuby a na spodní použít aplikátorů méně. Aplikátory mají stejnou velikost, jsou flexibilní a dobře na zubech drží.

Renata

Dobrý den,
jak je to prosím se zubními výplněmi? Doporučuje se i přesto tato metoda?

Sitil Bohemia

Ano, tato metoda zubním výplním nevadí, jen je nebělí.

Sitil Bohemia, s.r.o.

Tento produkt je sice dražší, ale je opravdu účinný. Aplikátory jsou předplněné vrstvou krystalizovaného vápníku a působí na zuby z obou stran, takže jsou skutečně bílé.

Mark Twain

… až to někdo vyzkoušíte, postněte prosím nějakou zkušenost. Na webu je iWhite téměř neznámou. Navíc se tato sada dá sehnat za lepší cenu, věrohodnost dodavatelů a původnost výrobků jsem samozřejmě nestudoval. Bez historie a na zkoušku bych to viděl jako zajímavou nabídku tak za 300kč (!).

Sitil Bohemia

Produkt iWhite je jedinečný v tom, že působí na zuby z obou stran. Umožňuje 12 hodin potlačovat rozmnožování bakterií v ústech. Má evidentně bělící účinky a pozitivní vliv na dásně. Naše firma působí 12 let na trhu a celé portfolio výrobků najdete na www.klidnesiuzivam.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru