Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Darujte kulturu! Vstupenky do Centra DOX pro jednotlivce i rodiny

4,7 / 5 DOX Praha - Holešovice  (mapa) 374 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Noelia

Sleva platí i pro komentované prohlídky v cizích jazycích?

DOX

Dobrý den. S permanentkou Přítel máte zdarma komentované prohlídky v češtině (1 osoba). Pokud se ptáte na vstupenky, tak ty jsou opravdu jen na vstup. Prohlídku v cizím jazyce je možné objednat a přikoupit ke vstupu.

Simona

Dobrý den,
dcera vaši galerii navštívila se školou, tato návštěva v ní zanechala silný zážitek. Uvažujeme proto o koupi pernemantky pro celou rodinu. Ráda bych se informovala na praktické použití permanentky rodina. Je vstup nějak omezen, nebo můžeme do DOX přijít kdykoliv budeme chtít ??? Event. jak často se mění výstavy a je tedy možno na pernamentku vaši galerii navštívit???Děkuji za odpověď.

DOX

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. S permanentkou Rodina (která platí na rok a je pro 2 dospělé a děti do 18 let) můžete skutečně přijít do galerie v rámci její platnosti kolikrát chcete.:-) Současně můžete vidět minimálně 2 výstavy či více. Výstavy se střídají zhruba po 4 měsících, takže ročně jich může být asi 10 – 15. Permanentka Rodina Vás také opravňuje ke vstupu na vybrané akce pro rodiny. Více výhod viz také: http://bit.ly/1xyzgZi

Lucka

Dobry den, je nutne mit vstupenku i pro dite do 2 let?

 Dekuji

DOX

Dobrý den, to opravdu nemusíte:-) Děti do 6 let mají vstup zdarma.

Pavel

Dobrý večer, mohu jít na variantu vstupu 1+1 i sám tj. 2× v různé dny do platnosti nabídky (jít sám dvakrát tj. bez druhé osoby)?





DOX

Dobrý den, to bohužel nejde. Jakmile je voucher uplatněn, tak ztrácí platnost. Tzn. můžete jít jen 1× ve dvou.

Mirek Novák

Dobrý den,

chápu to správně tak, že při koupi permanentky typu přítel mohu vzít vždy jednoho hosta s sebou – tudíž je možné chodit ve dvou?

DOX

Dobrý den, na kartu Přítel můžete chodit ve dvou na výstavy. Na diskuze a další doprovodné programy opravňuje karta běžně pouze jednu osobu. Více informací najdete také na: http://www.dox.cz/cs/clenstvi-a-podpora/clenstvi-v-klubu-dox

Pavel

Dobrý den, mám v DOXu permanentku přítel platnou do 31.5.2016? Pokud si zakoupím voucher na stejnou permanentku, lze pak tuto prodloužit do 31.5.2016? Rep. do kdy bude roční permanentka platit? Děkuji.

DOX

Dobrý den,
pokud máte permanentku Přítel platnou do 31. 5. 2015, tak ji lze určitě prodloužit o rok – do 31. 5. 2016.
Voucher, který si nyní koupíte, bude platný až do června. Ve Vašem případě to znamená, že nejpozději 31. 5. 2015 voucher uplatníte a permanentka se Vám tímto dnem prodlouží o rok (doporučuji ale pro jistotu napsat vysvětlující poznámku na membership@dox.cz nebo upozornit buď naši pokladnu v DOXu, abychom Vám členství plynule prodloužili).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru