Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za DVA obří bramboráky Kolibáky. Křupavá bašta à la pizza s masem, sýrem, špenátem a další. Sleva až 50 %.

3,8 / 5 Kolibák Ostrava  (mapa) 299 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin Filak

dobrý den chci jse zeptat a když zakoupím jeden bramborák a plus použiju voucher na další dva tak jesli je možná doprava.kterou mate zdarma jsem s bělskeho lesa

Kolibák

Přeji pěkný večer, Váš nápad je originální a to se cení :-) . V případě, že si telefonicky dohodnete datum a čas a uděláte objednávku dle běžných rozvozových pravidel, tak Vám vše dovezeme. Každopádně jste srdečně zván do beer baru Marica.

Adéla Machallova

Dobrý den,
chtěla bych si vzít bramboráky s sebou, stačí si je tedy objednat ten den?
Děkuji za odpověď.

Kolibák

Hezký večer, Objednávku je třeba udělat telefonicky a je rozhodující jestli se na daný čas odběru již nenahlásil jiný zájemce. Bude tedy záležet na dni a čase.

Gabriela

Dobrý den,


když si voucher koupím, je možné mi ty bramboráky dovézt do Výškovic ? A kolik by tedy případné stál příplatek za dovoz ? 


Děkuji za odpověd.
PARTNER Kolibák

Dobrý den přes voucher není možno rozvozu,ale mužete si přijt pro obědnávku osobně,kterou vám rádi zabalíme sebou hezky den.

Milan Obajtek

Dobrý den,vadí mi kuřácké prostředí,pro bych chtěl vědět jestli si od Vás můžu nechat bramboráky zabalit a sám si je odvést.Děkuji.

Kolibák

Dobrý den, jedná se o kuřácký prostor, ale je zajištěno dobré odvětrání. Vámi navrhovaná možnost, že si Kolibáky u nás vyzvednete je v pořádku. Při objednání prosím tento požadavek nahlaste.

Kristýna

Když bych si voucher zaplatila, je možno nechat si za příplatek dovézt domů? Bydlím v Hlučíně, kolik by to prosím vás stálo? Děkuji Kristýna

Kolibák

Dobrý den, děkujeme za zájem. Do Hlučína rozvoz nemáme, jedná se o poměrně velkou vzdálenost na rozvoz. V případě, že nás navštívíte budete mile překvapeni z příjemného prostředí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru