Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 bylinné balzámy nejen proti bolesti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra

Dobrý večer, mohla bych se zeptat, když si koupím voucher s osobním odběrem a zadám bankovní převod, a tato akce končí za 4 hodiny, bude vše v pořádku, nebo už je pozdě voucher koupit.

Genshó

Dobrý den,
omlouvám se za pozdní odpověď. Nicméně dotazy technického rázu Vám musí odpovědět zákaznický servis Slevomatu.

S pozdravem
 Genshó

Lenka

Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať, či je možný osobný odber aj na Slovensku (tak ako to máte na stránke), prípadne koľko by stále doručenie na Slovensko.
Ďakujem za odpoveď.

Genshó

Dobrý den, osobní odběr pro tuto akci je možný pouze v pobočce Zásilkovny v Praze na Florenci. Doručení na Slovensko cca 200Kč a musela byste ho doplatit.

S pozdravem
Genshó

Karel

Jaká je tam expirace?

Genshó

Expirace 14.11.2015

Karel

Vyrobeno v EU stačí, ale neuvedl jste výrobce či distributora, teď je vše v pořádku, zjistím si o tom co potřebuji a pak si objednám. Nevím proč jste s tím měl takový problém.

Karel

Podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele je prodejce povinen řádně informovat spotřebitele o vlastnostech prodávaných výrobků nebo charakteru poskytovaných služeb, to znamená výrobce, dovozce, distributor, Mnohokrát se prodávající pokouší zprostit své odpovědnosti za nedodání potřebných informací poukazem na fakt, že mu potřebné nebo správné informace neposkytl výrobce, dovozce nebo dodavatel. Tím se ovšem prodávající své odpovědnosti vůči spotřebiteli nemůže zprostit.

Genshó

Vážený pane Karle, napíši Vám, co říká etiketa na výrobku, abyste byl spojený. Vyrobeno v EU / Distributor BIONICA, s.r.o. 


K tomu dodám, že pokud se odkazujete na zákony, tak byste je měl mít lépe prostudované. Obojí, Evropské vyhlášky i České zákony považují označení původu „vyrobeno v EU“ za zcela v pořádku a to dokonce pokud se jedná o potraviny (až na několik výjimek). 


S pozdravem
Genshó


Genshó

Milý pane, na etiketě najdete informaci: vyrobeno v EU, tak jak jsem Vám již sdělil. Pokud by tam byl napsaný konkrétní výrobce, tak bych Vám to samozřejmě sdělil. Krom toho, i kdybych Vám řekl konkrétního výrobce, tak Vám to naprosto nic neřekne. Na mém webu máte podrobné informace o složení atd. takže myslím, že informací máte dost.

Přeji Vám pěkný den.
 Genshó

Karel

Abych věděl jaký výrobek kupuji, na trhu je mnoho různých typů a každá má jiné recenze.Trochu se v tom ztrácíte v dotazech píšete, že jsou vyrobeny v ČR s pak, že v EU? Snad každý výrobek mám mít ze zákona výrobce, to je to takový problém ho zdělit, chci si ověřit recenze to je vše. Nechci kupovat balzám když nevím od jaké společnosti v ČR či EU , nebo kde vlastně je vyroben? Děkuji za odpověď.

Genshó

Masti jsou vyrobeny v EU. To jako určení původu stačí dle zákona. Je tak označeno mnoho výrobků na trhu, ale toho jste si jistě všiml. Nezlobte se, ale nebudu Vám prozrazovat můj zdroj. Je to obchodní tajemství. Ale, jak říkáte, četl jste recenze na stejnou mast a tam Vám jistě prozradili, kdo je výrobce, takže už to vlastně víte. Stejná mast stejný výrobce, že :)

Přeji klidnou noc.

Karel

Dobrý den kdo je výrobce? Na stránkách jsem ho nenašel.

Genshó

Masti byly vyrobeny v EU. Smím vědět, proč potřebujete znát výrobce?

S pozdravem
 Genshó

Lucie

Dobrý den, masti jsou vyrobeny v ČR ale jaký je výrobce?A jaké je přesné složení látek, mám na něco alergii, tak aby to v nich nebylo obsaženo?

Genshó

Dobrý den,


pokud chcete znát přesné složení doporučuji se podívat sem: http://www.gensho.cz/www-gensho-cz/eshop/40-1-BYLINNA-MAST 


S pozdravem
Genshó
Eva

Dobrý den, ještě by mě zajímal výrobce a země původu, a zda složení obsahujee nějakou chemii. děkuji

Genshó

Masti byly vyrobeny v ČR. Masti obsahují pouze schválené látky. Kvůli trvanlivosti jsou přidány konzervační látky.

 Genshó

Eva

Dobrý den, chápu dobře že za tuto cenu získám všechny 4 masti a ne jen jednu? děkuji

Genshó

Dobrý den,


ano, chápete to dobře.


S pozdravem
Genshó
Marcela Marcela

Dobrý den,
když si zakoupím voucher s osobním vyzvednutím mohu si je vyzvednout hned po uplatnění voucheru anebo je doba dodání na Zásilkovnu 14 dní. Potřebovala bych masti do 7.2. Děkuji za odpověď.

Genshó

Dobrý den,


ano, lhůta pro doručení mastí na pobočku Zásilkovny je 14 dnů. Tedy nejsou tam masti skladem připravené. Nicméně, pokud si koupíte voucher teď, tak do 7.2. už budou masti pro Vás připravené k vyzvednutí. 


S pozdravem
Genshó
Hanka

Dobrý den, mohu si objednat třeba 4 krát jen jeden druh masti nebo 2 krát 2 stejné masti? A kdybych chtěla objednat 2 vouchery na 8 mastí, budu platit jedno poštovné a jaký pak bude postup při placení. Díky.

Genshó

Dobrý den,


je možné objednat pouze set 4 různých mastí. cena poštovného je nastavena podle váhy. Poštovné za 2 balení tedy stojí přibližně dvakrát tolik. Pro zakoupení 2 balení tedy zvolte 2 vouchery i s poštovným. 


S pozdravem
Genshó
Kateřina

Dobrý den,
kdybych si chtěla objednat 2× po 4 balzámech, mám pokaždé zvolit nabídku s poštovným nebo je možné zaslat na jedno poštovné?
Děkuji za odpověď.

Genshó

Dobrý den,


cena poštovného je nastavena podle váhy. Poštovné za 2 balení tedy stojí přibližně dvakrát tolik. Pro zakoupení 2 balení tedy zvolte 2 vouchery i s poštovným. 


S pozdravem
Genshó

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru