Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za 100% bonus na povinném ručení. Sleva 1000 Kč – 6000 Kč oproti běžnému pojištění!

4,4 / 5 chytryhonza.cz Praha - Nové Město  (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jan Moravec

Dobrý den.Po zadání údajů při obsahu motoru 2500ccm mi vyšla kalkulace na 1800Kč.Při změně obsahu motoru a samozřejmě výkonu na 1600ccm a 66kW mi vyšla kalkulace 2400.Řidič stejný.Tomu nerozumím.A ještě jeden dotaz.Pokud by těch 1800 Kč opravdu platilo,o kolik % se může skutečná částka maximálně lišit?

Chytrý Honza

V nabídce je několik pojišťoven, které nabízejí různé sazby pro různé segmenty. Vám se vždy zobrazí nejvýhodnější nabídka.

Jakub

Dobrý den, voucher jsem již zakoupil – rád bych si nyní spočítal kolik mě bude pojistka stát, ale objednat bych to chtěl až začátkem příštího roku. Pokud nyní vyplním formulář a zadám číslo voucheru – budu moci uzavřít pojistku až na jaře s tímto voucherem? U jaké pojišťovny se ručení sjednává? Děkuji

Chytrý Honza

Můžete sjednat kdykoliv po dobu platnosti voucheru. Je možné sjednat smlouvu už teď s tím, že počátek její platnosti bude až na jaře.

Tonda

Dobrý den, současné poviné ručení mi vyprší na začátku srpna 2012, je tedy možné voucher zakoupit nyní a pojistku sjednat až s koncem účinosti voucheru?
Dále bych se chtěl zeptat, na co vám je při propočtu na vašich stránkách délka pojištění u předchozí smlouvy a počet nehod, což je zavádějící, pokud by bonus měl být maximální a tedy tyto údaje vás nemusí zajímat? A jak moc se cena může lišit od předběžného propočtu zde na stránkách, jedná- li se o skodu octavii combi, rv 2005, 1968ccm , 103kw, rok pojistitele 1968, psč 252 41? Jinak předchozí pojištění 74 měsíců, 1 nehoda. Děkuji

Chytrý Honza

Dobrý den, možné to je, nebo můžete sjednat smlouvu nyní s pozdějším počátkem účinnosti.
Maximální bonus je akce Slevomatu, ostatní zákazníci musí vyplnit bonusy vlastní.
Předběžný propočet zde nabízí konkrétní částku, za kterou je možné Vaše vozidlo pojistit.

Petra Manďáková

Dobrý den, když mám sjednanou pojistku a ráda bych využila vaši nabídku – původní smlouva bude zrušena automaticky nebo ji musím jít odhlásit? Platím čtvrtlětně, takže změna je možná počítám vždy nějak před novým zaplacením – tuším, že teď budu platit koncem prosince – je možné vaši nabídku za stávajících podmínek využít? Děkuji

Chytrý Honza

Pojistku uzavřenou jinde byste musela vypovědět, dle podmínek Vaší pojišťovny. Obvykle je výpověď možná jen ve výročí počátku smlouvy. V takovém případě se musí pojišťovně doručit výpověď minimálně 6 týdnů před koncem pojistného období.
Pokud stihnete smlouvu vypovědět a uzavřít si u nás novou dříve než voucheru vyprší platnost, není to problém.

Alena Víčanová

Je možno ještě pojištění doplnit na úraz řidiče aj?

Chytrý Honza

Ano, k pojistce je možné sjednat připojištění

Jana Nykodýmová

Dobrý den,

zajímalo by mě zda se dá použít i u stávající pojistky? Nyní jsem zaplatila pojistné na celý rok. Dá se ještě nyní nějak snížit pojistné a jak dlouho by sleva platila? Děkuji

Chytrý Honza

Ne, sleva se vztahuje pouze na nové pojistky. Přiznaná sleva pak platí po celou dobu trvání pojistné smlouvy.

Martin Húdek

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak tato akce funguje. Sjednáte mi POV u některé s pojištoven se 100% bonusem a např. po roce, se mi změní na jejich klasický tarif?

Chytrý Honza

Sjednané POV se slevou Vám zůstane po celou dobu trvání pojistné smlouvy.

Tomáš Horský

Dobrý den,


platí i tento voucher na motocykly?


Vlastním BMW R 1200 ST 9/06
1170 cm3
81 kW 


Děkuji za odpověď



Chytrý Honza

Ano, platí. Cena se ve Vašem případě pohybuje v rozmezí 1200 – 1500,– Kč v závislosti na PSČ a věku.

Petr Zelenka

Opravdu si musím nejprve koupit voucher, abych zjistil za kolik mi povinné ručení nabídnete?? Obávám se že voucher koupím a poté zjistím že i se 100% bonusem pro mě bude Vaše nabídka méně výhodná než nabídka z jiných online srovnávačů povinného ručení.

Slevomat.cz

Dobry den pane Zelenko,
pokud nabidka pro Vas nebude vyhodna, muzete voucher do 14 dni od nakupu bez udani duvodu vratit.
Hezky den,
Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru