Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za vánoční relaxační balíčky Zen studia a Holmes Place. Privátní spa, masáže i členství v klubu – na výběr tři úžasné varianty.

4,3 / 5 Zenstudio & Holmes Place Energy Smíchov Praha - Smíchov  (mapa) 245 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Radka Besedová

Dobry den, bylo by mozne nejak nakombinovat saunu s virivkou pro dva a k tomu 2× masaz na 90min? Jsme bohuzel oba hodne vytizeni (ja dvema detmi) a tak by jsme tydeni clenstvi nevyuzili.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, už jsme spolu dotaz vyřešili po tel.

Radka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaké masáže je možné si vybrat.
A dále pak, když budu chtít využít bazén, zda mohu přijít s malým synem.

Děkuji.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den,
2. Týdenní členství v Holmes Place Energy Smíchov + masáž (90 min – na výběr thajská, olejová, královská, bylinná a lávovými kameny)
Se synem můžete přijít, neměl by to být problém.

Verča

Dobrý den, mám dotaz ohledně členství, zajímá mě, zda obsahuje zumbu a pokud ano, kdo ji vede. Děkuji

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, kompletní nabídka a informace Holmes Place Energy jsou na webových stránkách.
 http://www.holmesplace.cz/energy/smichov/timetable-reservations/?class_id=120&day=0&lang=cs

Karel

Dobrý den, u balíčku 60 min spa + 2× 60min. masáž + týden v Holmes Place Energy Smíchov, je možná návštěva spa ve dvou osobách nebo je vstup jen pro jednoho a průkazka na týden v Holmes Place je přenosná nebo na jméno

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, 60min spa je soukromá sauna s vířivkou, můžete přijít až ve 4 lidech.
Na týdenním členství je napsané na jméno. Přenosné není.

Romana Brychnáčová

Dobrý večer,to parkování za 50Kč/hod. je dost neobvyklé. Klienti,co u vás stráví 1/2 dne zaplatí ještě cca. 250Kč za parkování? Nedá se zaparkovat u nedalekého McDonald´s?

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, ano parkování je 2hod / 50,– Kč, další hodina 50,– Kč. Je to hlídané parkoviště, které bohužel není pod naší správou. Rádi bychom klientům poskytli zdarma parkování, ale momentálně můžeme nabídkou slevu a tím pakrování alespoň vykompenzujeme. U McDonaldu je také placené pakroviště. V centru a okolí je to bohužel problém.

Misa

Dobry den, mam dotaz ohledne clenstvi, jedna se o clenstvi mimo spicku nebo kdykoli v prubehu celeho dne?

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, můžete přijít během celého dne.

Lenka Pítová

Dobrý den,nemám zkušenosti s touto službou.
Koupím -li 3. variantu, může být pro 2 osoby na masáž a společnou saunu nebo pak zakoupený v. musím vyměnit u vás ve studiu.
Děkuji Lenka

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, paní Pítová, voucher můžete využít najednou, nebo ho vyměnit za 4 vouchery, které dostanete u nás v Zen studiu. Ty pak můzete využít, tak jak uznáte za vhodné.

Zora Všelichová

Dobrý den, co vše obsahuje týdenní členství v Holmes Place?? Pokud vím, tak v něm není obsaženo vše. Je v něm posilovna a všechny studiové hodiny? A co třeba Power Plate. Děkuji

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, paní Všelichová, Power Plate je placená služba i pro členy Holmes Place. Jinak je v něm zahrnuto vše i studiové hodiny.

Romana Brychnáčová

Dobrý den,
jak je to s parkováním u vašeho areálu?

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, parkování je tu hlídané – cena 50,–Kč za 2 hodiny. Další započatá hodina je 50,– Kč

Jirka

Dobrý den, rád bych věděl jestli je v ceně sauny i zapujčení ručníku a prostěradla?? Pokud ne,tak kolik se platí. Děkuji.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den,
dostanete župánky, ručníky i prostěradla, pokud jdete do soukromé sauny s vířivkou.

J.S.

Dobrý den,
ráda bych šla s přítelem do privátního spa celkem na 3 hodiny. Píšete, že 1 voucher (1.varianta – sauna) je pro až 4 osoby na 90 min. Stačí nám tedy zakoupit celkem 2 vouchery?
Je v rámci spa k dispozici odpočívárna (lehátka)?
Děkuji
 J.S.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, ano, stačí Vám zakoupit 2 vouchery, které můžete využít najednou. Dostanete župánky, ručníky i prostěradla. K dispozici jsou samozřejmě relaxační lehátka, viz obrázek na hlavní staraně.

Vicky

Hezky den,
Mam dotaz ohledne treti nabidky, presneji privatniho spa. Kdyz si koupim jeden voucher, tak do privatniho spa muzu pouze sama? Nebo si s sebou muzu nekoho vzit?
Dekuji.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, můžete přijít až ve 4 lidech.

Lucka

Dobrý den,


ta 3.varianta balíčku znamená že můžu na masáž ve 2 lidech, do privátní spa taky a pak týdenní vstup do fitness už je jen pro jednoho? 


Díky
Zen studio & Holmes

Dobrý den, ano, je to jak píšete. Můžete to rozdělit na 4 dárky. Nebo to využít najednou. Nebo zakoupit samostatně soukromou vířivku a 2 masáže a k tomu budete mít 2 členství. Vouchery můžete také využít najednou.

zuzka

Dobrý den, ta třetí varianta balíčku je týdenní vstup, soukromé spa a 2× masáž za 599kč?? nebo to špatně chápu? to stejné bylo v minulé nabídce za 2000kč.prosím o vysvětlení 3.varianty balíčku.děkuji

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, máme dnes 3 nabídky na vánoční balíčky. Když rozkliknete nabídku, máte možnost si vybrat, kterou chcete zakoupit.

zuzana

dobrý den, je možno využít poukaz ve dvou lidech? objednat si masáž společně a klidně zkrátit hodinu ve spa na půl hodinu… ?

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, máme společné masáže, pokud si zakoupíte balíček, můžete využít masáže najednou. Nebo zakoupit dvě masáže a jednu soukromou vířivku. Máme dnes 3 nabídky na vánoční balíčky.

Lucka

Dobrý den, využila jsem minulé nabídky Zen studia. Po výměně voucheru na jednotlivé poukazy je u poukazu na týdenní členství uvedeno, že tento lze využít 1× za 6 měsíců. Pokud bych si nyní zakoupila opět variantu s týdenní členství, budu moci využít 2 týdny v průběhu např. jednoho měsíce? Děkuji, Lucka

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, Lucko, jsme partneři s Holmes Place a určitě to problém nebude. V jiném případě by to nešlo.

Fox

dobry den, chapu dobre , ze voucher je pouze pro jednu osobu? dekuji 





Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, záleží jaký voucher máte na mysli? Např. balíček si můžete u nás v Zen studiu vyměnit za dárkové vouchery a můžete obdarovat celou rodinu, nebo přátele.

Zita

co si muzu predstavit pod pojmem Privátní spa se saunou a vířivkou (60 min)?
za odpoved dekuji

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, jedná se o soukromou saunu s vířivkou.

zita

dobry den, je v týdenním členství v Holmes Place Energy zahrnut i pobyt v bazene a zdarma detsky koutek s hlidanim?chapu dobre, ze krome masazi je v cene vsechno.dekuji

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, cena za hlídaní je 50,– Kč na 90min. bazén je zdarma, např. squash je ve špičce 400,– Kč – jinak je také zdarma, ale rezervace je možná až na místě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru