Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní all inclusive pobyty ve Špindlerově boudě

4,4 / 5 Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 1 312 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Tereza K.

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda mate volny pokoj pro 2 osoby,9 mesicni dite(postylka neni treba) a psa,3 dny/2 noci,v obdobi mezi 30.3.-5.4. ? Poplatek za psa se resi predem,ci na miste? A posledni otazka, je mozne si u vas nekde ohrat prikrm pro dite? Predem Vam dekuji za odpoved.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Terezo, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v období 30.03.-03.04. 2015 máme ještě k dispozici dvoulůžkový pokoj na hlavní budově (bez prostoru pro postýlku, dítě by spalo na posteli s rodiči) a rádi Vám nabídneme ubytování. O ohřátí pokrmu pro dítě můžete požádat naši obsluhu v restauraci. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jan

Dobrý den, jaké máte volné víkendy v květnu? 2 osoby + roční dítě. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 01.05.-03.05. 2015 máme ještě deluxe pokoj na depandanci (dvoulůžkový pokoj s přistýlkou) k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Brabec

Hotel rozlišuje hosty s total all inklusive a na normální. Měli jsme zaplacený pobyt s total all inklusive a hosti kteří si museli nápoje normálně platit dostávali např. džusy cappy, lepší víno, koktejl sex on the beach vypadal jako sex on the beach a my s total all inklusive dostávali rozlévaný džus aro, rozlévané krabicové víno, koktejl který vypadal jako když se do skleničky smíchá vodka z polska s džusem apod… Tímto nás přístup hotelu velmi zklamal

Milan Paták

Dobrý den, jen se chci zeptat. Vaše pobyty jsou pro 2 osoby, může si ho objednat i jednotlivec?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Paták,

samozřejmě si tyto poukazy může objednat i jednotlivec, nicméně cena zůstává stejná :)

Jana

Dobrý den,
je možné ubytování 27.-29.3.2015
děkuji J.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,

ve Vámi vybraném termínu máme ještě (v tuto chvíli!!!!!!) volný dvoulůžkový pokoj na vedlejší budově.

Iva

Dobry den,
jake jsou podminky pokud by jel jeden dospely a jedno dite? diky

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ivo,

v případě, že pojede jeden dospělý a jedno dítě, budou podmínky stejné jako v případě dvou dospělých.

Lucka

Dobrý večer,

měla bych dotaz ohledně parkování u hotelu, zda je možné. Zda je v ceně? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý večer, parkování je zahrnuté v ceně pobytu.
Děkujeme za Váš dotaz.

jarka štolfová

dobrý den,
máte ještě volné pokoje v termínu 7.5–10.5 2015 pro dva dospělé a děti 5a 14 roků.

děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Štolfová,

ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity.

Zuzana

Dobrý den,

máte volno o velikonocích na 3 noci, pro dva v hlavní budově. Kolik je prosím u vás sněhu?
 děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zuzano, v termínu 03.04.-05.04. už bohužel nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín. Sníh se u nás stále drží, v okolí hotelu se sáňkuje a ve Špindlerově Mlýně jsou stále v provozu sjezdovky. Aktuální pohled na náš hotel najdete v tomto odkaze: http://www.spindlerovabouda.cz/cz/galerie/webkamera

Nataliya Hodvan

Dobry den, rada bych se zeptala zda mate volny termin od 17.3–20.3 připadně 18.3–20.3.
Předem děkuji za odpověd.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Hodvan,

v termínu 18.-20.03.2015 ještě máme volné kapacity a rádi Vám nabídneme ubytování.

Hana Černá

Dobrý den, koupili jsme si voucher – pobyt, ale dnes mi bylo recepcí sděleno, že ačkoliv voucher má platnost až do konce června, prakticky existuje pro čtyřdenní pobyt čt – ne volný termín pouze jediný. Toto nevidím jako úplně seriozní nabídku. Je tohle vůbec možné? Prodalo se tedy mnohem více těchto víkendových voucherů, než je kapacita hotelu?

Monika Breckova

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte aktuálně ještě volno v termínu od 4.-7.5.2015? Rádi bychom k vám s 10-ti měsíční holčičkou – jsou v okolí vhodné trasy na výlety s kočárkem? Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,

ve Vámi vybraném termínu ještě máme volné kapacity. Pokud máte sportovnější kočárek, tak se trochu po okolí vyrazit dá, nicméně lépe bez něho (třeba s nosítkem)

Vendul

Dobrý den,
máme u Vás zajištěný pobyt od půlky března. Jak je to prosím s povolením vjezdu ? Máme jako hosté hotelu zajištěný vjezd bez poplatku ?
Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek, jako povolení ke vjezdu k našemu hotelu Vám slouží vytištěný voucher ze Slevomatu. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Monika Brožová

Dobrý den, prosím máte volné termíny v březnu pokoj deluxe na hlavni budově? Jsme 2 dospělý a dvě děti ve věku 2 a 4 roky.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Brožová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, již jsme Vám zaslali nabídku v emailu.

petra

Dobrý den ,zajímala by mě cena pobytu 13–15.3 pro 2 dospělé , 2 leté dítě a dve starší děti 13 a 16. Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Petro, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Veronika Bonnerova

Dobry den, rada bych se zeptala, zda mate jeste volne misto od 16.3. na tri noci – 2 dospeli a 1 dite (2 roky)
Diky za odpoved
Veronika

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Veroniko, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 16.03.-19.03. 2015 máme ještě k dispozici apartmány na hlavní i vedlejší budově a rádi Vám nabídneme ubytování (standardní pokoje již volné nejsou). Příplatek za apartmán je 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím.

Zebischova Claudie

Dobrý den,máte volný termín 27.3.-29.3. pro 2 osoby + dítě (7let) ?Pokud ano jaká by byla cena za dítě? Předem děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zebischová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 27.03.-29.03. 2015 máme ještě dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 7 let je 300 Kč /1 noc. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Radka

Dobrý den, zakoupila jsem si pobyt ve vašem hotelu na 3 noci. Chtěla bych se zeptat, zda půjčujete župany do bazénu a wellness.
Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Radko, děkujeme za příspěvek, na požádání je možné si na recepci vypůjčit župany na celý pobyt za příplatek 150 Kč /1 župan.

Zuzana Szkanderová

Dobrý den,
měli bychom zájem o pobyt na 3 dny v termínu 4.-6.4.2015.
Máme 2 dcery – 11měsíční a 11letou.
Mate v tomto termínu volný pokoj s možností přistylky?
Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zuzano, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici, rádi Vám nabídneme termín o 1 den později, tedy od 05.04.-07.04. kdy máme ještě pokoje k dispozici. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky.

jana

Dobrý den,zajímalo by mě,zda při tak velkém zájmu o tento pobyt, jste připraveni zajistit bezproblémů využití všech služeb, které jsou součástí pobytu (obsluha na baru bez dlouhého čekání, aby se člověk vůbec dočkal nepřeplněného bazénu, masáže atd.) tak aby se z toho nestalo utrpení a ne odpočinkový pobyt.
Ještě bych se chtěla zeptat na vybavenost dětského koutku, přeci jen při nepřízni počasí to bude záchranná stanice pro naši ratolest, tak aby neskončily u jedné skluzavky a stolečku na kreslení.
Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jano, děkujeme za příspěvek, veškeré služby v rámci této nabídky dokážeme zajistit, samozřejmě se může stát, že v některou dobu bude přeplněný bazén (kapacita 25 míst), ale vždy se dá najít náhradní termín (zpravidla hosté využívají večerní hodiny a dopolední a odpolední termíny jsou většinou zcela volné). Počet číšníků i masérů je přizpůsoben počtu hostů, tak aby se dostalo na všechny. Dětský je vyfocen na našich webových stránkách http://www.spindlerovabouda.cz/cz/galerie/fotogalerie, každý večer je také pro děti připravený program pod dohledem animátorů. Pokud byste měli zájem o rezervaci, neváhejte nás kontaktovat.

Dina

Dobry den, mate volny termin pro 2 osoby na 2 noci 9/03–11/03? Diky.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Dino,

tak jak je uvedeno v popisu akce, tak vouchery lze uplatnit nejdříve od 13.3. Jinak ve Vámi vybraném termínu ještě máme volné kapacity :)

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Jan,

v květnu a červnu ještě máme mimo víkendy volné kapacity, dětská postýlka je také možná.

Jan

Dobrý den, máte prosím volný pokoj 3 noci v týdnu v květnu nebo v červnu? Dva dospělí a jedno dítě do dvou let. A také, zda máte v tomto termínu k dispozici dětskou dřevěnou postýlku? Děkuji.

Magdaléna s rodinou

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na praktickou věc. Dostali jsme jako dárek voucher na ubytování. Termín již máme zarezervovaný.
Mile mě překvapilo jaký velký zájem o tuto akci je a zároveň máš trošku obavy. Proto bych se ráda zeptala, jak to chodí ve Vaší restauraci v případě, že je hotel plný? Má každý pokoj přidělený svůj stůl, tak aby mohl přijít do jídelny a sednout si a nemusel čekat až se nějaký stůl uvolní (v recenzích na Váš hotel jsme se právě dočetly, že toto vám dost hostů v minulosti vytýkalo – museli prý do jídelny přijít několikrát, než se nějaký stůl uvolnil). Ptám se proto, že s námi pojede 2-leté dítě, které je zvyklé jíst v určitou dobu a již to, že bychom třeba hodinu museli čekat než se nějaký stůl uvolní by byl velký problém. Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Magdaléno,

musím připustit, že pokud je hotel plně obsazen, tak se může stát, že jsou v restauraci stoly v určitou chvíli obsazeny. Proto usazování v restauraci organizujeme, nicméně stoly přidělené nejsou. Hosté určitě nemusí chodit několikrát, pokud je vše obsazeno, doporučíme jim vhodný čas, kdy pro ně bude stůl připravený.

Eva Kleinová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat – je možné si rezervovat bazén + vířivku již na 1. den pobytu – 31.3. ? Popř. si jej zarezervovat na všechny 4 dny?
 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kleinová, do bazénu a vířivky je možné jít kdykoli do 21.00 hodin bez rezervace.

Radim Mikula

Dobrý den,
máte ještě volno některých 5 nocí v období 14.3.-22.3. tak aby se dal uplatnit voucher na 5 nocí? 2 dospělí, 1 ditě 4 roky, příplatky možné.
Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Mikula,

na 5 nocí již to není v tomto termínu možné.
Byl by možný pokoj deluxe na vedlejší budově ale pouze na 4 noci od 15.3.

Monika

Dobrý den, prosím máte volno v termínu 14.3.-17.3. (případně 15.3.-18.3.) pokoj deluxe? Jsme 2 dospělý a dvě děti ve věku 2 a 4 roky. Kolik bychom připláceli k vouchru? 200 Kč/1noc/pokoj deluxe a ještě něco za druhé dítě za ubytování a jídlo? Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,

mohu Vám nabídnout termín 15.-18.03.2015, kdy ještě máme k dispozici dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci. Příplatky 200,–Kč/1 noc za deluxe 300,–Kč/1 noc za 1 dítě (druhé zdarma)

beruna

Dobrý den měli byste Prosím volno 13.3 na 2 noci 2 dospěli a 2 děti 7 a 13 let? Kolik bude stát ta nejlevnější varianta? Děkuji za odpověď podle toho koupím kupon

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín. Nejlevnější varianta pro 4 osoby je deluxe pokoj na depandanci s příplatkem 200 Kč /1 noc /deluxe pokoj (dvoulůžkový se 2 přistýlkama) a za dítě 7 let 300 Kč /1 noc.

Michaela Kubátová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je ještě volný termín od 1.4. do 3. 4., potřebovala bych dva pokoje jeden tento normální + jeden Deluxe, předem děkuji za informaci.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kubátová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 01.04.-03.04. 2015 máme ještě pokoje standard i pokoje deluxe k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud si přejete rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lucie Richterová

Dobrý den,
nikde jsem nenašla – nebo přehlédla..mohou být v hotelu psi? Mám dva yorky

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Richterová, děkujeme za příspěvek, pejsci jsou u nás také vítáni, příplatek za psa v rámci této nabídky je 150 Kč /1 pes /1 noc.

Anna

Dobrý den, v nabídce je 1× denně vstup do relax centra (bazén, whirlpool) znamená to, že není časově omezeno ?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Anno,

vstup do relax centra je na 1 hodinu denně.

Jakub

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je ještě volno na třídenní pobyt v některém z červnových víkendů (čt – ne). Pouze hlavní budova.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Jakub,

ještě mohu nabídnout termín 04.-07.06.2015

Olga

Dobrý den, potřebuji pokoj pro 2 osoby, ale pouze víkendový termín v dubnu nebo květnu. Máte ještě některý víkend volný a který? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Olgo,

mohu Vám nabídnout všechny víkendy v dubnu (kromě velikonoc)

Zdenka

Jedeme k vám s dvěma malými dětmi. Zajímalo by mě, jak je to s vytápěním v pokojích v jarních měsícich květnu a v červnu. V recenzích si někeří hosté stěžuji na zimu.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Zdeňko,

s topením problémy nemáme, výjimečně může dojít k výpadku, který řešíme jakmile toto zjistíme/nahlá­sí hosté…

Michaela Šorfová

Dobry vecer,dekuji za info.V hlavni budove uz mate plno i v jiny termin nedele-utery.dekuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Michaelo,

většina termínů neděle-úterý je ještě možná.

Michaela Šorfová

Dobrý den,
máte, prosím, volný termín na 2 noci 31.5.- 2.6. nebo 5.6.-7.6.? 2 dospělé osoby a 1 dítě 4 roky.

 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Michaelo,

mohu Vám nabídnout termín 31.05.-02.06.2015, kdy ještě máme volný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na vedlejší budově.


Dana Burianová

Dobrý den, prosím o info, zda je ještě volný termín přelom května/června, ideálně hlavní budova, pobyt na 2–3 noci. Budeme mít ale navíc 1 dospělou osobu a 1 roční dítě. Můžete mi doporučit vhodný pokoj a udělat cenovou kalkulaci?
děkuji předem za ochotu

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Burianová,

mohu Vám nabídnout například termín od 31.května. Apartmán na hlavní budově. Na místě byste doplácela tyto příplatky: apartmán 500,–Kč/1 noc, hlavní budova 100,–Kč/1 noc, dospělá osoba navíc 600,–Kč/1 noc.

Alena Kučerová

Jaké jsou možnosti , pokud by poukaz použila pouze jedna osoba?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kučerová,

na toto se nedá jednoznačně a jednoduše odpovědět, nicméně několik řešení mě napadá :) Pro konkrétnější informace kontaktujte prosím přímo hotel.

Plihalova

Dobry den,mela bych zajem o pokoj deluxe v hlavni budove v terminu od 1.do 3.4.2015,mate jeste nejaky pokoj volny.Jsme 2 dospeli a 2 deti 7 a 5 let.Dekuji za odpoved

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Plíhalová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 01.04.-03.04. máme ještě deluxe pokoj (dvoulůžkový se 2 přistýlkama) na hlavní i na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za pokoj deluxe je 200 Kč /1 noc, za hlavní budovu 100 Kč /1 noc a za dítě 7 let 300 Kč /1 noc. Pokud si přejete rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Olga

Dobrý den, je možné při pobytu na 3 dny (2 noci) využít možnost spojit 3×1h/den využití wellnes za 3 h vybrané v jednom dni? Relaxace na 1 h denně pro mne není relaxace, ale spěch a stres. :-( To mi ani nestojí za to se svlékat. :-(

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Olgo, děkujeme za příspěvek. 1 hodina Relax centra (bazén a vířivka) denně je v ceně poukazu, další hodinu je možní si přikoupit za 150 Kč /1 osoba. Využít můžete samozřejmě také 3 hodiny v jednom dni. Pokud si zakoupíte poukaz, neváhejte nás kontaktovat a my Vám vytvoříme rezervaci.

Renata Jungwirthová

Dobrý den,
máte volný termín od 15.3.-17.3.2015 nebo 18.3.-20.3.2015?Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jungwirthová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v obou uvedených termínech máme ještě pokoje na hlavní i na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud si přejete rezervaci, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme.

Kolíková

Chtěla bych se zeptat kolik bych platila za sebe a děti 10 let a 1 rok a zda by byl ještě volný termín od 17.6 do 19.6. a jestli v hlavní budově abychom nemuseli přebíhat .

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kolíková, děkujeme z Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 17.06.-19.06. máme ještě pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud by stačil třílůžkový pokoj na hlavní budově a menší dítě by spalo s rodiči na posteli, příplatek by byl pouze 300 Kč /1 noc /dítě 10 let a 100 Kč /1 noc /hlavní budova. Pokud si přejete pokoj deluxe, kde je prostor pro 2 přistýlky nebo 1 přistýlku a 1 postýlku, pak počítejte ještě příplatek 200 Kč /1 noc /deluxe pokoj. Jestliže budete mít zájem o rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Jana

Ještě jednou dobrý den,myslela jsem,že by starší dítě s námi spalo na dvojlůžku a malé v postýlce. zda je to možné a jak je to s druhým dítětem (8 měs.) a placením za pobyt samozřejmě bez stravy? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, pokud stačí dvoulůžkový pokoj s dětskou postýlkou, pak může být pokoj standard, ale musíte při rezervaci nahlásit i to, že budete mít postýlku, abychom Vám vybrali pokoj s prostorem pro postýlku. Dítě 8 měsíců je bez příplatku a může využívat stravu také. Pokud si přejete rezervaci, kontaktujte prosím hotelovou recepci.

Jana

Dobrý den, je možné ubytování s dvěma dětmi (4roky a 8 měsíců) na standardním pokoji mimo hlavní budovu s vlastní postýlkou?A jsou volné termíny v červnu v týdnu na 4 dny?Děkuji za odpověď, Kohoutková

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jano, děkujeme za příspěvek, v červnových termínech mimo víkend máme ještě pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud si přejete v pokoji přistýlku a zároveň dětskou postýlku, pak musíte mít již pokoj deluxe, do pokoje standard se vejde maximálně 1 přistýlka a prostor pro přistýlku již není. Příplatek za pokoj deluxe je 200 Kč /1 noc.

Majka

Mohu se zeptat, zda by byl volný termín od 17.6 –19.6. v hlavní budově a zda je možné vzít vnuka 10 let a doplatit na místě. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Majko, v termínu 17.06.-19.06. máme ještě k dispozici třílůžkový pokoj na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Hanka

Dobrý den máte prosím volný termín od 15.4. – 17.4. a v které budově ? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Hanko, v termínu 15.04.-17.04. máme ještě pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokoje jsou v tomto termínu na hlavní i na vedlejší budově. Pokud si přejete rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Terka

Dobrý den, máte ještě volno v termínu 17.5.-19.5. (pro 2 dospělé a dítě 1rok)? Jak mohu případně udělat rezervaci? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, v termínu 17.05.-19.05. máme ještě pokoje k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Pokud si přejete rezervaci, kontaktujte prosím hotelovou recepci emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Pro potvrzení rezervace je potřeba kód poukazu, který sí zakoupíte na stránkách Slevomatu.

lucka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když na tento voucher je pobyt ve vedlejší budově, jak je to daleko od hlavní budovy a jak ta budova vypadá a jak je vybavena. Žádné foto té budovy není, je jen ta hlavní budova. Děkuji Lucka

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za příspěvek, vedlejší budova je 80 m vzdálená od budovy hlavní a pokoje jsou zde stejně zařízené (WC, sprcha, TV, wifi připojení, minibar atd.). Pouze musíte přecházet do restaurace a do relax centra, ale není to příliš daleko, asi 1 minuta pěšky.

Andrea Krizova

Dobrý den máte ještě volný termín 3.-6.4.2015 ?
4 dny (3 noci) pro 2 dospěle a dvě děti 14,8 let + pes

V případě že ano, prosím o kalkulaci ceny:-). Děkuji Krizova

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Křížová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, všechny ostatní víkendové termíny v dubnu jsou ještě pokoje k dispozici.

Monika

Dobrý den,

velmi mne zaujala tahle nabídka a když už jsem chtěla zkoupit voucher na 5 nocí , zjistila jsem, že platnost máte až od 13.3.:_/ nelze posunout od 2.3.15

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Moniko, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 02.03. bohužel nelze tuto nabídku využít. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Prerovsky

Dobry den,
Mam zajem o 3 nocí o víkendu 2 dospele a 2 deti (1rok a 3 let) Kolik budu doplacet prosim?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Přerovský,

budete muset doplácet za větší pokoj – deluxe 200,–Kč/1 noc nebo apartmán 500,–Kč/1 noc a případně za hlavní budovu 100,–Kč/1 noc.

J.Král

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte ještě volný termín od 17.-22.2. pro čtyřčlennou rodinu ( 2 dospělí a ě děti 5 a osm let).V případě že ano, prosím o kalkulaci ceny:-). Děkuji J.Král

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Král, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 17.02.-22.02. nemáme zádný pokoj k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování, rádi Vám nabídneme jiný termín. Na tento termín navíc nelze uplatnit nabídku s all inclusive, platnost poukazů této akce je od 13.03.-25.06.

Bělohlavová

Bylo by možné pokoj zarezervovat?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Bělohlávková,

toto je diskuzní fórum, pro rezervaci prosím kontaktujte přímo hotel.

Bělohlavová

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné zakoupit dvoulůžkový pokoj v termínu:od 20.2.2015 do 22.2.2015.
Děkuji za odpověd.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Bělohlavová,

ve Vámi vybraném termínu ještě máme v tuto chvíli volné dvoulůžkové pokoje na naší depandanci.

Rostislav Tichý

Dobrý den,chci se zeptat,co nabízí Spindl MAX card? Předem děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Tichý,

zde je odkaz na stránky této slevové karty:
http://www.max-card.cz/

lucka

Dobrý večer, při zakoupení tohoto voucheru je ubytování v hlavní, nebo vedlejší budově? Koupila jsem 2 vouchery jako dárek pro přátele, a byla bych ráda, aby nemuseli do hlavní budovy docházet. Děkuji Lucka

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucko,

zakoupila jste poukazy na ubytování ve standartních pokojích ve vedlejší budově. Za větší pokoje, nebo ubytování v hlavní budově se připlácí (viz. podmínky akce)

Lenka Linhart

Dobry den.
Prosim vas, meli byste volny termin od 18. do 23.kvetna 2015? Je moznost mit pokoj s vanou? Mockrat dekuji predem za odpoved. Hezky den.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Linhart, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 18.05.-23.05. máme k dispozici ještě dvoulůžkový pokoj na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud budete mít o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky, jde o poslední volný pokoj v uvedeném termínu.

Zoja Zouharová

Dobrý den,
je možné víkendový voucher na 3 noci uplatnit na pobyt So-Út ?¨Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zouharová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, ano, je to možné, víkendový voucher na 3 noci můžete uplatnit i od soboty do úterý. Pokud si budete přát konkrétní termín, neváhejte nás kontaktovat emailem nebo telefonicky.

EVA

děkuji za bleskovou odpověd, rádi bychom získali v termínu 13.3.-15.3 nebo 20.3.-22.3.(pá-ne) a to na hlavní budově 7 dvojlůžkových pokojů( z toho na 3 pokojích jsou 1,5 staré děti a na 2 pokojích 12leté deti. Je to možné?Je volno?Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Evo, děkujeme za příspěvek, v termínech 13.03.-15.03. a 20.03.-22.03. bohužel nemáme žádný pokoj na hlavní budově k dispozici, rádi Vám nabídneme v termínu 20.03.-22.03. 7 pokojů na depandanci (5 z nich s možností přistýlky). Pokoje na depandanci jsou stejně zařízené jako na hlavní budově (WC, sprcha, Tv, wifi připojení, minibar) a budova je 80 m vzdálená od hlavní budovy. Pokud budete mít o rezervaci zájem, neváhejte kontaktovat hotelovou recepci.

EVA

Dobrý den, prosím upřesněte, pokud máme u vás pobyt na 3dny a 2 noci.(sobota -pondělí)březen 2015.....v kolik hodin je nutné se nahlasit 1den a zda již mame nárok na oběd, dale v kolik hodin se odhlásit 3den a máme nárok v den odhlášení ještě na obed a večeři??nebo to snídaní končí…a musime tedy opustit hotel.moc dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Evo, děkujeme mnohokrát za příspěvek, ubytování je možné v den příjezdu od 15.00 hodin, pobyt tedy začíná večeří a check-out je do 11.00 hodin, pobyt končí v den odjezdu snídaní. Obědy jsou tedy pouze v pobytové dny, nápoje které jsou v ceně all inclusive je možné čerpat již v den příjezdu od 15.00 hodin.

Pavlína Neumannová

Dobrý den,

pobyt jsem si již zaplatila, mohu požádat o Spindl MAX card?

Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Pavlíno,

SpindlMAX kartu obdržíte při příjezdu na hotelu.

Pavlína Neumannová

…tak ještě jednou, až teď jsem si všimla, že voucher platí od 13.3. Byly by tedy volné pokoje od tohoto termínu?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Pavlíno,

mohu Vám nabídnout apartmány na depandanci v březnových a dubnových termínech.

Pavlína Neumannová

Dobrý den,

objednala jsem si dva vouchery na 6dní/5 nocí.
Jsme dva dospělí se třemi 12-ti letými dětmi. Je možnost pro to páté doobjednat přistýlku a byl by pro naši početnou rodinu ještě volný termín na poslední týden v únoru? Měla bych zájem i o pokoje DELUXE , s příplatkem bych samozřejmě počítala.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Pavlíno,

pokud je Vás 5 osob, tak připadá v úvahu jedině apartmán. V únoru již volné pokoje na 5 nocí nemáme. …a zmiňovaný voucher se dá uplatnit nejdříve od 13.03.2015

Petra

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat na volné termíny o víkendu v květnu nebo v červnu pro dva dospělé a tři děti(budeme potřebovat apartmán)? Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Petro,

mohu Vám nabídnout první 3 červnové víkendy, kdy ještě máme volné apartmány na naší depandanci.

Ladislav

Dobrý den.Chci se zeptatdívám se na slevomat na váš balíček sme dva dospělí a máme syna jemu 8 let chtěli bychom balíček na tři dny dvě noci jaká by byla cena za nás všechny.Moc děkuji za odpověď.

Hezký den.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Ladislav, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, jelikož neuvádíte termín pobytu, nedokážeme říct, jaké pokoje můžeme nabídnout. Pokud budete mít dvoulůžkový pokoj standard na depandanci s přistýlkou, příplatek bude pouze za dítě 8 let 300 Kč /1 noc. Cena poukazu na dvě noci mimo víkend zakoupíte v ceně 3.790 Kč. Pokud budete mít zájem o rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky.

Věra Novotná

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na volnou kapacitu v termínu od začátku platnosti voucheru na 6dní (5 nocí) a druhá otázka kolik bych musela doplácet za 3 leté dítě a 6 měsíční dítě. Děkuji Novotná

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Novotná, děkujeme za zprávu, v termínu od 13.03.-18.03., tedy hned od platnosti voucheru máme apartmány (rodinné pokoje, 2 oddělené místnosti, 4 pevná lůžka) i pokoje deluxe (dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek) k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za děti do 6 let není žádný, příplatek za deluxe pokoj je 200 Kč /1 noc, za apartmán 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc. Děti mohou využívat all inclusive také. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Tereza Velkoborska

Dobrý den,
chci se zeptat, zda máte volný pokoj de luxe na hlavní budově v termínu 18. –21.6.
Zakoupila jsem si voucher 4dny (3noci) o víkendu. Jsme čtyřčlenná rodina. 2 děti – 5 let a 2,5 roku. Chápu správně, že pokud budu chtít pokoj de luxe v hlavní budově, doplatíme na místě Kč 600,– (de luxe) + Kč 300,– (hlavní budova) + 900,– all inclusive pro 5-ti leté dítě? Bude mít 2,5 letý syn nárok na all inclusive, pokud bude spát v naší cestovní postýlce? Děkuji. Tereza

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Velkoborská, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 18.06.-21.06. už nemáme deluxe pokoj na hlavní budově k dispozici, rádi Vám nabídneme deluxe pokoj na depandanci nebo apartmán na hlavní budově. Příplatek za deluxe pokoj je 200 Kč /1 noc, za apartmán 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc. Děti, přestože jsou bez příplatku, mohou využívat all inclusive také (tedy stravu, nápoje, bazén a vířivku..)! Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Katka

Dobrý den,
máte volný pokoj pro 2 dospělé osoby a 2 děti (7 a 4 roky) nějaký víkend v květnu nebo v červnu.
Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Katko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínech 08.05.-10.05., 15.05.-17.05., 29.05.-31.05., 05.06.-07.06., 12.06.-14.06. nebo 19.06.-21.06. máme ještě apartmán nebo deluxe pokoj k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za deluxe pokoj je 200 Kč /1 noc, za apartmán 500 Kč /1 noc a za dítě 7 let 300 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lubomír Kuba

Dobrý den máte volný pokoj pro 2osoby v termínu 5.6.-7.6.2015 nebo 8.5.-10.5.2015.v hlavní budově.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Kuba,

v termínu 05.-07.06.2015 ještě pokoj volný máme, ve druhém termínu již nikoliv.

Ludmila Tothova

Dobry den,neslo by voucher uplatnit jiz posledni tyden v unoru,i presto ze platnost je od brezna?Jednalo by se o 3 noci.
Dekuji..

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Tóthová,

na zimní období máme jinou akci na Slevomatu, v případě zájmu si zakupte voucher.

Vlasta

A 19.6–25.6 na 3 noci? Děkuji za pochopení… Vlasta

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Vlasto, :)

v tomto termínu ještě máme volné pokoje na depandanci (vedlejší budova)

Vlasta

Dobrý den ,ruším předchozí dotaz…nepozor­nost.Chci se zeptat na termín v někte­rých dnech od 19.7–25.7 na 3 noci .Děkuji.Vlasta

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Vlasto,

v předchozí odpovědi je řečeno vše…

Vlasta

Dobrý den,mate volný termín 25.-28..6 ?A jaká by byla cena při zakoupení woucheru na 3 noci pro 2 osoby.Děkuji za odpověď. Vlasta

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Vlasto,

termín 25.-28.06.2015 sice volný máme, nicméně na tuto akci se již nevztahuje (viz. podmínky akce – termín do 25.6.2015)
Děkuji Vám za pochopení

Peťa

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu 2.- 5.4. 2015?
 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

TOMÁS

DOBRÝ DEN!BUDETE MÍT ANIMAČNÍ PROGRAMI PRO DĚTI V BŘEZNU I BĚHEM TÝDNE?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Tomáši, děkujeme za příspěvek, animační program bude i ve všední dny. Pokud budete chtít vytvořit rezervaci, kontaktujte nás prosím.

IVETA

DOBRÝ DEN!CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT,KDYŽ BUDE DCEŘI 6 LET ZÍTRA.MÁ JEŠTĚ POBYT ZADARMO A NEBO MÁME JIŽ ZAPLATIT?CHTĚLI BYCHOM JET K VÁM AŽ V BŘEZNU.A PLATÍ ZADARMO DVĚ DĚTI A NEBO JEN JEDNO PŘI DVOU DOSPĚLÝCH?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Iveto, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, za šestileté dítě je již příplatek 300 Kč /1 noc, druhé dítě pokud je mladší 6 let je bez příplatku. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petra

Dobrý večer, měla bych dotaz, jak by bylo vyřešeno ubytování, kdybychom přijeli dva dospělí a tři děti ve věku 15,11 a 5 let? Jaká by byla cena?Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Petro, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, pro 5 osob je potřeba apartmán, příplatek za apartmán je 500 Kč /1 noc. Příplatek za děti je 600 Kč /1 noc /dítě 15 let a 450 Kč /1 noc /dítě 11 let. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Sýkorová

Dobrý den,

máte volný termín 13.-15.3. dvoulůžkový pokoj na hlavní budově?

 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Sýkorová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 13.03.-15.03. máme dvoulůžkový pokoj na hlavní budově k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Alena Ešpanderová

Hezký den, prosím kolik bychom zaplatili při objednání pobytu na 2 noci pro 3 dospělé a dvě děti ve věku 9 a 12 let. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Aleno, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, pro 5 osob je potřeba apartmán, příplatek za apartmán je 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu, pokud máte zájem, 100 Kč /1 noc. Příplatek za děti je 300 Kč /1 noc /dítě 9 let a 450 Kč /1 noc /dítě 12 let a za 3. dospělou osobu 600 Kč /1 noc. Cena poukazu na 2 noci je 3.790 Kč /2 osoby /2 noci /mimo víkend nebo 4.190 Kč /o víkendu. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Hana Brydova

Dobrý den. Máte prosím volný pokoj v hlavní budově ( de luxe či APT), termín 17.3.-19.3.??? Máme 3 letá dvojčata. Stačí tedy voucher pro 2 osoby a doplatit 2 noci na De Luxe či APT ? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Brydová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 17.03.-19.03. máme deluxe pokoje i apartmány na hlavní budově k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Příplatek za deluxe pokoj je 200 Kč /1 noc, za apartmán 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Zbyněk

Dobrý den,píši s otázkou zdali by se dal zakoupit pobyt ve vašem hotelu již ted a uplatnit by se dal až cca okolo 15.srpna? Ptám se jestli akce se dá uplatnit i později?
Děkuji Zbyněk Zika

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Zbyňku, bohužel později než 25.6. 2015 nelze poukazy této akce uplatnit.

Andrea Trávníčková

Dobrý den, děkuji za odpověď a případně dvoulůžkový pokoj a dvě přistýlky (7.-10.5)? Nebo apartmá (2+2) v termínu 30.4.-3.5.?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Andreo, děkujeme za zprávu, v termínu 30.04.-03.05. máme ještě k dispozici apartmán na depandanci a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za apartmán je 500 Kč /1 noc, za dítě 11 let 450 Kč /1 noc a za dítě 10 let 300 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Andrea Trávníčková

Dobrý den, je ještě volno v termínu 7.-10.5? Dva dospělí a dvě děti 10 a 11let. Bylo by volné apartmá? Předem díky za info.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Andreo,

mohu Vám nabídnout pouze apartmá na depandanci na 2 noci 08.-10.05.2015

Lucie

Je ještě volný pokoj pro dva v terminu 13.-15.3 ? Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lucie, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 13.03.-15.03. 2015 máme dvoulůžkový pokoj k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Ing. Ondřej Leplt

Vážen paní Evo,

záleží na typu pokoje, který vyberete. Pokoj deluxe je za příplatek 200,–Kč/1 noc, apartmán za 600,–Kč. Za hlavní budovu 100,–Kč/1 noc. Za dítě 11 let 450,–Kč/1 noc, za jedno z dvou menších dětí příplatek 300,–Kč/1 noc.

Eva

Můžete mi, prosím, spočítat toto ubytování:

  1. pokoj: 2 dospělí + 1 dítě-11 let
  2. pokoj: 2 dospělí + 1 dítě-4 roky + 1 dítě – 2 roky 

Pobyt na tři noci (4 dny)

Děkuji
Kateřina

Dobrý den,mate jeste volny pokoj pro 2 osoby na 2 noci 3 dny v terminu od 16. – 18.3. 2015

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kateřino,

ano v tomto termínu ještě máme dostatek volných pokojů.

Eva

Jsou ještě volné termíny od 18.6.?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Evo,

ano, ještě nějaké pokoje od 18.6. (v tuto chvíli!!!) volné máme.

Eva L.

Chci objednat pobyt od čt-ne, ale když najedu na kalkulaci tak je tam pouze pá-ne, ale cena pokaždé jiná.
Je to jen překlep nebo se neorientuji?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Evo,

na stránkách Slevomatu je 5 variant, klikněte na tu co Vám vyhovuje a objednejte :) Nic na tom není. Čili pro Vás varianta za 6.190,–Kč

Eva

Dobrý den,
mám tři jorkšíry, ale nemám hlídaní, takže kdybych je vzala sebou, tak platím 150/den, takže na 3dny za všechny tři 1350?

Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Evo,

psy vzít můžete, příplatek za 2 noci bude skutečně 1.350,–Kč

Majka Cihlářová

Dobrý deň,mala by som záujem o izbu deluxe a dokupiť 2 prístelky.Po­trebovala by som vedieť, či osoby na prístelke majú všetky služby ako na vouchery.Jedná sa hlavne o welness a procedúry Ďakujem

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Cihlářová,

pokud se jedná o další osoby na pokoji, tak mají v ceně ubytování, stravu, bazén a whirlpool.

Láďa

Dobrý den. Když vezmeme na 5 nocí pokoj Deluxe s 2 přistýlkami, bude doplatek 7000,– Kč? Lze zaplatit kartou na místě? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Láďo,

příplatek závisí na osobách, které v pokoji budou ubytovány. Příplatek za pokoj deluxe je ve výši 200,–Kč/1 noc, za hlavní budovu 100,–Kč/1 noc. Ostatní viz. příplatky zmiňované akce. Platba kartou u nás není možná, vše musí být v hotovosti.

Lucie Hrabcová

Dobrý den,
byl by volný termín od 23.2. nebo od 2.3.? Pro 2 dospělé. Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucie,

ze zmiňovaných termínů je ještě možný termín od 02.03.2015

Michaela

Dobrý den, byl by volný termín od 21.6.-25.6. pokoj deluxe s 2 přistýlkami ? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Michaelo,

ve Vámi vybraném termínu máme v tuto chvíli ještě volné pokoje typu deluxe se 2 přistýlkami.
V případě zájmu si prosím zakupte voucher a poté nás kontaktujte ohledně vytvoření rezervace.

jana

Dobrý deň, chcem sa opýtať či máte voľný termín od 15.6 do 20.6.2015 ale len v hlavnej budove. ďakujem

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jano, v termínu 15.06.-20.06. 2015 máme ještě pokoje na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud budete mít o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme.

Martina Francová

Dobrý den,hlavní a vedlejší budova.......ve­dlejší je mimo hotel nebo jak to mám chápat.Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Martino, děkujeme za příspěvek, vedlejší budova (depandanc) je 80 metrů vzdálená od budovy hlavní a pokoje jsou zde stejně zařízené jako na hlavní budově (WC, sprcha, Tv, wifi připojení, minibar), pouze se musí přecházet do hlavní budovy na snídaně, večeře a do Relax centra, ale není to příliš daleko.

Štěpánka

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat jak je to v době velikonočních prázdnin.Měli bychom zájem o ubytování na 4 dny od pátku 3.4. do pondělí 6.4..
Je to možné? Jaká by byla cena ?
Děkuji za odpověď.


Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Štěpánko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Monika

Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli je ještě volný termin 30.4–3.5.2015 tj. 3 noci pro dva dospělé a dvě děti 17 a 14 asi pokoj de luxe ve vedlejší budově.Vzhledem k brzkému vypršení akce děkuji za urychlenou odpově´d. mockrát děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Moniko, akce byla dnes prodloužena do 18.1., takže nebude ukončena dnes o půlnoci, přesto pokud si přejete co nejrychlejší odpověď, kontaktujte nás prosím telefonicky. V termínu 30.04.-03.05. máme ještě deluxe pokoj na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud budete mít o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petra Škrdlantová

Dobrý den,
máte ještě volno v termínu v týdnu hned od 24.3.?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Petro, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu od 24.03. máme ještě pokoje na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování (vedlejší budova je v tomto termínu už obsazená). Pokud budete mít o rezervaci zájem a zakoupíte si poukaz, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky, uveďte počet osob a počet nocí pobytu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jaroslava

Dobrý den,
je možné nápoje čerpat během dne i mimo hotel? Např. při vracení kol, čekání na bus apod.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jaroslavo, děkujeme za příspěvek, pří čekání na autobus to možné není, nápoje však můžete čerpat v centru Špindlerova Mlýna v restauraci Locale Friuli nebo v jiném z našich partnerských hotelů, tedy hotelu Palace Club nebo hotelu Olympie.

Martina Francová

Dobrý den,prosím je volný termín od března-duben ?budu kupovat 3 poukazy…takže 6 lidí.Jídlo a pití je v tedy v ceně -snídaně,oběd,večeře a nápoje po celý den?Termín pá-ne.Děkuji Francová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Martino, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínech 10.04.-12.04., 17.04.-19.04. nebo 24.04.-26.04. máme 3 dvoulůžkové pokoje na hlavní i na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Snídaně a večeře jsou v ceně pobytu, obědy také, kromě v den příjezdu a den odjezdu, nápoje jsou v ceně v uvedených časech, ne tedy po celý den. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zabloudilová, na základě našeho telefonického hovoru jsme Vám vytvořili rezervaci na 1 deluxe pokoj na hlavní budově. Příplatek za deluxe pokoj je 200 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc, celkem tedy 600 Kč /2 noci. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lucie Zabloudilová

Dobrý den máte ještě volný pokoj deluxe od 6.-8.4.2015 v hlavní budově?

Petra Pachmanová

Omlouvám se, nevšimla jsem si, že voucher je až p zimní sezone.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Petro, poukazy lze skutečně využít od 24.03. Pokud budete mít o pobyt zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Petra Pachmanová

Dobrý den, máte ještě volný dvoulůžkový pokoj 23.-25.1.?

Rostislav Cibulka

Dobrý večer, pokud tedy bude většina termínů obsazených, jak se bude postupovat? Budu muset vzít jakýkoli volný termín, nebo budu moci požádat o vrácení plné ceny voucheru?

 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za příspěvek, volných termínů je stále dost a je k tomu stanoven také počet voucherů k prodeji. Kdyby přesto nebyl k dispozici žádný vhodný termín, je možné poukaz stornovat.

Rostislav Cibulka

Dobry den,
chtel bych se zeptat, kdy je nejpozdeji nutne provest rezervaci, pokud si zakoupim voucher. Mel bych zajem o 6denni pobyt nekdy na konci kvetna nebo v cervnu. Jsem pracovne pomerne vytizeny a nedokazi nyní urcit, kdy budu mit v uvedenem obdobi volno. Proto by mi vyhovovala moznost rezervace napr. jeden az dva tydny predem. Nemuze se stat, ze jiz nebude zadny termin volny?

Dekuji
Rostislav Cibulka

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Rostislav,

rozhodně je možné, že pokud si budete chtít rezervovat pobyt později, tak již bude většina termínů obsazených.

Monika Safarova

Dobrý den,chtěla bych se optat na 1týden v březnu. Děkuji Šafářová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,

tak jak je napsáno v podmínkách akce, tak ubytování je možné od 24.03. do 25.06.2015

Martin Feřtek

Dobrý den,
jak je to s parkováním u hotelu? Je dostupné a je v ceně pobytu?
 Dík

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Feřtek,

parkování je přímo u hotelu a je v ceně.

Lubomír

Dobrý den,
zakoupil jsem u Vás voucher na 3 noci mimo víkend za 5590 kč, ale jak jsem již psal chci přijet i se svými dětmi. Dám na Vás a objednám si pokoj deluxe s příplatkem 3×200 kč a dále si také připlatím 3×100 kč za hlavní budovu, což je dle mého názoru s dětmi o dost pohodlnější a praktičtější. Celkem tedy 6490 kč. Jsou ještě jiné nutné poplatky ? Předem děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Lubomír,

výborná volba – rezervujte si prosím pokoj deluxe. Příplatky jsou přesně tak jak píšete, nic dalšího doplácet nemusíte.

Lubomír

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli nebude problém být ubytován pouze ve dvoulůžkovém pokoji i s dvěma dětmi bez nutnosti doplácení za pokoj deluxe. Jde o 3 roční (bez nároku na lůžko dle voucheru do 6 let pobyt zdarma) a 1 roční dítě (bez nároku na lůžko a stravu – přespí v kočárku a má vlastní stravu). 3 roční je zvyklé spát v posteli s rodiči. Jsme dvě rodiny se stejně starými dětmi co máme velký zájem o váš „luxusní all inclusive pobyt“. Předem děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Lubomír,

vzhledem k tomu, že chcete být 4 osoby na pokoji a ještě k tomu s kočárkem, tak velmi!!!! doporučuji pokoj typu deluxe. Opravdu byste neměli místo – věci, kočárek, děti…

Ivunka

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli je následující v pořádku. Dnes jsem si chtěla vytisknout svůj voucher na pobyt u vás a nyní koukám, že na něm mám již napsáno, že voucher byl již uplatněn (ubytování máme rezervováno až na polovinu května). Datum uplatnění voucheru je uveden ten, kdy jsem si pobyt u Vás rezervovala. Nebudeme mít s tímto u Vás při ubytování problémy?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ivunko,

je to v pořádku, problémy mít nebudete.

Josef N

Dobrý den, jakým způsobem je možné z Vašeho hotelu se dostat na sjezdovky (viz www.skiareal.cz) a zpět? Případně jak dlouho trvá cesta? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za příspěvek, můžete využít náš hotelový skibus, který je zdarma a jezdí 1× denně ke sjezdovkám Hromovka a Medvědín a zpět, případně můžete využít pravidelnou autobusovou linku Špindlerova bouda – Špindlerův Mlýn za 40 Kč na osobu. Cesta trvá asi 15 minut, vzdálenost je 10 km.

Ivunka

Dobrý den,měla bych zájem o termín od 7.5.do 10.5. 2015, tedy 4dny/3noci na 1.pokoj pro 2dospělé + dítě 1 rok a 2.pokoj 2dospělí + syn 16 let, máte prosím volné ubytování.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 07.05.-10.05. 2015 máme ještě 2 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky, uveďte kód Vašich poukazů a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavel Antonín

Dobrý den. Chci se zeptat na pobyt pro 2 + 16letý syn 8.-10.5. Děkuji P.Antonín

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Antonín, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 08.05.-10.05. máme ještě třílůžkový pokoj na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc a za dítě 16 let 600 Kč /1 noc, celkem tedy 1.400 Kč /2 noci. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavla Vondrousova

Dobrý den, zeptám se, zda nemáte volný víkend v květnu či červnu pro skupinu cca 16 dospělých.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínech 29.05.-31.05., 12.06.-14.09., 19.06.-21.06. nebo 26.06.-28.06. máme 8 dvoulůžkových pokojů k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Monika H

Dobrý den jsou volné termíny 30.4. az 3.5. nebo 7.5. až 10.5. 2 dospělí 1 dítě 4 roky. Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,

první termín již možný není, ve druhém máme posledních několik volných pokojů.

Jarka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kolik by byla celková cena 2 děti 2 roky a 6 let
varianta 2 noci 3 dny
Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jarko,

příplatek za starší dítě by byl 300,–Kč/1 noc, také byste si museli připlatit za větší pokoj – deluxe 200,–Kč/1 noc nebo apartmán 500,–Kč/1 noc, případně také za hlavní budovu 100,–Kč/1 noc

Monika

Dobrý den,
je u hotelu dětský vlek? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,

hned vedle hotelu je Snow Kids Park s malým vlekem pro děti. V provozu dle sněhových podmínek.

Ilona Bodingerová

Dobrý den,

jak daleko od vašeho hotelu se nachází skiareál a jaký je to skiareál?
Děkuji vám za rychlou odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ilono,

skiareál je 8km od hotelu (www.skiareal.cz)

Jana Bruzova

Děkuji za rychlou odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,

rádo se stalo, krásný večer!

Jana Bruzova

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,zda máte volný termín od 4.5.2015–7.5.2015 pro 2 dospělé osoby/1 voucher).Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,

mám pro Vás potěšující zprávu: ve Vámi vybraném termínu ještě máme dostupné pokoje :)

Hana Baštová

Dobrý den,
měli by jsme dotaz na volný termín 29.1.-1.2.2015 pro 2 dospělé a 2 děti 7+10 let, popřípadě jaký voucher koupit?
Je silnice sjídná až k hotelu? Na stránkách je uvedenou pouze 2×denně skibus do Špidl.mlýna.
Děkuji Baštová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Baštová,

tak jak je napsáno v popisu akce, tak vouchery se vztahují na termín 23.03.-25.06.2015. Kaž­dopádně silnice je vždy sjízdná (ideálně však v zimním období řetězy s sebou). Skibus jezdí 1× denně do centra, 1× denně zpátky. Linkový autobus každou hodinu.

Pavel Nezval

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda máte volno v termínu od čtvrtka 7.5.2015 do neděle 10.5.2015. Měli bychom zájem o ubytování pro dvě osoby a jedno dítě starší 15 let. Ubytování může být klidně ve vedlejší budově. Kolik by činil v tomto případě doplatek?
Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kocíková, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 07.05.-10.05. 2015 máme k dispozici ještě třílůžkový pokoj na hlavní budově (na vedlejší budově je v tomto termínu úplně obsazeno) a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek by byl za dítě 15 let 600 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc, celkem tedy 2.100 Kč /3 noci. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Kateřina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na nejbližší volné termíny. Měli bychom zájem např. 2.1.- 3.1. 2015 (dvě noci)…děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kateřino,

tak jak je napsáno v popisu akce, voucher se dá využít v termínu od 23.03. do 25.06.2015. Nicméně ve Vámi vybraném termínu ještě máme na hotelu volné pokoje – kontaktujte ale prosím přímo hotel.

Jarmila Chotěborská

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat, jestli máte ještě nějaké pokoje v lyžovatelných termínech. Jednalo by se o pokoj 2 dospělí a 1 dítě 6 let. Děkuji za odpověď a zdravím!

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jarmilo,

téměř veškeré termíny jsou ještě volné, rádi Vás u nás uvítáme :)

Květa Matyášová

Děkuji za Vaši rychlou odpověď, hotel.recepci mohu kontaktovat až budu mít voucher s příslušným číslem. Prodloužení na 4dny chci provést též se slevou jak ji uvádíte v nabídce. Napište, prosím zda je nutno udělat novou objednávku nebo pouze doplatit rozdíl. Můžete mě kontaktovat telef,na č.733323045? Vřelé díky .

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Matyášová,

po telefonu jsme vše vyřešili k Vaší plné spokojenosti. Děkujeme a budeme se na Vás těšit.

K.Matyášová

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jsem si objednala pobyt na Špindlerovce 24.12.t.r. pro 2 osoby na 3dny (2noci) bude bohužel převodní příkaz kvůli svátkům uskutečněn až 29.12.t.r. Není to problém co se týká zaslání voucheru? Navíc bych si ráda změnila donu pobytu na 4dny a 3noci a doplatila rozdíl. Číslo obj.je 8602748308. Prosím o zprávu, jak mám postupovat. Děkuji a přeji pěkný den Matyášová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Matyášová,

pro upřesnění prosím kontaktujte hotelovou recepci na tel. čísle: 725 855 397

itu :-)

Co se mi na této reklamě líbí, je, že ji "nezdobí"žádné prostoduše se tvářící až anorektické "modelky"v směšných pózách, ale lidé, které si v těchto prostorách dovedu představit jako příjemné spoluuživatele areálu.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená slečno/paní,

děkujeme Vám za Váš pochvalný názor :)

Karolína

Dobrý den,

ráda bych se zeptala jak je to s dítětem 2 roky a stravováním? Pobyt má zdarma a stravu také, nebo budeme muset na místě něco doplácet? Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Karolíno,

tak jak je napsáno v popisu akce, jedno dítě do 6 let je zdarma včetně stravy.

Květa

Dobrý den.
Mohla bych se optat jak s 2,5 letou dcerkou, která je zvyklá spát již sama a nechce již být v postýlce cestovní? Kolik bude stát přistýlka? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Květo, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, dítě 2 roky na přistýlce je bez příplatku, záleží však na konkrétním termínu, zda máme pokoj standard s přistýlkou k dispozici. Příplatek by byl, kdybyste měli pokoj typu deluxe nebo rodinný apartmán.

Nováková Zdeňka

Dobrý den,chtěla bych vědět jak můžu objednat k poukazu pro dva ,dítě kterému je 13let.Díky za odpověď.Zdenča

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Nováková, to je velice jednoduché, jakmile budete volat k nám na hotel, že si přejete vytvořit rezervaci na základě zakoupeného poukazu, nahlásíte zároveň, že budete 2 dospělí a 1 dítě 13 let a my Vám podle toho vytvoříme rezervaci a naúčtujeme příplatek 450 Kč /1 noc /za dítě 13 let, který budete hradit při příjezdu na hotel v hotovosti.

Jana

Dobrý den, za jakých podmínek by bylo možné objednat osobu navíc ať už na přistýlce nebo na třílužkový pokoj? Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, 3. dospělá osoba na standardním pokoji je za příplatek 500 Kč /1 noc a může využívat stejných služeb, tedy all inclusive program, relax centrum (bazén a vířivku) a saunu.

Iva Nováková Knížková

Dobrý den,

děkuji mnohokrát za bleskovou odpověď. Mohu se tedy zeptat, zda by byl volný pokoj deluxe v termínu 6.6.-11.6.2015?
Děkuji, pěkný den.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Nováková, v termínu 07.06.-12.06. 2015 máme pokoj deluxe na hlavní i na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování (od soboty 06.06. pokoj k dispozici bohužel nemáme). Pokud byste měli zájem o ubytování na hlavní budově, je to v tomto termínu také možné s příplatkem 100 Kč /1 noc za hlavní budovu. Budete-li mít zájem o rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem. Těšíme se na Vaši zprávu.

Iva Nováková Knížková

Dobrý den,

v nabídce píšete pobyt pro děti ve věku do 6 let zdarma, ale v bližším popisu píšete bez nároku na lůžko. Co tedy přesně nabízíte zdarma pro dítě do šesti let?
Dále bych chtěla vědět, když bychom chtěli přijet na pět nocí se dvěma dětmi 5 a 15 let, kolik bychom dopláceli? 600,–Kč x 5?
Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Nováková, děti do věku 6 let jsou bez příplatku, pokud však někdo vyžaduje přistýlku nebo lůžko pro dítě, je potřeba pokoj typu deluxe nebo apartmán, protože většina standardních dvoulůžkových pokojů je bez možnosti přistýlky. Děti jsou u nás vítány, při rezervaci je však potřeba na základě počtu a věku dětí domluvit typ pokoje. Je tedy více možností, např. dítě na standardním dvoulůžku spící s rodiči na posteli nebo dítě na standardním dvoulůžku na přistýlce (pokud je možnost, to záleží na konkrétním termínu, zda je takový pokoj volný), pokud máte 2 děti, je už potřeba pokoj typu deluxe (kde je možnost 2 přistýlek) nebo rodinný apartmán (kde jsou 4 pevná lůžka a 2 oddělené místnosti). Za děti do 6 let tedy příplatek není, pokud je možnost, aby dítě bylo v pokoji standard, je to také bez příplatku. Za pokoj deluxe a za apartmán už jsou příplatky. Pokud budete mít pokoj deluxe, budete doplácet za dítě 15 let 600 Kč /1 noc a za deluxe pokoj 200 Kč /1 noc, celkem tedy 4.000 Kč /5 nocí. Pokud máte o zájem o rezervaci v konkrétním termínu, kontaktujte nás prosím telefonicky, abychom domluvili pokoj přesně podle Vašich představ.

Eva

Dobrý den,

pochopila jsem správně že všechny varianty jsou s all inclusive jídlem, ačkoliv v hlavním popisu je zmíněná jen snídaně?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Evo,

všechny varianty jsou opravdu s all inclusive, tak jak je uvedeno v popisu akce.

Václav

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda jsou v jídelně k dispozici dětské jídelní židličky (synovi je 18 měsíců). A zda je v okolí hotelu možnost procházek s kočárkem, popř. sáňkování :-). Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Václav,

dětské židličky jsou v restauraci k dispozici.
V zimě to na kočárek moc není, na sáňky dle sněhových podmínek – nesmí ho být moc :)

Martin Koukl

Je prosím v ceně pobytu večeře?

Slevomat.cz

Dobrý den v ceně je plná penze a all inclusive (neomezená konzumace) nápojů.
Snídaně je podávaná formou bufetů, oběd je tříchodový s výběrem ze dvou hl. jídel, k dispozici je vždy také salátový bufet. Oběd si také v rámci all inclusive můžete dát v restauraci v centru Špindlerova Mlýna, zde je pak podávána pizza nebo kebab a salát bar. Večeře je formou mezinárodních bufetů: (http://www.spindlerovabouda.cz/cz/restaurace/mezinarodni-bufety ). Neomezenou konzumaci nápojů pak máte zajištěnou od 10:00 do 21:30. Bližší specifikaci pak najdete v popisu nabídky.
Přeji krásný večer!

Helena

Děkuji za předešlou odpověď,
ještě bych se ráda zeptala, zda bazén a jídelna se nacházejí v hlavní budově? Přecházení s malým dítětem by bylo pro nás nepraktické, tak abychom věděli v jaké budově si máme zarezervovat pokoj. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

wellness centrum, bazén, restaurace i dětský koutek jsou na hlavní budově. Vedlejší budova je, ale vzdálena jen pár metrů :-).

Děkuji za dotaz a přeji krásný večer!

Helena

Hezký večer,
ráda bych se zeptala na následující:

  • jak je to s dětským koutkem? V jaké části hotelu se nachází, je otevřený po celý den?
  • celková masáž pro dva, musíme jí absolvovat najednou, nebo jde každý zvlášť? Jelo by s námi 18-měsíční dítě, které pochopitelně nemůžeme nechat bez dozoru
  • ubytování je pouze v hlavní budově, nebo také v depandanci?

Děkuji
Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Heleno,

dětský koutek je k dispozici celoročně, nachází se za hotelovým barem. Masáže se rezervují až na místě, a vyčerpat je můžete najednou nebo zvlášť. Ubytování je v hlavní nebo vedlejší budově.

Mirka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda máte ještě volný dvoulůžkový pokoj hned od začátku platnosti tohoto voucheru, tj. od 24. 3. 2015? Jednalo by se o 6 dní (5 nocí). Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Mirko,

pobyt ve Vámi vybraném termínu je v tuto chvíli možný, ještě máme volné kapacity.

Veronika

Ještě bych se zeptala, když se jedná o Pobyt na 2 noci (3 dny):
1× denně vstup do relax centra (bazén, whirlpool), znamená to, že můžeme využít tyto služby celkem 3×? Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veroniko,

přesně tak, každý den můžete na 1 hodinu využít naše wellness centrum (bazén, whirlpool)

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy je check-in a check-out. Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veroniko,

check-in je možný od 15 hodin, check-out je poté do 11 hodin

Markéta Mašková

Dobrý den, voucheru je pro 2dospele osoby a jedno dítě. Ráda bych pobyt zakoupila ale máme 2 děti do věku 3let je to naky problém? Nepotřebujeme přistylku. Díky za odpověď Mašková

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Mašková,
v tomto případě byste dopláceli na místě za druhé dítě 300,–Kč/1 noc, a také za větší pokoj (deluxe 200,–Kč/1 noc, apartmán 500,–Kč/1 noc)

Honza Kolik Kolar

Prijde mi pomerne vtipne, ze 6 dni/5 noci bez omezeni stoji 9 990 Kc. Ve srovnani s 3 dny/dve noci vikend za 4190 Kc + 4 dny/3 noci pres tyden za 5590 Kc. Takze si to same muzete bud najednou koupit za 9 990 Kc nebo na dvakrat za 9 780 Kc. To zas musel vymyslet nejakej genius.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za příspěvek, nabídka na 5 nocí se nepatrně liší, zahrnuje mj. také celkovou masáž pro 2 osoby, kromě 2 masáží částečných, zatímco při spojení 2 poukazů (na 2 noci a na 3 noci) jsou v ceně pobytu pouze 2 částečné masáže. Cena 2 celkových masáží beze slevy je 1.200 Kč.

Lucka Hermachová

Dobrý den. Bylo by prosím možné vystavit promo fakturu pro platbu z FKSP?
Děkuji Lucie

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, pokud si přejete vystavit fakturu na platbu, kontaktujte nás prosím telefonicky na 725 855397 nebo emailem na info@spindlerovabouda.cz.

Zdenka Kýzlová

děkuji, prosím poskytuje hotel nějaké slevy na skipasy? děkuji Zdenka

Markéta Kociánová

Dobrý večer paní Kýzlová,
náš hotel neposkytuje žádné slevy na skipasy.

Přeji hezký večer

Zdenka Kýzlová

Dobrý den.Kolik prosím stojí skipasy?Děkuji

Markéta Kociánová

Dobrý večer paní Kýzlová,
veškeré informace naleznete na www.skiareal.cz


Přeji příjemný zbytek víkendu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru