Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Osobní ochranný anděl z polodrahokamů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana .

Dobrý den, budete ještě v této akci navyšovat počty kusů u menší velikosti andělů? Mám již nějaké zakoupené, potřebovala jsem ještě 1–2 ks, abych platila poštovné jen 1× (ne opět při dalším opakování této akce do Vánoc). Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, andělé se nebudou navyšovat. Nejsou již skladem a výroba je časově náročná,
takže i příští akce před Vánoci bude omezena kusově.

Nika

Dobrý den, bude ještě do vánoc křišťál a tarkys? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, vzhledem k velkému zájmu chystáme ještě jednu akci s doručením do Vánoc, ve které budou všechny druhy. Počet bude ale omezený z důvodu náročností výroby.

Kámen

On tomu opravdu někdo věří? Nechápu vás lidi, proberte se! Kameny vás nevytrhnou!

prodejce

Dobrý den, ono to není o věření, ale že je to pěkný dárek, i kdyby měl být vystavený pouze na poličce

March

Hezký den, andílky jsem objednávala už zjara a udělali mi moc velkou radost, která byla ještě umocněná milým a vstřícným jednáním s paní na prodejně. Na Slevomatu jsem ještě nikdy „nešlápla vedle“. Chtěla bych se zeptat, jestli křišťál takto opracovaný se dá využít i na vylepšení pitné vody, slyšela jsem o blahodárných účincích křišťálu k tomuto účelu. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Voda se doporučuje při ošetřování popálenin a kožních nemocí. Voda vnitřně po douškách při průjmech a nevolnosti. Voda z tygřího oka podporuje léčení chorob kostí a kloubů. Kámen čistíme pod proudem vody a nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho, aby si udržel své účinky.

Chorche

Proč mi zasíláte nabídky, které jsou (v den doručení nabídky) buď rezervovány nebo zcela vyprodány?

Slevomat.cz


Dobrý den, upřesnili jsme počet andělů na skladě, aby bylo zabezpečeno rychlé dodání a andělé za chviličku opět pojedou.







Lucie

Dobrý den, ráda bych také koupila tyto andělíčky, ale koukám, že jsou už vyprodané nebo rezervované. Budete mít ještě do Vánoc podobnou akci?

Slevomat.cz

Dobrý den, upřesnili jsme počet andělů na skladě, aby bylo zabezpečeno rychlé dodání a andělé za chviličku opět pojedou.

Hanka

Dobrý den, pár Vašich andělů jsem již rozdala a udělala velkou radost.
Chci se ale zeptat, zda u nabízených andělů je potřeba zohlednit měsíční znamení obdarovaného, nebo se soustředit jen na uvedené účinky..

Slevomat.cz

Dobrý den, co se týká účinků kamenů, vybrali jsme kameny co nejvíce univerzální i s ohledem na znamení, takže můžete doladiti i tento aspekt. V případě obdarování blízkých osob Vás určitě povede intuice a radost z milého dárku znásobí účinky i vazby mezi Vámi..

Klára

Dobrý den,
cena poštovného je?

Slevomat.cz

Dobrý den, cena poštovného a balného je pouze 49Kč, a to při objednávce více kusů andělů i jiného zboží tohoto dodavatele. Je nutno Koupit 1× poslední variantu poštovné a balné a všechna čísla voucherů včetně toho za poštovné uplatnit v jedné objednávce najednou na www.vaseobjednavka.cz

prodejce

Dobrý den, flurit je fialkový, na některých fotkách tak pěkně nevynikne. Barva je jako v banneru akce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru