Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vinařské kurzy s degustací nebo doutníkový kurz

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michal Karlik

Dobry večer. Dekujeme za Vas příspěvek. Tak nezbývá si udelat vlastni názor. Vetsina lidi co navstivi nas kurz jsou spokojeni . Degustace probíhá v autentickem vinnem sklepě. Občerstvení je vice nez 400 gramu na osobu. A cely kurz je koncipovan, aby ti kdo si chce užít zivot, tak aby si to užil. Pokud by kolegine rekla, ze se ji to nelibilo, radi by jsme ji vratili penize. Doufam, ze jsme radne odpovedeli na Vasi priponinku a preji Vam radost do zivota.

Adina

Dobrý den, kolegyně se zúčastnila Vašeho kurzu a říkala mi že prostory v který ch se kurz koná jsou hrozně malé, hosté jsou tam namačkaní a občerstvenní je jako „pro vrabce“, prostě málo muziky za ty peníze, které chcete za kurz….. Děkuji.

Michaela

Dobrý den, v rezervačním systému je zatím zcela minimální nabídka kurzů, chtěla bych se proto zeptat, zda termíny budou do doby konce platnosti voucheru přibývat? Pokud bych měla např. zájem o doutníkový kurz či kurz degustave světových vín, aby nebyl na celou dobu platnosti voucheru vypsán třeba jen jeden jediný kurz…
 Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru