Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 lekcí dle vlastního výběru ve Fitstudiukotva

4,1 / 5 FitStudio Kotva Praha - Staré Město  (mapa) 1 228 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Klára

Dobrý den,
chci se zeptat zda se slevový poukaz týká i běhacích pásů a rotopedů ve Fitness Kotva
Děkuji, hezký den.

Fitstudiokotva

Dobrý den,

tento voucher zakoupený na slevomatu se vztahuje pouze do Fitstudiokotva.

Hezký den

Alexia

Dobrý den,

mohu se zeptat, jaké oblečení se hodí na Latino dance? Je nutné přijít společensky oděna a obuta?

 Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,

je třeba sportovnější oblečení.

Hezký den

Veronika

Dobrý den, docela se mi líbil ten piloxing, ale bohužel se ho nemůžu účastnit jelikož jsem v práci právě do 17 hodin. Bylo by jiné cvičení, kde by taky člověk rychleji spálil tuky a vylepšil tvary? Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,

navrhuji CXWORX – intenzivní 30 minutové cvičení, které vytvaruje a posílí Vaše tělo, dále FITBOX – pomůže Vám účinně vytvarovat a zpevnit Vaši postavu, zlepšit kondici a výrazně napomáhá k hubnutí nebo DIET BOSU – kde docílíte úbytku váhy a formování Vašeho těla.
Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách.

Hezký zbytek dne

Gabriela Vodičková

Dobrý den, vztahuje se cvičení i na Zumbu? Je to ta levnější varianta?

Fitstudiokotva

Dobrý den,

levnější varianta voucheru se vztahuje na permanentku do Multifunkčního sálu, tedy i na lekci Zumby.

Hezký den

Jana

Dobrý den, je diet bossu určen i pro lidi, kteří nemají velké problémy s váhou, ale chtěli shodit 3–5 kilo? V popisu uvádíte, že kurz určen pro lidi s vysokou nadváhou…

Fitstudiokotva

Dobrý den,

Lekce je zaměřena na úbytek váhy a formování těla. Pak je také vhodná zejména pro klienty s nadváhou. Určitě je tato lekce určená i pro lidi, kteří se chtějí udržet jen v kondici, či shodit 3–5 kg.

Hezký zbytek dne

Slávka

Můžu koupit neomezený počet voucherů? A můžu si vyměnit za permanetku opakovaně, nebo lze vyměnit (nabít)najednou více voucherů za jednu permanentku?

Fitstudiokotva

Dobrý den,

každý zakoupený voucher má přidělený kód, který na recepci Fitstudiokotva vyměníte za permanentku. Kód lze uplatnit pouze jednou na jednu permanentku.

Hezký den

Terezka

a ještě bych se zeptala, Core Trenink a zdravá záda (případně ten Pilloxing Barre) je za jakou cenu? po koupi voucheru se dá kombinovat cvičení, nebo 10 vstupů na jeden druh? děkuji.

Fitstudiokotva

Dobrý den,

Ano, při koupi voucheru se dají lekce kombinovat, ale pouze v rámci jednoho z našich cvičebních sálů. Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách.

Hezký den

Terezka

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je náročné Pilloxing? nikdy jsem o tom dřív neslyšela a teď si to zkusila jen najít na internetu. Je tam zátěž na ruce? po úrazu (starý) nemohu příliš namáhat levou ruku. Děkuji za odpověď.

Fitstudiokotva

Dobrý den,

Piloxing je cvičení, které představuje jedinečné spojení prvků z pilates, boxu a tance. Toto cvičení dokonale spaluje tuky a tvaruje Vaše tělo.

Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách.

Hezký den

Bára

Ještě poupravuji, měla jsem na mysli permanentku za 600 Kč do multifunkčního sá­lu.

Bára

Dobrý den, na které lekce konkrétně platí permanentka za 650 Kč? V popisu slevomatu se píše:

„Multifunkční sportovní sál

Lesmills®, Bodypump®, Bodycombat®, Bodybalance®, CXWORX®, Fitbox®, MPT „kruháč“, Bosu® Cardio, Diet Bosu®, Calories Trénink, Piloxing, Body and Mind, Pilates, Zumba nebo Latino Dance.“

Zahrnuje permanentka všechny tyto lekce? Např. paní Hance jste odepsali, že na Calories Training se permanentka nevztahuje. Děkuji za odpověď.

Fitstudiokotva

Dobrý den, permanentka za 650 Kč se vztahuje na Crosstrainingový sál, kdežto permanentka za 600 Kč se vztahuje na Multifunkční sál (na veškeré lekce, které se v něm konají – takže permanentka zahrnuje Vámi zmíněné lekce. Na Calories se permanentka do Multifunkčního sálu nevztahuje, protože lekce Calories se konají v Crosstrainingovém sále.

Hezký zbytek dne

Romana

Dobrý den,
je možné využívat on-line rezervační systém nebo výhradně jen jak uvádíte:
Další podmínky
■Rezervace: Rezervace každé lekce v multifunkčním sportovním sále i Cross Trainingu je nutná na tel. 224 801 291 nebo osobně na recepci.
Musím opravdu kvůli každé lekci telefonovat, případně osobně přijít na recepci?

A dále bych se ráda zeptala na podmínky využití dětského koutku – v jakou dobu funguje, pro jak staré děti, případné poplatky za jeho využití pro 2 děti (na www uvádíte, že dětský koutek je zdarma, ale raději se ptám..)

Děkuji
Romana Sigmundová

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, rezervační systém je možné využívat. Co se týče dětského koutku, je zdarma pro zákazníky, kteří u nás využijí libovolnou službu. Dětský koutek patří k Fistudiokotva, takže jeho otevírací doba je stejná, jako celého Fistudia (po-pá 6:30–22:00, so-ne 9–21h), věková hranice není určena.

Hezký den

Katka

Dobrý den,
Je možná platba na fakturu?
Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,

fakturu Vám rádi vystavíme. Níže posílám odkaz na e-mailovou adresu, na kterou se můžete obrátit s Vašimi požadavky.

http://www.fitnesskotva.cz/cs/fitstudio/kontakty

S pozdravem

Hanka

Dobrý den,

mohu se zeptat, pokud bych chtěla chodit na Calories trénink (viz tento rozvrh http://www.fitnesskotva.cz/cs/fitstudio/crosstrainingovy-sal) musím zakoupit dražší variantu voucheru?

 Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,

lekce Calories se konají v Crosstrainingovém sále, tudíž je třeba zakoupit variantu voucheru, která umožňuje vstup do Crosstrainingového sálu – tedy tu dražší.

S přáním hezkého dne

Jitka

Dobrý den,
když si zakoupím permanentku zde na Slevomatu, vyzvednu ji např. v lednu, znamená to, že musím cvičební lekce vyčerpat za dva měsíce? Např.v případě nemoci apod., není možno čerpat déle?
Děkuji. Jitka

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, permanentka je platná dva měsíce od data, ke kterému si ji přijdete vyměnit na recepci Fitstudiokotva. V případě nemoci, či jiného problému můžete zažádat o prodloužení platnosti.

Hezký den

Hanka

Dobrý den,
na Vašich stránkách uvádíte, že jste propojili využití permanentek pro studiové lekce v obou sálech Fitnesskotva a Fitstudiokotva. Když si tedy zakoupím tento voucher a vyměním ho za permanentku ve Fitstudiokotva, můžu pak na tuto permanentku navštěvovat i skupinové lekce ve Fitnesskotva? Nebo ta permanentka bude nějak označená pouze pro užití ve Fitstudiokotva? Děkuji.

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, máte pravdu. S výjimkou permanentky zakoupené na Slevomatu, ta bohužel propojení mezi Fitnesskotva a Fitstudiokotva nenabízí. Na permanentce zakoupené zde bude uvedena poznámka.

Hezký den

Mirek

Dobrý den,cross training bez instruktora znamená libovolnou návštěvu místnosti na crosstraining?A v roz­vrhu jsem nemohl najít hodiny crosstrainingu s instruktorem..

Fitstudiokotva

Dobrý den,
ano, na Crosstraining bez lektora můžete přijít kdykoli.

Rozvrh Crosstrainingu s lektorem naleznete zde:
http://www.fitnesskotva.cz/cs/fitstudio/crosstrainingovy-sal

S pozdravem

Jirka

Voucher platí do 30.4., permanentka 2 měsíce po vystavení. To znamená, že permanentku lze teoreticky použít až do 30.6.2015?

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, tento voucher musíte přijít vyměnit za permanentku nejpozději do 30.4.2015. V pří­padě, že voucher přijdete vyměnit 30.4., na permanentce bude uvedené datum platnosti ode dne, kdy jsme Vám ji vystavili, tudíž lze ji teoreticky použít až do 30.6.2015.

S pozdravem

Eva Patočka

Dobrý den, můžeme chodit 2 osoby na jednu permanentku? Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, je možné využívat jednu permanentku pro dvě osoby.

Hezký den

Magda

Dobrý den,
chtěla bych si potvrdit, že Vašeho studia se týká tento rozvrh : http://www.fitnesskotva.cz/cs/fitstudio/multifunkcni-sportovni-sal

a nikoliv tento http://www.fitnesskotva.cz/cs/fitness/aerobni-sal

 Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, můžu potvrdit, že se první odkaz týká Fitstudiokotva.

Hezký den

Tana

Dobrý den, stahuje se lekce i na fitko . ?

Fitstudiokotva

Dobrý den,

tento voucher platí pouze ve Fitstudiokotva. Fitnesskotva naleznete naproti našemu centru a tento voucher tam bohužel uplatnit nelze.

S pozdravem

wewerka

Dobrý den jedná se i o lekce trampolínek?

Fitstudiokotva

Dobrý den,

lekce trampolínek probíhají pouze ve Fitnesskotva, které je naproti Fitstudiokotva. Bohužel se na to tento voucher nevztahuje.

Hedvika Klimova

Dobrý den,

prosím, je možné dražší voucher využít i na jiné lekce než Cross training? Ráda bych totiž Cross training zkusila, ale bojím se, že mi lekce nebudou vyhovovat a nemohla bych pak voucher využít.

 Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den, pokud si zakoupíte voucher na Crosstraining, bohužel není možné využívat jiných lekcí. Doporučuji, si lekci Crosstrainingu přijít vyzkoušet a poté uvidíte, jestli Vám tento druh cvičení vyhovuje.

Hezký zbytek dne

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru