Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní trilogie 50 odstínů šedi od E. L. James

4,6 / 5 EROTIC CITY Praha  (mapa) 135 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Alena

Vážená zákaznice,
moc se omlouváme za nedopatření, které se stalo. Bohužel poptávka byla větší než jsme čekali. Samozřejmě chceme celou záležitost vyřešit ve Váš prospěch, a proto Vám nabízíme kompletní trilogii Padesát odstínů šedi, pouze s tím rozdílem, že knihy budou samostatně, nebude se jednat o dárkový box. Doporučuji rezervovat si knihy telefonicky na konkrétní prodejně. Ještě jednou se omlouvám a věřím, že toto řešení pro Vás bude vyhovující.

Andrea

Dobrý den, jsem opravdu zklamaná, byla jsem v Chebu i ve Varech a bohužel knihu nemají. Takže místo knížek musím pod stromek darovat papírový voucher!! Nechápu, jak se může stát, že kniha je v nabídce, ale v obchodě jí nemají!! Díky za „báječný“ vánoční dárek!

Luci

Dobrý den, když si dnes zakoupím voucher dojdou knihy do vánoc?

Slevomat.cz

Dobrý den Luci,

knihy se nezasílají.
Jakmile budete mít voucher, vyzvedněte si trilogii v jakékoliv pobočce Erotic City. Seznam prodejen najdete v nabídce nebo ne webu Erotic City.

Jiří

Dobrý den, jedá se o českou verzi?
Děkuji za odpověď.

Alena

Dobrý den Jiří, jedná se o českou verzi.

Marie

Dobrý den,
jedná se o paperback nebo pevnou vazbu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Marie,
jedná se o brožovanou vazbu.

Libor

Dobrý den,
S přítelkyní jsme si oblíbili první vydání knihy a těšíme se na zveřejnění filmu začátkem příštího roku. Chtěl jsem se Vás zeptat, zda plánujete dodat i slevy na nějaké výrobky Fifty Shades. Například bondážní sadu, venušiny kuličky, nebo minivibrátor. Přítelkyni by jistě takový dárek potěšil.
Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Libore, děkujeme za Váš zájem. Nabídky tohoto typu jsou v jednání a je možné, že se něco z kolekce Fifty Shades objeví. Sledujte naše stránky. Budeme se snažit potěšit Vás novou nabídkou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru