Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy využití bylin – kosmetika i léčivé směsi

4,7 / 5 Zpátky k bylinám Brno  (mapa) 147 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Plecová

Dobrý den, také mi to píše neplatný kupon, připsala jsem ho do poznámky, snad to je v pořádku. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli máte už konkrétní místo, kde bude probíhat kurz v Olomouci?

Michaela Broszová

Dobrý den, v pořádku to je, v Olomouci s Vámi počítám. V Olomouci nám prostor poskytuje Energycentrum na Dolním náměstí 16.

Lenka Mahovská

Dobrý den, budete mít kurzy v příštím roce i ve Zlíně, děkuji

Martin Stratil Cívela

Dobrý den. Děkujeme za Váš zájem. Jeden kurz v příštím roce určitě ve Zlíně bude. Nicméně co se týká termínu, nemohu Vám v tuto chvíli závazně nic slíbit. Momentálně jsou kurzy vypsané do 25.4.2015, s tím, že po tomto termínu se do prázdnin počítá ještě s kurzem v Žilině a celovíkendovým nádstavbovým kurzem pro absolventy jednodenního bylinného kurzu. Tudíž do prázdnin to opravdu nevidím. Na podzim určitě, září je reálné, s určitostí budeme vědět v průběhu jara.
Zpátky k bylinám

zpatkykbylinam@napismi.cz

Dobrý den, záleží na tom, jací se sejdou lidé…Jelikož jde o malé skupiny, je možnost individuálního přístupu. Od těch, co neví jak vypadá kostival po zkušené „samovýrobce“, každý se dozví něco nového. M. B.

Michaela Ebrlová

Dobrý den, je kurz určen také pro úplné začátečníky, kteří se bylinkami doposud téměř nezabývali? Děkuji předem za odpověď.

Aneta

Při rezervaci termínu mi stránka píše „neplatný kupon“, co s tím?

Michaela Broszová

už je to vyřešené, termín máte rezervovaný

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru