Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádní snídaně se vstupem na Žižkovskou věž

4,7 / 5 Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 1 996 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivana Nejezchlebová

Dobrý večer,
nebudete přidávat nějaké víkendové akce?
Děkuji za info

Lucie

Dobrý den, Ivano, v tuto chvíli je v plánu akce na obědy v Café OBLACA, které budou opět platné o víkendech i o všedních dnech. Děkuji.

Peťa

Dobry vecer,
prave som si u vas zakupila zlavu ale chcela by som prist uz túto sobotu pretoze je to narodeninovy darček a tá osoba pride len na vikend.
Je to teda mozne ?
Dakujem :-)

Robert

Dobrý den,
ani po přečtení všech příspěvků jsem nepochopil, kolik voucherů mám koupit pro rodinu se třemi dětmi (2 dospělí + 4, 5 a 6 let). Mám jich koupit 5 a rozdíl za dětské porce mi vrátí keš? nebo 2 a zbytek doplatím na místě podle toho, co děti budou snídat? Děkuji.

Lucie

Dobrý den, Roberte, nejlepší variantou je zakoupit 2 vouchery pro dospělé osoby. Pokud budete chtít stejnou snídani i pro děti, budete platit 75% za poloviční porci. Objednat ale můžete i jinou snídani pro děti a pak zaplatíte skutečnou útratu. Děkuji.

Josef Pipa

Dobrý den v ceně voucheru je také výtah? Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den, Josefe, samozřejmě výtah součástí nabídky. Děkuji.

Ivča Nesvedová

Poslala jsem peníze v pondělí a voucher nic

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Nesvedová. Bohužel platbu pod var. symbolem, který jsme vám poslali: 2752148981 stále neevidujeme. Podívejte se, zda jste zadala správně var. symbol. Pokud nikoliv, platba se vám vrátí zpět a je potřeba uhradit znovu.

Příjemný den.

Libuše Kramplová

Dobrý den, cena nabízeného voucheru platí pro jednu osobu?Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše. Ano, voucher je pro jednu osobu.

Přeji příjemný den.

Jitka Zemancová

Proč už teď, když nabídka platí až po Novém roce, se mám rozhodnout, který den v týdnu tam půjdu?? Proč je rozdílná cena? To nikdy nebylo…

Lucie

Dobrý den, paní Zemancová, voucher je možné uplatit až po novém roce, jelikož do konce tohoto roku probíhá v Café jiná akce. Rozdílné ceny ve všední dny a o víkendech jsou z kapacitních důvodů. Děkuji.

Lenka Ježková

Dobrý den, jedeme do Prahy v termínu 29.11.-30.11. je možné uplatnit voucher i v tomto termínu nebo pouze po novém roce? Děkuji za odpověď

Lucie

Dobrý den, paní Ježková, vouchery je možné uplatit opravdu až po novém roce, jelikož nyní probíhá v Café jiná akce. Děkuji za pochopení.

Sylvie

Dobrý den,
chci se jen pro jistotu zeptat – můžu nejprve navštívit Observatoř a teprve poté zajít do restaurace? A je v restauraci omezená doba, po kterou tam můžu na tuto snídani být? Děkuji.

Lucie

Dobrý den, Sylvie, je na vás, zda půjdete první do Café nebo do Observatoře. Rezervace jsou obvykle na hodinu a půl. Pokud byste rezervaci na delší čas, stačí toto napsat do poznámky při rezervaci. Děkuji.

Barbora Š

Mohu s sebou vzit 2 děti 1 a 4 roky, když zakoupim dva vouchery pro dospělé osoby? Nebo je věkova hranice kdy děti platí. Diky

Lucie

Dobrý den, Radano, s dětmi přijít můžete a pokud budete chtít tuto snídani, zaplatíte 75% částky za poloviční porci. Nebo si můžete vybrat jinou snídani a platit skutečnou konzumaci. Děkuji.

Radana Horníková

Dobrý den, rádi bychom přišli i s dětmi – 6 let a 3 roky – jak je to s nimi? Mají mít oba své vouchery? Děkuji, RH

Lucie

Dobrý den, Radano, s dětmi přijít můžete a pokud budete chtít tuto snídani, zaplatíte 75% částky za poloviční porci. Nebo si můžete vybrat jinou snídani a platit skutečnou konzumaci. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru