Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prsteny z bílého zlata nebo samostatné diamanty

4,8 / 5 Ellissi Praha  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Daly

Dobrý den, je možné využít slevu (příp. konkrétně jakou) na prsten ve žlutém zlatě VÍDEŇ (v e-shopu je varianta jen se zirkonem) nebo NOEL (v e-shopu varianta zirkon nebo briliant 0,17 ct)?
 Děkuji

tom

Dobrý večer, po zakoupení voucheru si mohu vybrat na vašich stránkách jaky typ prstenů chci nebo je na výběr jen ten jeden?

Gabriela Sussenebcková

Dobrý den. Ano můžete si vybrat prsten na našich stránkách nebo se stavit na prodejnu a prsteny Vám ráda ukážu , na výběr je mnoho modelů.
Přeji krásný den
S pozdravem

Lea

Dobrý den, prsteny na fotografiích jsou která varianta? Připadají mi všechny přibližně stejné. Dále mě zajímá, zda je možné zvolit žluté zlato. Děkuji.

Gabriela Sussenebcková

Dobrý den.
Obrázcích jsou všechny varianty velikostí briliantů, zvolili jsme stejný model prstene aby šel vidět poměr briliantu k prstenu . Ale fotky hrozně zkreslují. Barvu zlata si můžete vybrat je jedno zda bílé nebo žluté .
Přeji krásný den.

Gabriela Sussenebcková

Dobrý den.
Ano je možné zakoupit vouchry a použít je , jen u tohoto prstene bych potřebovala znát vaší přesnou velikost + šířku prstene abych vám mohla sdělit orientační váhu briliantů +zlata .Nejlepší bude když se zastavíte k nám do Atelieru ráda vám poradím.
Přeji krásný den.

Sandra

Dobrý den,

lze využít kombinace poukazů na prsten Garbo?

Děkuji za odpověď.

Gabriela Sussenebcková

Dobrý den. Ano je možné zakoupit vouchry a použít je , jen u tohoto prstene bych potřebovala znát vaší přesnou velikost + šířku prstene abych vám mohla sdělit orientační váhu briliantů +zlata .Nejlepší bude když se zastavíte k nám do Atelieru ráda vám poradím. Přeji krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru