Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 teplé nápoje dle vlastního výběru a 2 dezerty v kavárně – restauraci Caffé Italia

Restaurace Caffe Italia Praha - Staré Město  (mapa) 880 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daniela Kočová

Nemám dotaz,pouze pochvalu.Využili jsme v sobotu,vše naprosto super,velká spokojenost.

libor

děkujeme za návštěvu a budeme se těšit i příště

Kateřina

Dobrý den, chci se zeptat, pokud na 1 voucher přijdeme 3 osoby, má 3 osoba nárok také na 50 % slevu z Vašeho jídelního lístku? Předem Vám velice děkuji za odpověď. Hezký den.

libor

dobrý večer,
ano , slevu dostane

Ondra

Dobrý den, proč je potřeba rezervovat min. 3 dny předem? Když přijdem jen tak, tak neobsluhujete?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondro. Děkujeme za dotaz. Rezervaci opravdu doporučujeme a to z jednoho prostého důvodu, aby se Vám nestalo, že podniknete cestu zbytečně a nesednete si nebo nebudou dezerty

Jarda Brejl

Ten Slevomat je skoro ošklivej. Milý Ondro, není jen přijít sednout si a dostanete své dva dezerty a dva teplé nápoje. Spoustu lidí si udělá rezervaci a pak spořádaně příjde, ale pozor sedí jim u jejich stolu někdo, kdo si rezervaci neudělal. Kde budou sedět ti, kteří dbali pokynů. Nebo přijde nějaký rozumbrada, který si myslí, že mu to bez rezervace projde a ouha ona je v restauraci akce a je celá rezervovaná. No a tak bychom mohli pokračovat. Takže obsluhujeme, ale nemusíte si sednout.

Anička

Dobrý den,
jste bezkonkurenčně nejlepší kavárna v centru Prahy, s krásnými historickými prostorami, vyškoleným, milým, vstřícným a ochotným personálem a vynikajícím Tiramisu, Panna cottou, kávou, čajem i čokoládou. Těšíme se k Vám a přejeme jen samé milé zákazníky :-)

Jarda Brejl

Děkujeme mnohokrát za slova chvály a musíme konstatovat, že tato nejsou jediná. Při rezervaci přez rezervační systém www.restu.cz, což je nejlepší rezervace, si můžete všimnout jak nás všichni chválí. Ještě jednou děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru