Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 měsíce hubnutí ve skupinovém kurzu

4,6 / 5 Žij-zdravě.cz České Budějovice  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzka

Dobrý den, zajímalo by mě, jak moc individuální tento kurz? Jestli tam uslyšíme jen obecné věci o jídelníčku nebo bude vytvořen každému zvlášť?
Děkuji.

Mgr. Daniela Šupková | Žij-zdravě.cz

Dobrý den, během přednášek budete seznámeni se základními principy zdravého životního stylu a součástí kurzu je i nenásilná úprava Vašich stravovacích návyků.

Ivča

Dobrý den!
Chci se Vás zeptat: pracuji na 12-ti hod. směny. Je možné na kurz docházet jeden týden v pondělí a druhý třeba ve středu, podle toho jakou budu mít směnu?
Děkuji za odpověď.

Mgr. Daniela Šupková / Žij-zdravě.cz

Dobrý den, vše je samozřejmě pouze otázkou dohody, ale nevidím v tom problém.

Míša

Dobrý den, moc ráda bych tuto slevu využila, ale nemohla bych chodit na pondělní kurzy… středa by mi vyhovovala mnohem víc… bude možnost se přihlásit na středeční kurzy?

Mgr. Daniela Šupková / Žij-zdravě.cz

Dobrý den, vzhledem k zájmu a počtu prodaných voucherů, se uskuteční i středeční kurz. Můžete si tedy voucher zakoupit.

Alča

Dobrý den
kolikrát týdně se chodí cvičit a jak dlouho, inzerujete ,že pohyb najdete pro každého takový aby ho bavil i pro člověka který cvičení nemá rád děkuji

Mgr. Daniela Šupková | Žij-zdravě.cz

Dobrý den, celý kurz trvá 12 týdnů během kterých absolvujete 12 lekcí cvičení + 12 lekcí přednášek + měření. Lekce probíhá vždy 1× týdně (pondělí případně středa) a skládá se z 50 minut pohybové aktivity a 45 minut přednášek. Skupinový kurz je velkým pomocníkem při změně životního stylu, nejen díky výměně zkušeností jednotlivých účastníků, ale především odstraňuje pocity neschopnosti a posiluje motivaci.

Martina J.

Dobrý den, láká mě nabídka kurzu hubnutí, zároveň se ale snažíme o miminko. Bylo by případné těhotenství v průběhu kurzu problém?
Děkuji za odpověď.

Mgr. Daniela Šupková | Žij-zdravě.cz

Dobrý den, jelikož je celý kurz koncipován jako redukce váhy prostřednictvím zdravého životního stylu a nejedná se o žádné diety ani použití výživových doplňků, není tedy problém zúčastnit se kurzu i v těhotenství. V případě těhotenství bychom pouze upravili případné pohybové aktivity, tak aby jste se cítila dobře (mám zkušenosti i s cvičením v těhotenství).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru