Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pololetní předplatné časopisu Enigma + bonusy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Zuzana

Dobrý den, pokud bych teda chtěla předplatné až například od prosince, ledna, tak to napíšu do objednávacího formuláře do poznámky?
A pak bych se chtěla zeptat na ty bonusy, pokud nemám tablet ani čtečku, je možné si je přečíst na notebooku či počítači?

RF Hobby

Dobrý den, při objednání předplatného mailem na sleva1@rf-hobby.cz uveďte, že chcete předplatné zahájit od ledna a budete zavedena do předplatitelské databáze od č. 02/15, které se bude pro předplatitele rozesílat 19/01/15.
Bonus elektronické verze lze číst i na PC či notebooku.

Drahomíra

Dobrý den,
nemůžu se nějak dostat na dokončení voucheru, který jsem si zakoupila. Je tam odkaz na sleva1@rf-hobby.cz, kam bych zřejmě měla zadat číslo voucheru a adresu, ale nejde mi to otevřít?
Je tam nějaká "finta"kam mám kliknout?
Děkuji za radu, nejsem počítačový mág, tak si nevím rady.

Slevomat.cz

Dobrý den Drahomíro. Žádná finta v tom není. Stačí z vaší emailové schránky napsat zprávu na tuto adresu: sleva1@rf-hobby.cz dle instrukcí:

Do předmětu e-mailu uveďte kód voucheru + název časopisu, do obsahu napište celé jméno a doručovací adresu odběratele.

Příjemný den.

RF Hobby

Dobrý den,
předplatné lze uplatnit maximálně tak, aby předplatné bylo zahájeno v únoru, tedy číslem 03/15. Pokud máte předplatné současné platné déle, nelze navázat z této akce.

Zdeněk Kratochvíl

Dobrý den,

chci se zeptat, zdali předplatné tohoto časopisu je možné uplatnit na pozdější vydání? Jelikož nyní mám ještě předplatné na půl roku.

Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru