Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserová operace očí LASEK Viscodissection

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
qwerthia

Dobrý den, je možné operovat krátkozraké oči cca –9 D bilat., když je k tomu současně i nystagmus?

OC Dr.Rau

řešení zcela jistě existuje,je však nutné provést odborné vyšetření a potom určitě nalezneme řešení

Helena

Můj muž (46 let) je svářeč, zrak si zřejmě zkazil při výkonu své profese. Můj dotaz zní, zda má smysl prodělat zákrok, pokud bude ve své profesi nadále pokračovat? Jak je to v takovém případě se zárukou? Děkuji.

OC Dr. Rau

Dobrý den, je nutné provést odborné vyšetření, abychom Vám mohli zodpovědně odpovědět.

rada7272

Trpím astigmatismem se 6 dioptriemi,je tato metoda operace vhodná?

OC Dr.Rau

Ano je,obe vady Vam odstranime soucasne.

Ivana Kučerová

Dobrý den,chci se zeptat jestli se dají operovat oči s dalekozrakostí i krátkozrakostí? Mám 5,5na blízko a 2,5 na dálku,v současné době nosím multifokální brýle.
Děkuji za odpověď. Ivana Kučerová Loděnice

OC Dr.Rau

Dobry den, ano daji,je však nutne provest odborne vysetreni.

Jiřina

Dobrý den,
můj manžel má poraněnou rohovku, má tam jizvu, takže na oko špatně vidí. Je prý to možné operovat, ale nikdo se do operace pouštět nechce, protože manžel má cukrovku. 3× denně si píchá inzulin. Je možné touto metodou dát oko do pořádku?

OC Dr.Rau

Dobrý den, jizvu na rohovce lze laserem odstranit, je však nutné provést odborné vyšetření. Potom se můžeme vyjádřit přesně.

Alena

Kliniku mohu jen doporučit. Na operaci jsem byla v létě, personál je velmi příjemný a starostlivý. Určitě neváhejte :)

OC Dr. Rau

Děkujeme…

Martin

Dobry den. Ptal jsem na na tu zaruku, moc mi to neni jasne. Uvadite, ze se vztahuje na to pokud „k opětovnému zhoršení zraku dojde z důvodu, pro který byla operace realizována“. Byl jsem u vas na operaci v cervenci a dosud na operovane oko nevidim dobre. Posledni vysetreni (v prubehu prazdnin) konstatovalo, ze se to „snad casem usadi“). Vadu bych odhadl stale na vice jak jednu dioptrii – vidim v podstate jen diky druhemu oku, ktere operovane nebylo. Je takovou ne zcela uspesnou operaci mozne reklamovat? Dekuji.

OC Dr. Rau

Bohužel nevím o koho se jedná, objednejte se na vyšetření…

Šárka

Na operaci jsem byla vloni v dubnu. Všechno dopadlo dobře, kliniku mohu doporučit. Je úžasné po tolika letech vidět bez brýlí a kontaktních čoček.

Šárka

Na operaci jsem byla vloni v dubnu. Všechno dopadlo dobře, kliniku mohu doporučit. Je úžasné po tolika letech vidět bez brýlí a kontaktních čoček.

OC Dr. Rau

Milá Šárko, děkujeme za kladné hodnocení a vážíme se toho, že jste si vybrala právě nás.

Martin Ševčík

Dobrý den, taky bych chtěl přidat reference na tuto kliniku, kterou sem využil v létě minulého roku. Přes prvotní obavy, které jsem měl, že by zákazníci přes tuto slevovou akci mohli být „ošizeni“ co se týče zdravotní práce a servisu tak se moje obavy naštěstí nevyplnily. Naprosto profesionální práce, všechno vysvětleno a i přes komplikace (zánět v oku) mi bylo mimořádně umožněno navštívit kliniku i v neděli. Mít finance, tak tuto akci daruji i pro ostatní členy rodiny. Jediné mínus, které jsem zažil bylo neodpovídání na tel.hovory, přestože bylo uvedeno 24 hodin denně. Každopádně to za to stálo a sem moc vděčný této klinice za krásný zážitek bez čoček/brýlí

OC Dr. Rau

Dobrý den, děkujeme…

Tomáš Porš

Dobrý den,zákrok u paní Dr. Rau jsem podstoupil v červnu 2012.Paní doktorka je velmi milá, má velmi profesionální- přátelský přístup.Vysvětluje kroky jednotlivých ošetření ,nespěchá. Vy se můžete na vše ptát. Není to bolestivé, jen trochu nepříjemné, ale s příjemným personálem kolem a v hezkém prostředí to každý zvládne.Úžasný pocit vidět zase bez brýlí!!! Pokud máte nějaké dotazy, klidně mi zavolejte. mob.604336410

OC Dr. Rau

Dobrý den pane Porš, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, bylo nám ctí, že jsme Vám mohli pomoci.

Milan M.

Dobrý den, o zákroku již delší dobu uvažuji, mohu Vás poprosit o nějaké reference ( nejvíce samozřejmě „táhnou“ známá jména )? Děkuji
Zároveň se chci zeptat, proč jste se rozhodli nabízet operaci na slevovém portále, když je o ně obecně velký zájem, je to z důvodu nevytíženosti kliniky?

OC Dr. Rau

Dobrý den, na slevovém portálu nenabízíme operace sami, ale i další centra, my jsme s tímto způsobem začali zejména proto, že jsme byli v Praze nově a toto je bezesporu nejúčinnější reklama. Co se týče jmen, operovali jsme například Michala Davida, Magdalénu Dietlovou, Prof.Ing.Smejkala CsC, Karla Štědrého s manželkou Evou, řadu bundesligových fotbalistů na naši klinice v Chamu atd…

Jana

Dobrý den, prosím,chci se zeptat, je možné změnu barvy voperorované čočky?

OC Dr. Rau

Čočku lze opakovaně vyměnit, ale je to poměrně náročná operace s většími riziky

Martin

Dobrý den. Uvádíte „Doživotní záruka s případnou reoperací zdarma“. Mohu poprosit o upřesnění jaké jsou přesně podmínky nabnízené záruky? Tj. jak velká vada, která po zákroku zůstane zakládá nárok na reoperaci? Kdo případně hradí potřebná vyšetření? Děkuji.

OC Dr. Rau

Dobrý den, v případě, že k opětovnému zhoršení zraku dojde z důvodu, pro který byla operace realizována, je reoperace zdarma, včetně vyšetření.

Roman František Šenkeřík

Dobrý den. Mám –7 a –7 3/4 Dioptrii. Lze Vaším zákrokem docílit stavu 0 Dioptrii? Děkuji a přeji hezký den.

OC Dr. Rau

Ano, je to teoreticky možné, je však nutné provést odborné vyšetření, abychom mohli odpovědět přesně

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru