Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální fleecová deka z vlastních fotografií

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Romana

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně foto deky,když umístím text v té největší velikosti pod fotkou nevím jak bude na dece vypadat velký,když dám náhled bude text vypadat v té stejné velikosti jak ho vidím?Protože i to největší písmo není velké.
Pokud bude na dece něco divně můžete to opravit?Rozlišení 2304×1728 pixelů bude stačit?Fotka bude jen jedna.Děkuji

Sedláček

Dobrý den, bohužel my už úpravy provádět nemůžeme. Musíte si představit v počítači deku v nějakém měřítku a ve skutečnosti může být text až 10× větší záleží na monitoru a a rozlišení.

Romana

Dobrý den,již předchozí dotaz se nějak vyřešil již to funguje.Děkuji

Sedláček

Dobrý den, pokud by jste si s něčím nevěděla rady určitě se ozvěte a rádi Vám poradíme.

Romana

Dobrý den,nevím proč,ale nejde mi změnit maska v aplikaci,jednu jsem vyzkoušela a můžu klikat jak chci a změnit nejde.Co s tím?Děkuji

Petr

Dobrý den, trochu jsem zkazil objednávku. Při objednávce jsem zapoměl vložit číslo voucheru, ale objednávku jsem již poslal. Za hodinu se celá objednávka doodešle, ale když jsem ji chtěl zrušit abych to mohl poopravit, nešlo to. Chci se zeptat, jak mám postupovat, aby se v objednávce uplatnil voucher. Moc děkuji za odpověď.

Sedláček

Dobrý den, prosíme o kontaktování na email info@eurosublimace.cz , kde s Váma dořešíme problém. Určitě bychom při mailování požádali o zaslání čísla objednávky z programu. Jedná se o 8-mi místný kod.

Dáša

Dobrý den, když si zvolím v programu deku z vlastních fotografii, tak tam jde zvolit jen rozměr 100×80 cm na šířku nebo výšku, ale zde je uveden rozměr 150×120 cm. Tak jak to tedy je?
 Děkuji

Sedláček

Dobrý den, v kvůli odesílání dat je v programu zmenšení ve skutečnosti pak obdržíte deku o rozměru 150×120cm. Proto prosíme o ignorování rozměru v programu.

Hana Petrů

Dobré ráno, děkuji za vysvětlení. Pro jistotu mi, prosím, ještě napište, zda na celou deku by byla i dostačující fotka 2048×1360 pixelů. Děkuji za Vaši trpělivost a snad už to je poslední dotaz.

Sedláček

Dobrý den, ano i tato fotka je dostačující na deku.

Hana Petrů

Dobré ráno, děkuji za odpověď ohledně mého dotazu. Přiznám se, že teď tomu nerozumím, protože když vložím fotku takového rozlišení do programu a dám ji „na deku“, tak se mi u ní objeví vykřičník. Prosím tedy o vysvětlení. Pane Sedláček, nechcete mi napsat přímo na můj e-mail petruhanka@seznam.cz, ať tady ostatní netrápím svými problémy? Děkuji

Sedláček

Dobrý den, píší zde i kopii zasíláme na mail. Ohledně dotazu. V programu máme nastaveno 300DPI kvalitu obrázků a tisk je při 120 DPI takže v programu Vám to sice bude psát, že je fotografie špatná ale obrázek na dece bude ve výsledku výborný.

Dasha Dasha

Tak uz jsem na to asi prisla :)

Dasha Dasha

Dobry den,
mate k programu nejaky navod? Bohuzel moznost v programu deka z vlastnich fotografii neni. Teda me se ukazuje pouze album.

Sedláček

Dobrý den, pokud si nainstalujete program, tak v horním panelu naleznete nápovědu, kde je vše popsáno.

Hana Petrů

rozlišení 2560/1920 pixelů – viz dotaz shora

Sedláček

Dobrý den, toto rozlišení je vhodné pro fotku přes celou deku.

Sedláček

Dobrý den, určitě je možné vložit jen jednu fotografii. Ohledně kvality obrázku, pokud napíšete jaké rozlišení má fotografie tak Vám ihned sdělíme zda je vhodná či ne.

Hana Petrů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda na deku lze umístit pouze jednu fotografii a zda to bude mít vliv na kvalitu obrazu.

Sedláček

Dobrý den, určitě je možné vložit jen jednu fotografii. Ohledně kvality obrázku, pokud napíšete jaké rozlišení má fotografie tak Vám ihned sdělíme zda je vhodná či ne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru