Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tvůrčí odpoledne v Triloparku aneb Vytvořte si vlastního dinosaura

4,7 / 5 Trilopark Praha - Nusle  (mapa) 1 075 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Trilopark

Pěkný den, pokud bude jednorázově veliký zájem, jsme přichystaní příležitostně nabídnout i jiné dny – třeba určité neděle apod, nebo ještě lépe – více sobotních termínů (třeba od 10:00, od 13:00…). Zkrátka uděláme vše pro to, aby nedocházelo v Triloparku k nějakým závarům, které by šly na úkor kvality programu. Navíc – prostora bude opravdu rozlehlá, takže kupř. s místem nebude problém.

Dasa

Dobry den, rada bych chtela vouchery koupit jako darky, ale chtela bych se nejdrive zeptat, jaka je kapacita techto dilnicek, respektive jak bude zajisteno, ze vsichni, kteri si koupili vouchery (momentalne uz pres 800 lidi) a budou jej chtit uplatnit behem 3 mesicu platnosti voucheru, se dostanou na termin, ktery se jim bude hodit, kdyz mate otevreno jen 3× tydne na 15 a 17h. Co se stane, jestlize nebudete mit napr. volne sobotni terminy, kdy rodice mohou nejcasteji sve deti doprovazet. Dekuji.

Trilopark

Pěkný den, dle naší zkušenosti ano, program si užijí i čtyřletá děcka… :-) Váš Trilopark

MARIE Boccou Kestrankova

Dobrý den, je tato akce vhodná pro 4letého neposedu? Děkuji za odpověď, Marie

Trilopark

Pěkný den, voucher na výrobu lebky určitě zakupte jen jeden. S asistencí dospělých je počítáno – a i u větších dětí je pomoc rodičů vítaná a častá („Mami, vybarvíš ty zuby?, nebo "Už se nemůžu dívat, jak to matláš všude kolem zubů. Já to radši udělám, běž chvilku odkrývat dinosaura…“ :-) atd.)… Výroba dinosauří lebky zpravidla bývá „rodinnou záležitostí“, což jen vítáme.

Stanislava Šléglová

Dobrý den, mám malou holčičku (v březnu jí budou 4 roky) a ráda bych s ní navštívila Vaše centrum. Při vylívání odlitků bych jí ale chtěla asistovat, tak se chci zeptat, zda mám pro sebe také koupit dětské vstupné a účastnit se odlévání nebo mi v tomto případě bude stačit vstupné pro dospělé? Děkuji Stáňa

Trilopark

Dobrý den… Návštěvníci 55+ mají vstup zdarma…

Váš Trilopark

Hana

Dobrý den,
chci se zeptat: zde v nabídce máte uvedeno, že mají senioři vstup zdarma, ale na stránkách TRILOPARKU senioři ve vstupu zdarma uvedeni nejsou. Prosím jak to tedy je. Děkuji za odpověď.

Lída

Dobrý den, kde se prosím konkrétně Trilopark nachází? Na slevomatu máte adresu Pod Terebkou 1139, Praha 4-Nusle… ale na Vašich stránkách je Novodvorská 1013/151, Praha 4-Lhotka?? Děkuji za upřesnění.

Trilopark

Pěkný den,

Trilopark se právě stěhuje z Novodvorské do nových, výrazně větších prostor (Pod Terebkou 1139). Do konce roku ještě budeme fungovat na Novodvorské, ale od ledna 2015, kdy ostatně začíná i platnost zakoupených voucherů, již budeme Pod Terebkou. Směrodatná je tudíž adresa uvedená zde na webu a na voucherech.

Váš Trilopark

Eva

Dobrý den,
kolik voucherů a jaké musím koupit,aby šel jeden dospělý a 7leté dítě?

Trilopark

Pěkný den,

v takovém případě zakoupíte jeden „dospělý voucher“ za 70 Kč (sleva na 60% plné ceny) a jeden „speciální dětský“, v jehož ceně je zahrnuta i výroba veliké dinosauří či jiné lebky přímo na místě, za 149 Kč (zlevněný na 50%).

Váš Trilopark

Jiří Mikeš

Dobrý den, máme prvňáčka – je to pro něj? Iva

Trilopark

Pěkný den,

pro prvňáčka určitě ano. Na své si u nás přijdou už i školkové děti.

Váš Trilopark

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru