Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční permanentka do fitcentra i na lekce

4,7 / 5 Performance power center Ostrava Ostrava  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan

Dobrý den, do jaké doby po zakoupení voucheru ho musím vyměnit za permanentku? Měl bych velký zájem si vyzkoušet cvičení u vás bohužel to, ale nebude možné dříve než v únoru. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane. Voucher je platný od 21. 11. 2014 do 31. 3. 2015. Ano, po zakoupení je potřeba jej v tomto rozmezí vyměnit za permanentku, která platí 30 dnů o registrace.

Příjemný den.

Performance Power Center

Dobrý den, nezavazujete se k žádnému členství. Tato nabídka slouží především k vyzkoušení našeho centra. Můžete tak k nám chodit až 3 měsíce, při zakoupení 3 voucherů. Poté záleží jen na Vás, jestli budete s našimi službami spokojený a budete mít zájem u nás pokračovat podpisem smlouvy.
Přejeme pěkný den,
Tým PPC.

Nik

Dobrý den,
zavazuji se zakoupením voucheru ke členství? Jde mi o to, zda při uplatnění voucheru musím podepisovat nějakou členskou smlouvu, která by vyžadovala členství v PPCenter např. na rok, kdy je potřeba platit každý měsíc či jednorázově nějaký poplatek.
 Děkuji

Performance Power Center

Dobrý den, nezavazujete se k žádnému členství. Tato nabídka slouží především k vyzkoušení našeho centra. Můžete tak k nám chodit až 3 měsíce, při zakoupení 3 voucherů. Poté záleží jen na Vás, jestli budete s našimi službami spokojený a budete mít zájem u nás pokračovat podpisem smlouvy. Přejeme pěkný den, Tým PPC.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru