Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání 50, 100 nebo 150 fotografií (mat i lesk)

4,3 / 5 Fotofast.cz (2 pobočky) Tábor  (mapa) 1 055 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petr

Co znamená zkratka GE u platby hotově?

Slevomat.cz

Dobrý den,

že účet je veden u GE Money Bank a je možné na něj složit platbu-nejen-na přepážce této banky.

Hezký den!

Vendula Chalupová

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Ted jsem zadala obědnávku na 150 fotek, uplatnila jsem krediti a dala zaplatit. Přišlo mě číslo učtu,atd.., ale nedalo mě to výběr doručení a hodilo to rovnou na osobní vyzvednutí v Českých Budějovicích za 45kč a já jsem z Prahy. Poradíte co ted? Děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den,

v tomto případě je možný odběr na libovolné pobočce Uloženky za příplatek 45 Kč předem na účet (708084369/0800 s číslem vaší objednávky jako variabilním symbolem).

Hezký den!

Zuzka

Dobrý den, mám nahrát všechny fotky klasicky do složky a odeslat?
Díky za odpověď, Zuzka.

FotoFast

Dobrý den,

fotografie nahrajte prosím prostřednictvím sběrny http://sberna.fotofast.cz/. Nejprve vyberte parametry fotografií (rozměr, povrch, korekci, ořez) a následně nahrajte fotografie.

Pěkný den.

Katarzyna Byrtek

Dobry den, zalezi mi na tom, aby fotky byly zhotoveny co nejrychleji – jak pracujete o svatcich? Pokud je nahraju zitra kdy bych mela je cekat na Ulozence? Dekuji moc

FotoFast

Dobrý den,

doba zpracování je 5–10 pracovních dní. Fotografie se ale snažíme zhotovit co nejdříve. Ihned po přijetí Vaší platby za uloženku, odešleme fotografie do uloženky. Pokud bude tedy Vaše objednávka zaplacená již 29.12.2014, odešleme fotografie do uloženky ještě daný den nebo den následující.

Hezké Vánoce.

Naďa

Dobrý den, jak budu vybírat fotky, musím nahrát všechny? Myslím to tak, že chci všechny fotky třikrát tzn. že bych nahrála 50 ks a vy by jste mi vyvolali 150 ks. Nebo mám nahrát opravdu všechny ks.

FotoFast

Dobrý den,

u každé fotografie můžete zvolit množství a nemusíte je nahrávat víckrát. Množství zvolíte plusem a mínusem u každé fotografie.

Pěkný den.

Petr

Dobrý den, je možné na flešce přinést fotky do provozovny v ČB spolu s vytištěným voucherem?

FotoFast

Dobrý den, ano, fotografie můžete přinést na prodejnu do Tábora nebo Českých Budějovic. Připravte si prosím soubor, který bude obsahovat pouze fotografie, které chcete zhotovit.

Pěkný den.

Jirka

Dobrý den, požádal bych o informaci ke konečné ceně za poštovné při zaslání na pobočku Uloženky – v případě 3 a více voucherů.

FotoFast

Dobrý den, při osobním odběru v Uložence je platba vždy 45 Kč (platba předem na konto) bez ohledu na počet uplatněných voucherů.

Michaela

Dobrý den. Je prosím možnost nechat fotografie zaslat na některou z pěti poboček uloženky v Mladé Boleslavi? Některé slevy tady nabízí vyzvednutí na výdejních místech, ale většinou jsou to města Praha, Brno, Liberec a to je vše.
Předem velice děkuji za odpověď a přeji krásné Vánoce všem. S pozdravem. :)

FotoFast

Dobrý den,

vyberte si prosím některou z poboček uloženky a nebo zvolte zaslání poštou. Osobní odběr ve výdejních místech depa DPD není možný.

Děkujeme za pochopení a také přejeme pěkné Vánoce.

FotoFast

Dobrý den,
vítáme vás v diskuzi. Veškeré dotazy vám rádi zodpovíme. Přejeme vám příjemný nákup a hodně radosti z vašich fotografií.
FotoFast

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru