Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1390 Kč za skladnou a úspornou sušičku prádla Levio dryair. Šetrně suší prádlo, usnadňuje žehlení a šetří energii. Sleva 53 %!

4,0 / 5 Le Elite Košice  (mapa) 120 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Marketa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se dá sušit i povlečení a jestli se dá přikoupit i sušák na ponožky a spodní prádlo.Pokud ano, tak kolik stojí ? A ještě by mě zajímalo, kolik může stát jedno sušení co trvá 3 hod. ? Děkuji za odpověd a přeji pěkný den.

G.Juskova

Dobrý deň, sušička je určená predovšetkým na všetky druhy oblečenia, spodné prádlo, uteráky a pod. Sušiak na spodné prádlo a ponožky je možné bežne zakúpiť v supermarketoch (stoji cca 30 kč).
Spotreba pristroja je 900W/hod. S pozdravom

Ladislava Smialková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by byl možný osobní odběr v Praze? Na internetové stránce jsem našla firmu v Praze " PROMOCARTON spol.s.r.o." – je na Vašich stránkách…děku­ji Laďka

Gabika

Dobrý deň, osobný odber je možný po telefonickom dohovore na čísle +420 777 257 723.

Miriama Strhárska

Dobrý deň,
Je možné poslať tovar aj na Slovensko?
Vopred Ďakujem

Gabika

Dobrý deň, samozrejme tovar je možné doručiť aj na Slovensku.

Věra

Dobry den,
videla jsem tuto susicku nekde na obrazku – byly tam povesene rucniky, na vrchu bylo mnohem vic ramen a uprostred bylo dalsi patro s mnoha rameny. To se da dokoupit?

G. Juskova

Dobrý den,
prodáváme pouze tento model.
S pozdravem

Jana

Zdravím, myšlenka této sušičky se mi líbila, ale pouze do chvíle, než jsem si přečetla komentář na facebooku – http://www.facebook.com/leviohome – Dokážete mě přesvědčit, že to není taková hrůza? Děkuji

G. Juskova

Dobrý den,
velmi těžko se reaguje na internetovou diskuzi, která se i těžko vyvrací. Můj názor je takový, že naši zákazníci jsou velmi spokojení. Je prodáno již přes tisíc kusů sušiček. Tento výrobek je bezkonkurenční alternativou co se týká ceny a jeho využití. S pozdravem

Alex

Dobry den, zajima me jestli se do susicky daji dat standartni plastove koliky nebo plastove ci drevene raminko?? Nebo to vzdy musi byt raminka z kovu?Diky

G. Juskova








Dobrý den,
do sušičky se mohou dát všechny druhy ramínek i kolíčků na prádlo – plastové i dřevěné.
Jana Havelková

Dobrý večer – den,
jak dlouho je tento výrobek na trhu? Jak se řeší případná reklamace (jsem z Brna)? A jeste prosím mohla byste uvest hlučnost v db?
Nenašla jsem jedinou recenzi , záznam či informaci o teto sušičce…
 dekuji

G. Juskova

Dobrý den,
tento výrobek je novinkou na českém trhu. Reklamace se řeší přes náš web www.susickypradla.cz.
Na výrobek je standartní záruka 2 roky.
Hlučnost je cca 48db.

Siska

Dobrý den, je možné si sušičku vyzvednout i osobně v Brně? Děkuji…

G.Juskova

Dobrý den Siska .V čase od 9.12 do 18.12.2011 nás najdete na vánočních trzích – Výstavište Brno.Kontakt 608494085

Milan Peterka

jak je možné že usuší s menší spotřebou energie než klasická ,suší se pomocí ventilátoru nebo přirozeně cirkulací nějaké nové perpetum dík.

J. Giertl

Dobrý deň,
Sušička má novú unikátnu technológiu PTC, ktorá funguje na báze ohrievania keramických elementov vďaka čomu nepotrebuje termostat, lebo je samo-regulovateľný.

Petr

Zajímalo by mě, odkud bude zboží zasláno a jak dlouho bude trvat
doručení na moji adresu. Budou vánoce a potřebuji to jako dárek pro
svoji rodinu. Děkuji

G.Juskova

Dobrý den Petře,


doba dodání je maximálne 7 dní od potvrzení objednávky.
Rodiče si to pod stromečkem určite najdou… :) 


S pozdravem


G. Juskova
Juskova

Zboží Vám bude zasláno z Brna a Prahy.

Eva

Dobrý den, jak je to s ložním prádlem, dá se v sušičce také usušit? Jaký je hluk sušičky v provozu, kolik decibelů? Jakým způsobem je odváděn kondenzát, který vzniká při sušení prádla v sušičkách. Předpokládám, že odchází ve formě páry do volného prostoru, což může být i několik dcl vody na jedno sušení. Děkuji za odpověď.

Alena

Paní Jusková, mockrát děkuji za odpovědi. Sušička vypadá fakt velmi dobře. Jen mě ještě zajímá, kam jde ta voda, která se z prádla vysuší. A jestli je tam regulovatelná ta teplota sušení, případně délka sušení, nebo jestli to je vždy těch 60 stupňů.

G.Juskova

Dobrý den pani Aleno a Evo
Teplota v sušicce je stabilní a neregulovatelná. Dobu sušení lze regulovat od 0 do 180 min. Kondenzát odchází volne do prostoru přes pruduchy, častečne muže kratkodobě zvýšit vlhkost v místnosti co muže být v zimních měsících výhodou. Sušička má ve své spodné části vzduchový filtr, který lze jednoduše umýt. Hlučnost přístroje je velmi tichá.
s pozdravem G.Juskova

Alena

Dobrý den! Z jakého materiálu je ta sušička vyrobená, že je tak lehká a jak je velká po složení? Pokud tomu dobře rozumím, prádlo se tam suší na ramínkách (podle obrázku). Dá se tam v tom případě sušit i ostatní prádlo, jako ponožky, spodní prádlo, ručníky, povlečení apod.? Maximální náplň je 10 kg prádla. Mokrého nebo suchého? Když v pračce vyperu 5 kg suchého prádlo, mohu tam všechno usušit? Jsou tam různé stupně sušení? (jak vysoká je teplota sušení, aby se mi nějaké citlové prádlo nesrazilo). A jaká je tedy spotřeba elektřiny, když to suší 3 hodiny? Moc děkuji.

G.Juskova

Dobrý den paní Aleno, sušička je vyrobena z hliníku a speciálního pu plastu. Rozměr a náhled po složení sušičky si můžete prohlédnout na
www.susickypradla.cz. Když vyperete 5 kg prádla, usušíte celou dávku prádla naráz. Sušička má prostor na 12 ramínek. Co se týče spodního prádla, dá se levně pořídit závěsný sušák s kolíčky, který zavěsíte do sušičky. Teplota sušení je 60 stupňů. Při této teplotě se vám tam nic nesrazí.Co se týče ručníku, ručník zavěsíte přes ramínko sušičky.Sušička má spotřebu 0,9kW/hod, což je 900w a to bez ohledu na množství prádla v sušičce. 1kW/hod stojí cca. 1,674 Kč. Průměrná dobasušení je cca. 2 hodiny. Klasická sušička má pro porovnání spotřebu 4kW/hod.

s pozdravom G.Juskova

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru