Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyhřívání ve finské a parní sauně na 90 minut

4,1 / 5 FitStudio Kotva Praha - Staré Město  (mapa) 1 778 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika Coventry

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je možný vstup také s dítětem (5let) a zda dítě platí stejně jako dospělá osoba (tzn. celý voucher), či zde by se k 1voucheru pro dospělého na místě doplácelo nějaké snížené vstupné ?
 Děkuji

František

Dobrý den. Ve vašem voucheru uvádíte, že v ceně je zapůjčení kiltu, prostěradla a ručníku. Když jsme byl u Vás poprvé, tak jsem také takto vše dostal. Při druhé návštěvě mi ale bylo řečeno, že už se zapůjčuje jen kilt a ručník. Po upozornění, že ve voucheru je něco jiného, jsem dostal i prostěradlo. Jinak jsem byl ale se saunou i s prostředím a obsluhou velmi spokojen, ale toto byla taková šmouha na jinak perfektní akci. Proto se chci zeptat: Proč inzerujete něco jiného než pak bylo nabídnuto?Děkuji za odpověď.

Hanka

Zdravím Vás, je možné uplatnit 2 vouchery najednou, s tím, že čas strávený v sauně bude dvojnásobný ?

Fitstudiokotva

Dobrý den,

ano, je to možné.

Hezký den

dali

Dobry den, diky za odpoved. Jen pro upresneni: nabizeny listek plati pouze na verejne saunovani, tedy pro muze to je ve vsedni dny pouze Ut ? Pokud bych chtel kdykoliv jindy, pak je treba rezervace a pak to jiz stoji 220Kc a tedy vas nabizeny voucher to nepokryva. Pochopil jsem to spravne? Diky./

Fitstudiokotva

Dobrý den,

voucher zakoupený na Slevomatu můžete uplatnit libovolný den v týdnu, v libovolnou hodinu. Je třeba se dopředu objednat, ať jsou sauny připravené. Stačí přijít s vytisknutým voucherem, na kterém je uvedený kód a předložit ho na recepci.

Pěkný den

Iva

Dobrý den,
také by mě to zajímalo, je možné si saunu zamluvit např. jen pro dvě osoby? Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den,
vstup do sauny není privátní, ale v případě, že byste chtěla mít soukromí, je třeba si zarezervovat celý Relax svět, který je včetně Vířivky.

Hezký den

dali

Dobry den.Mam 2 dotazy.

  1. Na svych strankach pisete, ze u parni sauny se muzete ochladit ve sprse, u finske sauny kbelikem ledove vody. Jsou obe sauny u sebe a mohu to kombinovat – tedy napr. ochlazeni jak kbelikem, tak naslednou studenou sprchou? 
2)Podle rozpisu verejneho saunovani mohou ve vsedni dny muzi pouze v Ut – spolecne saunovani s zenami. Je to tak, pouze 1 termin pro muze? Jak je resene spolecne saunovani , snad ne v plavkach ? Diky.
Fitstudiokotva

Dobrý den,
v případě, že se rozhodnete navštívit sauny v našem Fitstudiokotva, v ceně je zahrnuta jak sauna finská, tak parní. Obě sauny jsou v jednom prostoru a taktéž zážitková sprcha i kbelík se studenou vodou, které se nachází hned vedle sebe.

Ano, veřejné saunování určené pro muže i ženy dohromady je pouze v Út a So. Každý klient obdrží u vstupu saunovací balíček, který se skládá z ručníku a kiltu/prostěradla.

Hezký den

Pospíchalová

Dobrý den, je počet lidí v sauně nějak hlídán/omezen?
 Děkuji

Fitstudiokotva

Dobrý den, kapacita lidí v parní sauně je 6–8, co se týče sauny finské, kapacita je 8 lidí. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru