Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Noc v Hotelu Safari*** a prohlídka ZOO Dvůr Králové

ZOO Dvůr Králové Východní Čechy (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Ivana

Dobry den, budete jeste slevu vystavovat ? Zakoupila jsem dva vouchery a potrebovala bych jeste jeden pro rodice. Dekuji

HOTEL SAFARI

Vážená paní Ivano, děkujeme za Váš dotaz, celkový počet nabídnutých voucherů k prodeji by měl být 150 ks.

Jitka M.

Dobrý den, prosím Vás o informaci, jestli za dítě 3 roky /nar. 7.10.2011/ se ve Vašem hotelu už platí.
A do kolika let se počítá dítě nad 12 roků.
Děkuji.

HOTEL SAFARI

Dobrý den, 3 leté dítě je zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Děti od 3,99 let do 11,99 mají nárok na zvýhodněnou cenu. Od 12 let jsou ve stejné kategorii jako dospělí.

Lenka Široká

Dobrý den, mohu se zeptat na kalkulaci když pojede 1 dospělý a 2 děti (10 a 13 let). Je možno zakoupit jen jeden voucher a nedoplácet už nic?
 Děkuji

HOTEL SAFARI

Vážená paní Široká, děkujeme za Váš dotaz. Pokud pojede 1 dospělý a děti 10 + 13 let, tak vlastně starší dítě je už počítáno jako dospělý. Dítě je do 12 let. Stačí Vám jeden voucher. Pokud nechcete doplácet přistýlku, je možné, aby mladší dítě spalo „s Vámi na lůžku“, a doplatí se pouze snídaně á 90 czk a jeden vstup do ZOO se slevou 10% dle platného ceníku.

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se musí prohlídka s průvodcem rezervovat zvlášť, nebo stačí zarezervovat pobyt jako takový.

HOTEL SAFARI

Dobrý den paní Terezo, prohlídku s průvodcem vůbec rezervovat nemusíte, je třeba pouze po zakoupení voucheru rezervovat pobyt – telefonicky či e-mailem, nahlásit jméno na koho bude rezervace, požadovaný termín ubytování , počet pokojů, event. přistýlky pro děti a hlavně kód – číslo voucheru. Prohlídka s průvodcem je vždy druhý den pobytu od 10.00 hod.

Anna

Dobrý den, výše jsem se dočetla, že check-in je ve 14 hodin a chtěla bych se zeptat zda-li je možné vyzvednout si při dřívějším příjezdu vstupenku do ZOO, nebo je to vázané na check-in?

HOTEL SAFARI

Dobrý den paní Anno, děkujeme za Váš dotaz, jsme rádi, že se na to ptáte :-) Stand. check-in je sice ve 14 h, ale pokud přijedete dříve a pokoje již budou připraveny není problém Vás ubytovat dříve. Pokud budete Váš příjezd směřovat brzy dopoledne, stačí na recepci hotelu předat zakoupený voucher na ubytování a oproti obdržíte vstupenky do ZOO. Můžete na prohlídku ZOO a ubytovat se poté, „jak je Vám libo“ :-)

Sára

Dobrý den, včera v noci jsem si rezervovala voucher a dnes ráno jsme zjišťovali možné volné termíny přímo v hotelu. Hlásí se nám, že vše je už obsazené. I paní v recepci nám toto tvrdila. Jak je možné, že je vyhlášena nabídka, když není možné ji využít? Děkuji.

HOTEL SAFARI

Vážená paní Sáro, recepce hotelu se nyní 3 dny rekonstruuje, pokládá se koberec, maluje se, aby vše bylo na svátky pro hosty připraveno. Paní v recepci Vám výše uvedené nemohla tvrdit, neboť všechny recepční jsou on-line tyto 3 dny a tedy ne, přímo v recepci na hotelu. Termínů volných je spousta a žádný není zcela ještě naplněn. Jedná se o nějaké nedorozumění. U voucheru i nabídky máte uveden telefon, na který je třeba volat ohl. rezervací. Telefon Vás spojí přímo s recepční. Děkujeme vřele za pochopení.

Ivana

Dobrý den, mohu se prosím zeptat na cenu polo či plné penze a jak je realizována? Děkuji

HOTEL SAFARI

Vážená paní Ivano, děkujeme za zájem o služby hotelu. Polopenze či plná penze je možná a platí se+objednává při příjezdu na recepci hotelu (event.pokud již máte rozhodnuto, lze rezervovat již při provádění rezervace). Polopenze pro dospělého je 250 czk, plná penze pak 400 czk. Polopenze příplatek pro dítě do 12 let je 170 czk, plná penze pak 270 czk. Je možno využít hotelovou restauraci U lemura „a la carte“ či hned vedle je hostům ZOO i hotelu k dispozci „samooblužná“ restaurace. Výběr je velký :-).

Eva Papajová

Dobrý den,prosím Vás o kompletní kalkulaci ceny (2dospělý , 2 děti-přistýlka pouze pro staršího syna a 1 pejsek).Moc děkuji

HOTEL SAFARI

Dobrý den paní Evo, ohl. Vašeho dotazu, zde je kalkulace: cena voucheru 1450 czk + 420 czk za přistýlku pro syna (dítě do 12 let) + 190 czk za pejska. Syn má v ceně taktéž snídani, vstupy do ZOO vč. průvodce atd. a pejsek taktéž nepříjde zkrátka :-) Budeme se těšit.

Josef Sedláček

Dobrý den,
dcera má 2,5roku jaký budeme doplácet na místě příplatek, přistýlku nepotřebujeme, snídat samozřejmě bude :))a dokonce i do ZOO ji vezmeme sebou, asi.

HOTEL SAFARI

Vážený pane Sedláček, za mrňouska 2,5 roku opravdu nic doplácet nebudete. Můžete si vzít pro dcerku vlastní postýlku, toto nijak neomezujeme, event. za příplatek hotelovou postýlku-kdyby jste chtěli. Přistýlka pro takto malé děcko není vůbec třeba. Holčička může spinkat i „mezi rodiči na lůžku“, hodně hostů to takto s dětmi řeší, postele máme dost velké :-) Do ZOO samozřejmě půjde s Vámi a bude prohlídky absolvovat. Prohlídka s průvodcem ZOO není povinnost, ale bonus :-) Pokud mají rodiče hodně malé děti, často jdou svým tempem a po „vlastní ose“. O snídani samozřejmě také nepříjde, ze švédských stolů si holčička vybere, na co bude mít zrovna chuť :-)

Michal Blín

Dobrý den,
rád bych se zeptal jak postupovat v případě, že bych rád přijel s manželkou a dětmi 9 a 12 let a mohli jsme všichni čerpat veškeré výhody to znamená hodinu bowlingu snídaně a vstup do zoo. Zda koupit jeden voucher a následně doplatit částky za děti. Nebo je potřeba zakoupit dva vouchery.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

HOTEL SAFARI

Dobrý den, tak ve Vašem případě je více možností :-) Pokud zakoupíte 2 vouchery, můžete mít i 2 pokoje. Děti by měly svůj a Vy s Vaší paní si užijete soukromí v pokoji vedle dětí (mnoho našich stálých hostů to takto řeší :-). ) Nebo zakoupíte jeden voucher pro Vás a každé dítě by spalo na přistýlce za cenu 420 czk, je to vč. snídaně, vstupu do ZOO, průvodce atd. Větší pokoj – apartmán je v ceně za příplatek 300 czk/1 noc, tedy by jste se vešly.

Radek Kudla

Dobrý den, je něco v prosinci vidět při prohlídce ZOO??

HOTEL SAFARI

Dobrý den, naše ZOO je v provozu po celý rok a i v zimě musí chodit zvířátka z krytých „ubikací“ ven. Nejsou masy sněhu a krutý mráz :-) Navíc hlavně v prosinci probíhá Vánoční ZOO, celá ZOO je nádherně nasvícená-pavilony, venkovní stromky, stezky, ozdobená vánočními stromečky, které celý prosinec chodí zdobit děti z mateřských školek. Máme spoustu vyhřívaných pavilonů, kde se dá v klidu pozorovat a relaxovat, bez davů jiných hostů, což např. v letní sezoně moc nejde :-) Spousta hostů právě Vánoční zimní ZOO preferuje.

Tereza

Dobrý den, pokud vezmeme s sebou děti do 12 let platí 420,– za noc/snídaně a je to i včetně ostatních bonusu ?( vstup do Zoo na oba dny atd. ) popr. jaké budou ceny pro děti kdyby absolvovaly program s námi? Je nutný větší pokoj za příplatek ( jednalo by se o 2 děti ) Děkuji předem

HOTEL SAFARI

Dobrý den, těší nás zájem o naše služby. Pokud budete mít s sebou děti do 12 let, každé platí 420 czk za přistýlku za noc. Cena je vč. snídaně, vstupu do ZOO, prohlídky s průvodcem atd. Větší pokoj budete muset mít v případě, že již další pokoje nebudou k dispozici. V případě apartmánu by se doplácelo 300 czk/noc.

Dana Sládková

Pokud budeme mít s sebou 2 děti 1,5roku a 5 let, tak zaplatíme navíc 840,– ? V této ceně jsou i uvedené vstupy do ZOO (neomezená pěší + s průvodcem?)

HOTEL SAFARI

Vážená paní Sládková, děkkujeme za Váš zájem o pobyt u nás.
Pokud si budete brát s sebou děti, tak batole do 3 let vč. je zdarma. Může spát na lůžku s Vámi nebo mít vlastní postýlku zdarma-to neomezujeme, či za poplatek hotelovou postýlku. Pouze starší dítě je na přistýlce vč. snídaně, vstupu do ZOO, průvodce atd. Tedy cena je pak jen 420,– navíc :-)

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala, píšete, že je s sebou možné si vzít i pejska za příplatek (máme jorkšírského teriera). Pejsek pak s námi může i na prohlídku zoo v tašce nebo zůstává na pokoji, děkuji

HOTEL SAFARI

Dobrý den Michaelo, pejska můžete klidně vzít s sebou do tašky a hurá na prohlídku ZOO s průvodcem. Bude se pejskovi líbit.

Těšíme se na vás :-)

Adush

Dobrý den,
Je možno si ubytování prodloužit?
Děkuji

HOTEL SAFARI

Dobrý den, těší nás zájem o služby Hotelu Safari.
Ubytování je možné si prodloužit, a to za stand. cenu ubytování nebo lze zakoupit např. 2–3 vouchery a tyto uplatnit najednou.

Děkujeme a zůstáváme s pozdravem.

Klára

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné voucher uplatnit i během víkendu?
Předem děkuji za informaci.
S pozdravem a přáním pěkného dne
 Klára

HOTEL SAFARI

Dobrý den paní Kláro, pokud budou pokoje volné-tedy k dispozici, není problém ubytování během víkendu. Děkujeme a pěkný den.

Katka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jestli i takhle v zimě uvidíme zvířata. Aby se dalo na všechny podívat,i když budou vevnitř.
Díky za odpověď

HOTEL SAFARI

Dobrý den Katko, těší nás Váš zájem o služby Hotelu Safari a ZOO. I v zimě musí zvířátka ven, takže je uvidíte buď v pavilonech či venku „na procházce“ :-) Vstupenku do ZOO máte na oba dny, do ZOO můžete chodit během těch dnů opakovaně, ráno, odpoledne, večerní procházka, takže o zvířátka skutečně nebude nouze.

Hana M.

Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, kdy je možné nejdříve se ubytovat první den? A kdy nejpozději musíme opustit pokoj druhý den? A ještě se znovu ujistím, že není problém vzít pejsky na komentovanou prohlídku zoo? Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

HOTEL SAFARI

Dobrý den paní Hanko,
ubytovat se je možné od 14 h, ale pokud se Vám podaří dorazit dříve, stát venku Vás nenecháme :-) V případě již připraveného pokoje je check-in možný dříve. Druhý den se pokoje opouští do 10.00 hod. Snídaně jsou od 7 h do 10 h. Pejsky můžete vzít na komentovanou prohlídku, jistě se jim bude náš průvodce líbit. :-)

Hana M.

Dobrý den, děkuji za milou odpověď. Budeme mít štěňátka berneského salašnického pejska, která se narodila 5.10.2014 – ale rostou velice rychle :o) tak asi může být větší kostička a o pelíšek bychom také měli zájem…koupím si voucher a pak zarezervuji termín. Děkuji moc

Hotel Safari

Dobrý den, je možné, že se nabídka nezobrazila celá. V ceně je také neomezená vstupenka do zoo pro všechny na 2 dny, komentovaná prohlídka po zoo s průvodcem a neomezený odběr kávy, čaje po dobu pobytu. A samozřejmě bowling, který opravdu není za 800,–. Ty počty pak vypadají trochu jinak:-)

Hana M.

Dobrý den, je tedy možné vzít do zoo (ubytování) pejsky? Za příplatek tedy cca 400kč za oba? Předem děkuji za odpověď.

 H.M.

Hotel Safari

Dobrý den, ano. Není v tom problém. Jakou velikost bůvolích kostí máme připravit? 5cm nebo 10cm? O pelíšek budete mít zájem?

Denisa Čižmářová

Na stránkách hotelu jsem našla cenubza ubytování v tomto období za 1750 Kč. Takže sleva nic moc :-/ Snad mi nechcete říct, že vyjde hodina bowlingu na 800 :-) Pro rodinu s dětmi příliš drahé, akce tedy nezajímavá. :-/ Škoda, holky by byly nadšené.

Hotel Safari

Dobrý den, je možné, že se nabídka nezobrazila celá. V ceně je také neomezená vstupenka do zoo pro všechny na 2 dny, komentovaná prohlídka po zoo s průvodcem a neomezený odběr kávy, čaje po dobu pobytu. A samozřejmě bowling, který opravdu není za 800,–. Ty počty pak vypadají trochu jinak:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru