Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbené a zábavné kurzy vaření s Kluky v akci

4,5 / 5 Čerstvá škola vaření Praha  (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marie

Hezký den,
smím se zeptat, co se zhruba vaří v kurzu americké kuchyně?

Díky!

Ondřej Slanina

Dobrý den Marie, vaříme burger, gumbo polévku z New Orleans, pancakeky s javorovým syrupem.

Hezký večer.

Pavlína

Dobrý den, chápu to tedy dobře, že každý účastník kurzu má k dispozici svůj „vařící“ prostor, kde si sám (tedy s vaší pomocí) uvaří? A je opravdu vždy zúčastněno 20 zájemců? To mi nepřijde moc jako individuální péče :(. Děkuji za odpověď.

Ondřej Slanina

Dobrý den Pavlíno, na kurzu vaření to funguje jako v normální kuchyni, tedy, že každý dělá nějaký krok postupu a nakonec se udělá společně konkrétní chod. Jinými slovy, pokud máme kurz omáčky, tak vaříme společně jednu svíčkovou a každý účastník dělá něco, ale pokud máme kurz steaky, tak si každý dělá svůj konkrétní. Maximum na kurzu je 15 osob. 20 je sice psaný limit, ale v případě vyského zájmu lidí o konkrétní kurz vypisuji ještě další termín na stejné téma. Mějte pěkný den.

Eva Fenková

Dobrý den a je v ceně i konzumace toho, co se uvaří, nebo co se pak s těmi jídly stane? Děkuji :) Nikdy jsem na žádném kurzu nebyla, tak bych to chtěla zkusit, Eva

Ondřej Slanina

Dobrý den Evo. Je to tak, že co si uvaříme, to si sníme. Ještě nikdy se nestalo, že by někdo odcházel hladový. Naopak :-)

Ondřej Slanina

Dobrý den Šimone, pokud chcete rovnou udělat rezervaci, tak doporzčuji využít rezervační telefon, kolegyně si to všechno označí a Vaše přítelkyně se nic nedoví. Jinak náplně kurzů zatím uvedeny nejsou ale pro informaci v kurzu omáčky se připravují tři druhy omáčky a to rajská nebo svíčková což jsou omáčky z pečeně, dále křenová a omáčka na bázi holandské. V české kuchyni se připravují i jiné dobroty než jen omáčky.

Hezký den.

Šimon

Dobrý den. Mám 2 dotazy. Chci darovat kurz přítelkyni k Vánocům a rád bych provedl rovnou online rezervaci. Musím tam vyplnit mail, tel. a jméno. Obávám se, že když tam vyplním její údaje, tak by se o tom dozvěděla a nebylo by to překvapení, jak lze toto řešit? A druhá věc, váhám mezi kurzy " Česká kuchyně" a „Omáčky“. Najdu někde nějaký popis kurzu, např. co se obyčejně vaří apod., abych se mohl rozhodnout, co bude vhodnější? Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru