Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pololetní předplatné časopisu 21. století + bonus

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Aaanique

Tento voucher jsem koupila loni pro bratra a předčilo to naprosto moje očekávání! Časopis je velmi zábavný a zajímavý. Kupuji rozhodně znovu.

Lucie Nedbalová

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda by šlo voucher využít na predplatne 21stoleti junior. Děkuji

Aneta Matyšová

Dobrý den, chtěla bych se jestli mi po dokončení objednávky (po odeslání adresy na zadaný e-mail) přijde nějaké potvrzení, o tom, že objednávka byla úspěšná. Předem děkuji za odpověď. Děkuji A.Matyšová

RF Hobby

Dobrý den,
po odeslání objednávky Vám přijde automatická odpověď z našeho serveru, o tom, že jsme přijaly Vaši objednávku. Další zprávu od nás dostanete již s instrukcemi, kde bude uvedeno od kterého čísla vydání Vám začíná běžet předplatné tištěného titulu a dále zde bude uveden kód pro odběr elektronické verze bonusu. Tento mail zasíláme až po zpracování Vaší objednávky, tedy cca do týdne až dvou, podle období. (v této chvíli jsou to spíše týdny dva, vzhledem k velkému množství objednávek, které je nutno vyřídit před Vánoci)

Lucie Peterová

Dobrý den,
mám již 21. století předplacené a poslední číslo mi přijde až někdy kolem února. Je možné si voucher koupit teď a zařídit, aby navázal na stávající předplatné? Děkuji.

RF Hobby

Dobrý den,
pokud Vaše stávající předplatné končí v únoru, můžeme slevovou nabídku navázat.
Jen uveďte do objednávky při uplatnění voucheru, od kdy chcete předplatné z portálu zahájit.

Kamila Pertlíková

Dobrý den,
do kdy musím časopis nejpozději objednat, aby přišel až po Vánocích? Ráda bych první číslo až 1/2015.
 Děkuji

RF Hobby

Dobrý den, předplatné můžete objednat ihned s tím, že zahájit odběr chcete až od ledna. Pro informaci: v lednu vychází již č. 02/15. Pokud chcete předplatné od č. 01/15, tak expedice tohoto čísla pro předplatitele je již 16/12/14.

RF Hobby

Dobrý den,
slevy nelze slučovat do ročního předplatného. Slevová nabídka platí pouze na pololetní předplatné.

Jan Macourek

Dobrý den,
prosím o zodpovězení dotazu:
V nabídce je psáno, že se jedná o půlroční předplatné šesti po sobě jdoucích čísel. Pokud si objednám voucher 2× dostanu 2× předplatné po šesti číslech tak, aby na sebe pololetí navazovala? Ve výsledku bych měl předplatné na rok. Takto tomu rozumím, jelikož o omezení pouze na jedno pololetí jsem zmínku nenašel.
Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru