Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 či 4 dny v překrásných apartmánech Mountain

4,9 / 5 Apartmány Mountain Resort Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Klarka Kapounova

Slo mi spis o to zda s tim opravdu mate zkusenosti. Nestalo by sr to poprve kdy nam nekdo zarucil bezlepkovou stravu a pak jsme odjizdeli s potizemi, proto zjistuji dopredu.

Mountain apartments

Hostia doposiaľ boli spokojní s bezlepkovou stravou. S pozdravom Hudáčeková (info@mrz, +421 911 109 202)

Klarka Kapounova

Dobry den,
Chci se zeptat na bezlepkovou stravu.
Zda jste schopni ji zajistit cloveku s celiakii.
 Dekuji

Mountain apartments

Dobrý večer pani Klarka. Samozrejme, pripravujeme aj stravu pre celiatikov, avšak je potrebné to náhlasiť ešte pred príchodom na pobyt. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhatje kontaktovať telefonicky alebo mailom (info@mrz.sk, +421 911 109 202)

Lucie Zabloudilová

dobrý den, pokud chceme přijet s dětmi 2 a 4 roky. bude nám postel pro starší dítě poskytnuta zdarma nebo budeme něco doplácet. Mladší dítě spí s námi v manželské posteli.

Mountain apartments

Dobrý deň pani Lucie, deti do 5 rokov majú ubytovanie aj stravu zdarma. A nakoľko každý jednospálňový apartmán má 2 manželské postele, takže tak či tak by vám tá druhá posteľ bola k dispozícií. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčkeová (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Hana

Dobrý den,je možné dojet vlakem?Můžete mi ještě zdělit jaký by byl doplatek za třetí dospělou osobu?Děkuji.

Mountain apartments

Dobrý deň pani Hana, do Ždiaru žiaľ vlakové spojenie nie. Je potrebné sa z Popradu prepraviť autobusom alebo taxíkom. Doplatok za 3. extra dospelú osobu je 34 € / noc s polpenziou. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Martin Holan

Dobrý den,nerozumím zcela možnosti volby délky pobytu,pokud bych chtěl přijet např. od čtvrtka do neděle,budu připlácet jednu noc,nebo je cena stejná jako od pátku do neděle?Děkuji,zdra­ví Martin H.

Mountain apartments

Dobrý deň pán Holan, ak si rozkliknete kolonku „KOUPIT za 3999 Kč“, tak sa otvorí ponuka s rôznymi variantmi pobytov a ich cenou. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Mountain Resort

Dobrý deň.Áno,kupóny je možné spojiť.Pred zakúpením voucherov je lepšie si termín predbežne rezervovať.S poz­dravom Mountain Resort.

Štěpánka Matoušková

Dobrý den,
chci se zeptat, lze vouchery sčítat? Rádi bychom jeli alespoň na 5 – 6 dní v kuse.
Děkuji. S pozdravem Matoušková

milan

dobry den. jak se dozvim termin ktery je volny a jaky to je apartman, dekuji

Mountain apartments

Dobrý deň pán Milan, ohľadne voľných termínov vás poprosíme kontaktovať sa na emailovej adrese info@mrz.sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 911 109 202.

Lukas Kralik

Zvirata nelze. Citim se byt jakozto majitel psa diskriminovan. Pes s nami jezdi vsude a musim rict, ze predevsim v Rakousku jsou vsichni velmi vstricni. Mnohdy i bez priplatku. Takze nabidka sice velice lakava, ale nikdy se k Vam nepodivam, protoze k Vam nesmi zviratka…

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši. Sám jsem pejskař a s pejskama jezdíme všude, kam nesmí, tam nejedeme ani my. Ale nikdy bych neřekl, že se jedná o diskriminaci. Každý majitel hotelu si může vybrat, jestli tam pejsky chce nebo ne a naprosto je třeba respektovat jeho rozhodnutí. Věříme, že vám a možná i mě , přineseme pobyt, který si užijeme i s těma našema psíma kámošema :-) Děkuji za pochopení. Vašek-Slevomat

Zdenka

Dobrý den, prosím o sdělení, jestli máte volný termín 13. – 15.2. a apartmán č. 7, 8 nebo 9 a prosím o kalkulaci ceny pro dospěláky a 2 kluky 15 let. Děkuji

Mountain apartments

Dobrý deň pani Zdenka, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam ohľadne voľných termínov vás poprosím sa kontaktovať písomne na našej emailovej adrese: info@mrz.sk alebo telefonicky +421 911 109 202

Martin

Dobrý den,
jak je to se dvouletým dítětem? Strava, Postel?
Děkuji za informaci.

Mountain apartments

Dobrý deň pán Martin, ďakujeme za váš dotaz. Deti do 4,99 rokov majú pobyt zdarma, vrátane stravy a ubytovania. V každom jednospálňovom apartmáne sú 2 manželské postele. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (info@mrz.sk, +421 911 109 202)

Věra Benešová

Dobrý den,

do kdy je možno max. uplatnit voucher? Děkuji

Mountain apartments

Dobrý deň pani Benešová, voucher z tejto ponuky môžete uplatniť najneskôr do 30. 4. 2015. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Jaroslav Valerián

Dobrý den,

z fotek mi není úplně jasné, zda se snídaně a večeře podává v budově nebo je třeba někam docházet. Dále by mne zajímalo, jestli je k dispozici wellness?

 Děkuji

Mountain apartments

Dobrý deň pán Jaroslav, na polpenziu je potrebné dochádzať do penziónu Mountain resort River cca 50 m. K dispozícií je vám za doplatok taktiež jacuzzi v našom penzióne. V prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Mountain Resort

Dobrý deň.Je možné si vybrať apartmán od č.1 do č.7.S pozdravom Mountain Resort +421 917 864 096

dominikas

je možné si vybrat apartmán ve kterém chceme být?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru