Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální oběd a vstupné na Žižkovskou věž

4,7 / 5 Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 2 766 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Kateřina

Dobrý den,

bohužel jsem se přehlédla a myslela jsem si, že voucher je pro dvě osoby. Koupila jsem tedy pouze jeden (víkend), ale chtěli bychom přijít ve dvou. Je možné ještě nějak dokoupit druhý voucher, případně si zaplatit oběd a vstup na místě? Děkuji.

Eva

Dobrý den, lze na oběd i do observatoře vzít dítě v kočárku?

Lucie

Dobrý den, Evo, ano, můžete vzít s sebou i dítě v kočárku. Poprosím Vás jen toto uvést, až si budete dělat rezervaci. Děkuji.

Miroslav Fiala

dobry den. Byli jsme uVas na firemni akci a libilo se nam u Vas. proto bychom radi darovali voucher. V cene jsou zahrnuty i veskere vstupy? do restaurace a observatore? Dekuji.

Lucie

Dobrý den, pane Fialo, v ceně vouchery je zmiňovaný oběd a vstup do observatoře. Děkuji.

petra zikmundova

Zdravím,jsem trochu zmatená-v odpovědi píšete,že pro děti mám koupit 1voucher a že si SNÍDANI rozdělí-jakou?Jde o oběd ne?

Lucie

Dobrý den, Petro, omlouvám se, přepsala jsem se. Samozřejmě se jedná o oběd, který si myslím, že takto malé děti, mohou mít také napůl. Děkuji.

Jiří

Dobrý den,
velmi rádi by jsme chtěli u vás uskutečnit při této příležitosti setkání 12 osob a zdržet se asi 3 hod. Je to možné? Děkuji za odpověd.

Lucie

Dobrý den, Jiří, samozřejmě, to není problém. Jen bych Vás pak poprosila kontaktovat přímo mě, abych Vám udělala rezervaci (lucie.cerna@towerpark.cz.). Děkuji.

Monika

Dobrý den,

menu je možné objednat pouze v Café Oblaca nebo také v Restauraci Oblaca? Váš odkaz na online rezervaci se týká restaurace,tak je trochu matoucí.Děkuji moc za odpověď.

Lucie

Dobrý den, Moniko, jak je uvedeno v popisu akce, oběd je možné využít v Café OBLACA. Děkuji.

petra zikmundova

Dobrý den,chci zakoupit vouchery varianta v týdnu pro 2 dosp.osoby a dvě děti 2,5 a 3 roky-kolik cena?

Lucie

Dobrý den, Petro, pro děti můžete koupit 1 voucher dohromady a snídani si rozdělí. Nebo je druhá možnost, kupte si voucher pouze pro dospělé osoby a za děti zaplatí útratu na místě. Do observatoře mají děti do 3 let vstup zdarma. Děkuji

Lenka Jílková

Dobrý den, koukala jsem, že je prodaných už celkem dost voucherů. Měla bych zájem o víkendovou návštěvu, jak to vypadá v současné době s obsazeností? V případě, že mnou chtěný termín bude obsazen (případně více termínů), bude možnost prodloužit platnost voucheru? Děkuji

Lucie

Dobrý den, paní Jílková, na víkendový oběd je v prodeji 1.000 kusů voucherů. Bohužel v tuto chvíli neznáme obsazenost, jelikož ne všichni zákazníci si již udělali rezervace. Z předchozích zkušeností ale víme, že ale většinou o 1 měsíc prodlužujeme. To sice nemohu zaručit u této akce, ale vždy se našemu zákazníkovi snažíme maximálně vyjít vstříc. Děkuji.

Lenka Vosolová

Dobrý den,jak mám postupovat,když chci zakoupit dva vouchery? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Stačí kliknout na tlačítko Koupit a zvolit počet voucherů dva.

milous.

Dobrý den,koupili jsme 2 vouchery,můžeme sebou vzít dítě 5 let?

Lucie

Dobrý den, Milouši, samozřejmě s sebou můžete vzít dítě. Za něj můžete útratu a vstup do observatoře zaplatit na místě. Děkuji.

Sandra

Jak byste asi chtěli vytáhnout celer z jídla, které se peče na kořenové zelenině? Svíčkovou na smetaně si taky někde objednáváte bez celeru?

Lucie

Dobrý den, Sandro, děkujeme za podporu a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Klára Stávková

Omlouvám se, už jsem se dočetla.. :)

Lucie

V pořádku :)

Klára Stávková

Dobrý den, jaká je platnost voucheru? Je uvedeno pouze datum od kdy je možno voucher využít. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, platnost voucheru je od 02.01. do 31.03.2015. Děkuji.

Petra

Dobry den, jak se platí za děti (4 a 9let),mají zvýhodněné vstupné nebo musí mít svůj voucher? Děkuji

Lucie

Dobrý den, Petro, pokud máte na mysli vstup do observatoře, pak děti od 3 do 14 let platí 100 Kč. Pokud myslíte konkrétně tuto akci, pak můžete koupit pro takto malé děti jeden voucher a snídani si tak mohou dát spolu dohromady. Děkuji.

Jitka Steinbachová

Dobrý den, mám dotaz roční dítě platí taky vstupné??? Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den, Jitko, děti do 3 let mají vstup do observatoře zdarma. Děkuji.

Jitka Kozlikova

Dobkod ry vecer, musim mit vytisteny voucher, nebo staci pouze kod? Dekuji za odpoved.

Lucie

Dobrý den, paní Kozlíková, není nutné mít vytištěný voucher. Stačí, když ho na recepci ukážete např. v mobilu. Děkuji.

Ondra

Jak psala slečna výše – pokud jsem na něco alergický není tedy možné jen říct, že to chci např. bez celeru a jinak nic neměnit? Zatím mi v každé restauraci tímto způsobem vyhověli. Děkuji Vám

Lucie

Dobrý den, Ondro, menu je pevně dané a není možné ho měnit, jelikož se jedná o speciální akci pro zákazníky Slevomatu. Nicméně z jídelního lístku v Café OBLACA si určitě vyberete, takže můžete přijít i bez voucheru. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, Ondro, menu je pevně dané a není možné ho měnit, jelikož se jedná o speciální akci pro zákazníky Slevomatu. Nicméně z jídelního lístku v Café OBLACA si určitě vyberete, takže můžete přijít i bez voucheru. Děkuji.

Petra

Dobrý den,
chtěla bych tuto akci koupit rodičům, ale mamka je alergická na kořenovou zeleninu. Myslíte, že je možné hlavní menu poupravit?
Děkuji a přeji hezký den

Lucie

Dobrý den, Petro, menu je bohužel neměnné. Můžete ale kupit jeden voucher a Vaše maminka s může vybrat na místě z jídelního lístku Café. Děkuji.

Vera

Dobrý den,cena zahrnuje i vstupné na věž?

Lucie

Dobrý den, Věro, v ceně voucheru je zahrnut i vstup do observatoře TOWER PARK PRAHA. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru