Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Veselé a pohodlné látkové eco-plenky AIO – NOVÉ modely plen s českým atestem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Markét

dobrý den, mohla bych se zeptat, kde jsou plenky vyráběny? děkuji.

Marceli

Dobry den, dekujeme za dotaz:) vetsina testu je jiz hotova, plenecky byly poslany jeste na rozbor do Brna, behem 14 dni budeme mit vysledky, zatim jsou vsechny rozbory v poradku.

Patrik Port

Dobrý den, už máte testy podle vyhlášky 84/2001 Sb. Děkuji za odpověď

Dasa

Dobrý večer, zajímalo by mě jak dlouho tato akce trvá. Odpočítává se čas 4 hodiny do konce, ale trvání akce máte psané do 28,11,14.
 Děkuji

Marcelí

Dobrý den paní Moniko, v současné době probíhájí testy podle vyhlášky 84/2001 Sb. na nové druhy pleneček, měly bychom ho mít v průběhu několika dní. Předběžné výsledky z laboratoře jsou v pořádku. Plenky jsou velice kvalitní, máme s nimi 3 roky zkušeností. Pokud budete mít další dotazy, můžete se obrátit přímo na ecobabynz@gmail.com. Děkujeme.

Monika Fremerová

Dobrý den,ráda bych znala odpovědi na ty dva dotazy,které tu byly a které jste smazaly?Zda mají plenky atest na zdravotní nezávadnost pro děti do 3let,a zda jsou vyráběné v Čechách,nebo jde o dovoz?

Katka

Dobrý den,zajímalo by mě kolik přibližně je potřeba kalhotek a plenek na jeden den.Děkuji

Marcelí

Dobrý den paní Katko,
záleží jak je miminko staré, ale s 5 – 8 kalhotkami na den byste měla vydržet. Je to hodně individuální. Čím více plenek, tím jednodušší na používání.
Ideální stav ( takový abychom se nebáli, že nám plenky dojdou a my nebudeme mít čisté a suché ) je asi 15–18 plenek a 30–36 vkládaček na celé období pro jedno miminko.

Věrka

Dobrý den, mohu se zeptat, zda použitý materiál má atest pro děti do 3 let? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru