
Termín
Platnost do 1. 3. 2015.
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 495 512 806 nebo emailu: info@podterasami.cz.
- Storno: Zrušení rezervace je třeba oznámit min. 24 hodin předem.
- Omezení: Nabídka se nevztahuje na polední menu a nápoje, vouchery možné využít vždy po 13. hodině. Lze sečíst max. dva vouchery. Přesáhne-li konzumace hodnotu voucheru, doplatíte ji na místě v hotovosti či kartou. Voucher platí od 2. 1. 2015.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Ano.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, vstup se psy, voda z vodovodu
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 1. 3. 2015.
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 495 512 806 nebo emailu: info@podterasami.cz.
- Storno: Zrušení rezervace je třeba oznámit min. 24 hodin předem.
- Omezení: Nabídka se nevztahuje na polední menu a nápoje, vouchery možné využít vždy po 13. hodině. Lze sečíst max. dva vouchery. Přesáhne-li konzumace hodnotu voucheru, doplatíte ji na místě v hotovosti či kartou. Voucher platí od 2. 1. 2015.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Ano.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, vstup se psy, voda z vodovodu
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Všechny cesty i cyklotrasy zavedou vás teď Pod Terasy, kde (na rozdíl od Říma, který už znáte) dokonale si pochutnáte.
Zajděte si na vepřové koleno nebo vepřo-knedlo-zelo do restaurace Pod Terasami. S dnešní nabídkou se o tom můžete přesvědčit. Zakupte pro sebe nebo své blízké voucher v hodnotě 500 nebo 800 Kč a pochutnejte si na specialitách dle vlastního výběru.
Gastronomický požitek
Jídelní lístek opravdu stojí za pečlivé prostudování. Najdete v něm delikatesy, které snoubí tradiční i netradiční chutě. Ochutnejte lehkou zeleninovou kuchyni, vybrané pokrmy z ryb, nebo si vyberte z těstovin a rizot pestrých chutí.
Pokud holdujete české kuchyni, naservírují vám tradiční kachní stehýnko se zelím nebo výbornou svíčkovou. Nabídce vévodí minutky z vepřového, hovězího nebo kuřecího masa na různé způsoby.
Pro větší společnost připraví šéfkuchař grilované speciality jako žebírka naložená v medu a červeném vínu nebo 1500g vepřové koleno marinované v jogurtu s česnekem a křenem.
Pivní lahůdky
V restauraci podávají výhradně produkci náchodského pivovaru Primátor. Na čepu najdete nealko, desítku, 11 a 12stupňový ležák, pšenično-kvasnicové Weizenbier, anglický Pale Ale a dokonce i svrchně kvašený Stout. Co nenajdete na čepu, mají v láhvích. Například legendární černý 24° Primátor Double, jedno z nejsilnějších piv vůbec. Objednat si můžete degustační set.
Prostory restaurace vybízí k pořádání rodinných oslav a podnikových akcí. Své obchodní partnery nebo kolegy sem můžete pozvat na jednání i prezentaci, k dispozici je v celém objektu Wi‑Fi zdarma. Akci personál připraví podle vašich přání.
Restaurace pořádá každoročně v zimních měsících zajímavé kulinářské události. Sledujte webové stránky, aby vám v průběhu ledna a února neunikl např. Víkend francouzské gastronomie, Steakové menu z grilu s lávovými kamenů nebo Valentýnské menu. Voucher se vztahuje i na tyto speciální akce.
Darujte zážitek z dobrého jídla.