Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserová operace očí v Očním centru Praha

4,5 / 5 Oční centrum Praha Praha - Holešovice  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
JANA

Dobrý den, před Vánoci jste měli stejnou nabídku . slevu na 5000 Kč, ale garantem byl pan prof. Kuchyňka. Teď je někdo jiný, navíc na diskuzích je uváděno, že samotný zákrok provádí stejně úplně někdo jiný. Zajímalo by mě tedy, zda je majitele kliniky někdo jiný než byl.

Mgr. Adam Janek, ředitel OCP

Dobrý den, Jano, odborným garantem zákroku je p. doc. MUDr. Jiří Pašta, CSc, FEBO, který má nejdelší zkušenosti v České republice s používáním excimerového laseru VISX S4. Laserový zákrok vykonává dlouhodobá spolupracovnice pana docenta Jiřího Pašty – MUDr. Iveta Němcová, PhD., která patří k nejzkušenějším refrakčním chirurgům v ČR. V tomto kontextu se domnívám, že kdo je majitel kliniky s provedeným zákrokem nesouvisí. Srdečně zdravím.

Veronika

Dobrý den,

Stahuje se i tato operace na odstranění strabismu?

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den,
ne strabismus se odstraňuje jinou metodou.

Verča Úblová

Dobrý den, v dubnu tohoto roku mi bude 18 let. V době operace by mi nejspíš bylo ještě 17 let. Oční vada se mi již nezhoršuje. Je tedy pro mne tato operace vhodná nebo se doporučuje až v pozdějším věku? Děkuji za odpověď.

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, pokud by Vám bylo méně než 18 let je zapotřebí souhlas rodičů nebo zákonného zástupce. Operace se nedoporučuje hlavně z důvodu, že v mladším věku nemusí být vada ustálená. Pokud je vada 2 a více roku stabilní, neměl by být s jejím odstraněním problém.

Olga Tomanová

Dobrý den, bude mi vrácena záloha 5000 Kč, pokud se rozhodnu kupon nevyužít ještě před vstupní prohlídkou a včas nahlasím jeho zrušení? děkuji za odpověď

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, Olgo, záloha Vám bude vrácena pouze v tom případě, že se po vstupním vyšetření ukáže, že nemůžete být k operaci indikována. Před vstupním vyšetřením tedy nelze uplatňovat žádost o vrácení zálohy.

Lenka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat – chápu správně, že pokud se mi zrak neustále zhoršuje, nemá ani cenu chodit na vstupní prohlídku, protože mi zákrok stejně nebudete moci provést? Děkuji za odpověď.

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, zákrok se doporučuje pokud je refrakční vada ustálená 2 roky a více, aby byl výsledek operace trvalý.

Gabriela

Dobrý den,
nosím brýle/čočky na dálku, přesné dioptrie nevím neco přes 2… K tomu mám i astigmatizmus, takže pokud by byla operace možná, zaplatila bych za obě oči (včetně předoperačního vyšetření) těch 26.060,–Kč ?? Jde mi o to, jestli ta částka je stejná i v případě, že se musí odstranit 2 vady (dioptrie na dálku + astigmatizmus). Předem děkuji za odpověď

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den ano částka je stejná i při současném odstranění dioptrií a astigmatismu.

Michal Novák

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co přesně zamená „Na klinice je poskytována doživotní záruka..“? Znamená to, že pokud to tloušťka rohovky dovoluje, je v případě zhoršení reoperace dioptrií zdarma, nebo jiný význam?
Děkuji.

Oční centrum Praha, a.s.

Poskytujeme doživotní záruku na dioptrie na dálku- v případě návratu vady. Tato garance platí pokud dodržíte schéma pooperačních kontrol a pokud to tloušťka rohovky umožňuje.

Denisa

Dobrý den, slyšela jsem že zákroky očí jsou lepší, až po porodu. Je to pravda?Je mi 26 let. Mám oční vadu exotropii je vhodný laser? Děkuji za odpověď.

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, u exotropie je zcela nezbytný strabologický rozbor, který ukáže zda je laserový zákrok vhodný. Tento rozbor Vám zajistíme v rámci předoperačního vyšetření.

Oční centrum Praha, a.s.

Není pravidlem, že na laserovou operaci se musí jít až po porodu. Důležité jsou ustálené dioptrie.

Ilona Škultétyová

Dobrý den, mám ještě jeden dotaz, když si koupím voucher a objednám se na vstupní vyšetření a budu vhodná k operaci, za jak dlouho půjdu po vyšetření na operaci? Nebo se zákrok provádí v ten samý den? Díky za odpověď

MUDr. Katarína Konvičková

Na operaci můžete jít klidně do týdne, operaci s vyšetřením v jeden den neprovádíme.

Lenka Jehnětová

Dobrý den, mám více dotazů:

  1. Musím mít nějakým způsobem zdokumentováno či potvrzeno, že se má oční vada za poslední rok nezhoršila? V případně že ano, jakým způsobem? Naposledy jsem byla u očního v červenci 2012, tedy jen před půl rokem. S delším časovým odstupem to nemůžu doložit. Má význam si kupovat slevu a nebo bych kvůli tomu neprošla vstupním vyšetřením?

  1. Je nějaký rozdíl mezi metodami „LASIK“ a „Femto LASIK“, kterou nabízí jiná centra? Pokud rozdíl je, jaký?

  1. Lze kombinovat typy korekcí a na jedno oko použít metodu „LASIK“ a na druhé oko „LASIK + Custom Vue“

  1. Jsou v OCP pomocí jejich přístroje schopni zbavit oko nejen základní dioptrické vady, ale i aberací vyššího řádu.

Děkuji za odpověď!
Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den,


Doporučuje se mít vadu ustálenou 2 roky. Žádné potvrzení nevyžadujeme. Pokud by vada nebyla ustálená, hrozila by její progrese a nárůst dioptrií, na které se nevztahuje záruka. 


U metody FemtoLASIK se lamela vytváří pomocí laseru a u LASIK pomocí mikrokeratomu. Každá metoda má své výhody i nevýhody. 


Takto kombinovat zákroky lze,pokud by to vyžadovala refrakční vada-záleží na jejím typu (počet dioptrií, astigmatismus, aberace vyššího řádu)- toto vše lze zjisti při vstupním vyšetření.
Zdenka Suková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda lze touto metodou odstranit i vetchozrakost. Bude mi 49 let. Děkuji!

MUDr. Katarína Konvičková

Dobrý den, ne touto metodou vetchozrakost neodstraňujeme. Pro Vás by mohla být vhodnější operace s výměnou nitrooční čočky. Pokud byste měla zájem o další informace, můžete se objednat k nám na konzultaci.

Lidka Čarodějka

Dobrý den,
záloha 5 000Kč, vstupní prohlídka 1 000Kč a zákrok 20 060Kč=celkem 26 060 Kč ? Je to tak nebo se mílím..? Děkuji

MUDr. Katarína Konvičková

Ano, počítate správně.

Veronika

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat jestli je tato operace i na odstranění astigmatismu? Děkuji za odpověd

MUDr. Katarína Konvičková

Ano, touto metodou lze odstránit i astigmatismus.

Ilona Škultétyová

Můžu se zeptat, jaké jsou čekací doby na zázrok (operace obě oči)? Díky

Oční centrum Praha, a.s.

Čekací doby jsou max. 3 týdny až 1 měsíc.

Pavel Růžička

dobrý den,jsem tupozraký,je pro mě operace vhodná.

MUDr. Katarína Konvičková

Dobrý den, tupozrakost bohužel nelze odstránit, z toho důvodu pro Vás laserová operace není vhodná.

Petr

Dobrý den, co když při vyšetření zjistí, že není operace možná, mohu pak voucher vrátit a dostanu zpět 5000,– Kč ?

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, Petře, pokud nebudete moci být indikován k operaci, lékaři Očního centra Praha Vám vystaví lékařskou zprávu, na základě které budete po portálu slevomat.cz požadovat vrácení 5.000 Kč zálohy a tato záloha Vám bude vrácena. 1.000 Kč za vstupní vyšetření, jehož cena je obvykle 2.000 Kč, se již nevrací. Srdečně zdraví Oční centrum Praha, a.s.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru