Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čokoworkshop s Lucií Glaister (3,5 hod.)

4,3 / 5 Glaister's Chocolate Truffles Praha  (mapa) 163 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie

Pro vsechny ostatni, prosim ocekavejte potvrzeni rezervaci pro leden-cerven 2015 do 30.12.2014.diky

Magdalena Novackova

Dobrý den, zakoupila jsem voucher a pokoušela se Vás kontaktovat pro domluvení termínu workshopu. Napsala jsem e-mail a následně zprávu přes facebook. Nereagovala jste ani na jedno. Jak Vás mám kontaktovat a domluvit termín?

Lucie

Zdravim,rezervaci jsem vam potvrdila do emailu, momentalne jsme vytizeny vanocnimi obj, proto se omlouvam za pozdni reakci.

Lucí

Dobrý den,
a můžu přijít jen jíst?

Lída

Dobrý den,
je možné dodatečně vystavit fakturu nebo potvrzení? Zaměstnavatel by mi eventuálně kurz proplatil v rámci zaměstnaneckých benefitů.

Lucie

Ano, poslete mi prosim udaje pro vystaveni, zásluh vám ji postou/elektro­nicky, díky

Jarmila

Dobrý den,

ráda bych se optala, jaký je rozdíl mezi 2 a 3,5 hodinovým workshopem. Když z 2 hodinového si odnesete 60ks lanýžů a z 3,5 hodinového 20–25 ks pralinek?

Děkuji za odpověď.

Lucie

Zdravím, 2hod je zaměřen vyloženě na výrobu jedlých dárku tzn.po příchodu je pro vas připraveno vse pro potahovani a dekorace, při 3,5hod procházíte celou výrobou od ganache, temperace a potahovani, tento workshop je zaměřen pro ty, co chteji experimentovat a proniknout do sveta výroby cokobonbonu, odnášíte si sice méně produktu, ale jste obohacena znalostmi, diky

Monika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nevypíšete i nějaký víkendový termín? Pro mimopražské by to bylo praktičtější než všední den odpoledne ;-)

Lucie

Zdravím, nemohu slíbit, ale budu se snažit :-)

Jana

Dobrý den,
vzhledem k postupnému vypisování termínů předpokládám, že nebude problém si „svůj“ termín vybrat až např. za měsíc. Chtěla bych voucher dát jako překvapení k Vánocům. Děkuji

Lucie

Zdravím, vzhledem k zajmu o workshop budu vypisovat vice terminu, budou zname v polovine ledna a voucher můžete uplatnit az do konce června, díky

Andrea

Dobrý den, je možné se zúčastnit ve dvojici? Je pak potřeba koupit voucher dvakrát?

Lucie

Ano, díky, dva lide – 2 vouchery

Hana

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda se pralinky vyrábějí opravdu kompletně celé z temperované čokolády či se při výrobě používají čokoládové korpusy.

 Děkuji

Lucie

Zdravím, při kurzu se naučíte výrobu ganache-náplně a pote temperujete čokoládu, v ktere ganache potahujete a finalne zdobite. Je určen pro lidi, kteří nechtějí investovat do vybaveni a mohou si tak vyrobit skvele bonbóny, v kterékoli kuchyni.

Zdenka Chasová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v kolik hodin asi kurzy probíhají? Děkuji

Lucie

Zdravím, kurzy budou začínat odpoledne v 16.30 hod, díky.

Magda

Dobrý den, je podmínkou účasti na kurzu plnoletost? Takovýto kurz si již dlouhou dobu přeje moje dcera ve věku 15 let. Je šikovná, zvládá sama i makronky.

Lucie

Zdravím, není, makronky neumím ani já:-), 15 let je v poradku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru