Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2999 Kč za vyhlídkový let balonem nad českou krajinou! Skvělý dárek, stylově vyzdobený balon a více než 60 minut zážitkového letu.

4,8 / 5 GO balony Jižní Čechy (mapa) 219 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Jane

Já mám dlouhé vedení, tak se chci ujistit – koupím-li voucher, tak pokud se dovezu do Krče, nic navíc už neplatím, dobře? Ještě by mě zajímalo, kolik času na to vše potřebuji? (třeba celá akce trvá 6 hodin, z Krče vyjedeme v 9, vrátíme se v 15) a pak by mě ještě zajímalo, zda si lokalitu mohu vybrat – třeba že chci Český Ráj a ne Benešovsko. Děkuji za odpovědi a hezkou bronzovou neděli!

Fischer Jan

Dobrý den,
jsem přesvědčen, že o dlouhém vedení nemůže být řeč, protože jste přesně odhadla, jak balónování funguje s tím, že při této dopravě neplatíte nic navíc. Budete-li preferovat Český ráj, bude Vám zcela jistě vyhověno!

Jana

Dobrý den, je možné spojit let s kamarády, kteří mají zakoupený voucher z minulé akce s platností do 28.10.2012 nebo se jedná o jinou akci a nelze letět společně? moc děkuji za odpověď.

Fischer Jan

Dobrý den Jano,
ano taková verze je možná. Pokud zakoupíte tuto letenku, umožníme Vám pochopitelně let s Vašimi přáteli. Je nutné však za včasu si domluvit společný termín.

Bára

Dobrý den, navazuji na příspěvek Lucie Čejkové a chci se v této souvislosti zeptat – mám rozumět, že v ceně této akce je i křest a povýšení do šlechtického stavu?

Fischer Jan

Dobrý den Báro,
potvrzuji, součástí letu je je i Vámi uvedený slavnostní křest s povýšením do šlechtického stavu, kdy na památku uskutečněného letu od nás obdržíte i tzv. Křestní list s Vaším šlechtickým titulem a podpisem pilota, který měl tu čest Vás provázet ve vzduchu.

Markéta Sklenářová

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je nástup možný i v Olomouci nebo se vztahuje jen na Prahu.
Děkuji.

Fischer Jan

Dobrý den Markéto,
tato akce je primárně koncipována pro lokalitu Českého ráje. Pro Vás to znamená, že se budete muset vypravit na výlet do této oblasti nebo doporučuji využít nabídky některého z balonářů u Vás v Olomouci a okolí.

Radek

Dobrý den, létáte i na moravě? např. ostravsko, olomoucko …

Ficher Jan

Ano ve vámi uvedených lokalitás jsou prováděny vyhlidkové lety, nicméně takové akce jsou mimo rámec této naši aktivity a tudíž vámi požadovaný let v těchto lokalitách je prováděn jinimii provopzovately, ktrých zde dotsatečný počet. Což není cočástí této slevoé akce
Tato časově ohrničená akce je směřována na oblast Českého Ráje

Lucie Čejková

Dobrý den, letěli jsme s Vámi v září a tímto chceme ještě jednou poděkovat za nádherný zážitek. A Všem vřele doporučuji české-balony.cz.
Špunt stále máme. Díky a ať se jen a jen daří :)

Ficher Jan

Tak to jsme potěšení a zdravíme své hraběci výsosti as přejeme krásné svátky a těšíme se na další setkání

Manča

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat – pokud jsem z Prahy, jak je to s dopravou na místo – vůz nemám a ani neřídím, vztahuje se i na tuto akci 12Kč/km nad 70km? Moc děkuji!

Fischer Jan

Dobrý den,
tato akce se vztahuje na uvedené místo startu bez příplatku za dopravu, pokud tak využijete.

Jano

Dekuji moc za odpoveď Znamená to , že po zakoupení letenky již poletím „Slevomatovým“ balonem ? :)

Fischer Jan

Přesně tak. Budete mít tu čest být mezi prvními hosty, kteří se svezou s balónem společnosti SLEVOMAT.

Jano

Dobrý den , jak je to s bezpečností balonu? Jak je starý ten Slevomatový balon? Nemuže to spadnout ? Bojím se výšek. Dekuji Jano

Fischer Jan

Dobrý den,
otázka bezpečnosti letu balónem je celkem jednoduchá. V české republice létá něco kolem 60-ti balónů (možná více) a musím s radostí konstatovat, že za celou historii balónového létání se v našich krajích nestala žádná tragická událost. Garantuji Vám, že všichni kolegové, kteří létají profesionálně – létají zodpovědně a s mnohaletými zkušenostmi a praxí. Každý máme své balóny rádi a máme je za svůj výrobní prostředek, který si hýčkáme. To platí i pro vás – naše hosty. Všichni hosté mohou do koše pouze v případě, že si je pilot na 120% jist, že počasí je vhodné pro uskutečnění letu za dodržení všech bezpečnostních podmínek. Otázka padání. Při každém přistávání se jedná o tzv. řízený pád, což znamená, že pilot řidí rychlost klesání stejně tak jako v letadle. Může te si být jist, že žádný pilot nepřistává tak, aby kdokoliv z hostů měl strach! Strach z výšky Vás v balóně opustí, jakmile budete vnímat ten krásný pohled na krajinu kolem.

Fischer Jan

Ještě doplňující odpověď. Balón SLEVOMAT je před narozením. Tudíž o stáří se zde nedá hovořit. Mohu slíbit, že se bude jednat o z brusu nový balón.

Radana Chudobová

Dobrý den, létá to vaše společnost nebo to u někoho objednáváte?Děkuju

Fischer Jan

Dobrý den paní Radano,
uvedená nabídka je realizována u naší společnosti. U třetích osob nezadáváme.

Hanka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak to je s termíny letu a dopravou??
Děkuju

Fischer Jan

Vzhledem k tomu, že akce je naplánována na období duben – řijen 2012, tak nyní lze objednat předběžný termín letu po zakoupení s tím, že při blížícím se termínu budeme ve spojení a budeme upřesňovat především podle počasí, podle Vašich časových možností. Otázka dopravy je míněna tak, že se se svými hosty setkáváme na předem domluveném místě startu. Pokud nemáte možnost dopravy existuje možnost vyzvednutí – rovněž na předem domluveném místě, odkud Vás dovezeme na místo startu. Po přistání, své hosty dopravíme zpět k jejich vozidlům nebo si je přímo na místě přistání přebírají jejich rodinní příslušníci, či partneři. Pokud hosta dopravíme z místa náboru, tak jej tam pochopitelně dopravíme zpět.

Monika

Dobrý den,mám dotaz zda je možné jako nástupní místo v Benešově či event. Nesvačily? Děkuji

Fischer Jan

Ano je to možné!

Karel

Dobrý den, musí být naplněna kapacita balonu? Je možné letět např. jen ve dvou lidech?

Fischer Jan

Dobrý den Karle,
tato akce je určena pro jednotlivce s tím, že kapacita koše je 6 pasažérů. Tedy – pokud budete mít dvě letenky, poletí s Vámi 4 další lidé.
Pokud chcete letět čistě dva – sami v koši (včetně pilota pochopitelně), potom jsme schopni Vám vyhovět mimo tuto akci s jiným balónem.

Pavel Vítů

Kolik lidí se vejde do „koše“?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle,

kapacita balonu je 6 osob + pilot.
Přejeme příjemný let! :)

Helena

Dobry den! Muze se zucastnit i dite (konkretne moje dcera – 9,5 roku) a jestli ano, je cena jako pro dospeleho?
Dekuji za odpoved…

Fischer Jan

Dobrý den paní Heleno, ano dítě ve věku 9,5 roku už má z letu stejný požitek jako dospělý. Nedoporučujeme akce pro děti mladší ž-ti let. Pro ně je dost těžké soustředit se na let déle, jak 20 minut. po té se již zpravidla nudí a ptají se, kdy už tam budeme… Nicméně, záleží na individualitě ditěte. Ano u této jednorázové akce je cena stejná.

Fischer Jan

Opravuji věk dítěte – 6-ti let

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru