Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Individuální i skupinová výuka jízdy na lyžích či SNB

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Věra

Dobrý den,
dcera (14 let) by se chtěla naučit na SNB a zároveň si ho i s botami u Vás půjčit, je to možné? Na Vašich stránkách jsme našli jen ceny za půjčení lyží. Uvažujeme o zakoupení jednoho voucheru na individuální hodinovou výuku a jednoho na skupinovou výuku, je lepší uplatnit nejdříve skupinovou (na začátek) a pak individuální nebo naopak? A poslední dotaz, zarezervovat termín výuky a půjčení SNB kompletu je nutné před zakoupením voucheru? (Máme zaplacené ubytování v hotelu Zadov poslední týden v únoru).
Děkuji za odpovědi,

Ski škola

Dobrý den
co se týká zapujčení výbavy, tak v naší pujčovně bohužel SNB výbavu nemáme, pouze lyžařskou. Co se týká výuky tak provádíme samozřejmě výuku jak lyžařskou tak i SNB. Pokud se týká začátečníků, tak určitě doporučujeme první výuku individuální, a následně pak skupinovou. Pokud máte ubytování na Zadově v poslední týdnu v unoru, tak doporučuji vouchery zakoupit ihned a výuku následně zarezervovat 2–3 dny před nástupem na pobyt eventuálně při nástupu.

Lucie

Dobrý den, výuka pro děti je jinde než vyuka pro dospělé. Musím být po celou dobu vyuky s dětmi přítomná a pro sebe objednat termín na druhý den, nebo se můžeme učit všichni najednou? Děti 7 a 11 let, já 37 nelyžař. Máme skupinový voucher. Děkuji

Ski škola

Dobrý den
termín a čas výuky si můžete domluvit individuálně a můžete výuku absolvovat ve společný čas nebo každý v jiný čas a den. V každém případě metodika výuky pro děti je jiná než pro dospělé, takže určitě by jste nebyly v jedné skupině.

Monika

je mi 26 a zimní sporty se mi vyhly obloukem, je tento kurz vhodný i pro mě? a stačí ta 4 hod. výuka?

Ski škola

Dobrý den
kurz je vhodný pro všechny věkové kategirie, tedy i pro začátečníky ve věku 26 let. Na to aby jste zvládla základy a naučila se jezdit na lehčích sjezdovkách Vám 4 hodiny stačí, ale osobně bych doporučoval kurz zopakovat a rozšířit.

Kolář Jan

Dobrý den,

je možné uplatnit tento voucher ve vaší pobočce na Kvildě? Děkuji

Ski škola

Dobrý den
bohužel hlavní stan pro výuku máme na Zadově, na Kvilde zatím žádné pobočky nemáme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru