Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1350 Kč za 20 lekcí angličtiny unikátní Callanovou metodou. Anglicky čtyřikrát rychleji se slevou 50 %.

4,6 / 5 TOP SCHOOL Ostrava  (mapa) 123 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
TOP School

Dobrý den. Bohužel voucher lze uplatnit pouze na kurzy angličtiny vedené Callanovou metodou.

Radka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dají nahradit hodiny z důvodu, že mám každý týden různé směny?např týden ranní a týden odpolední.děkuji za odpověď

TOP School

Dobrý den. Ano i takoví studenti u nás studují. V některých našich pobočkách naleznete i kurzy, které se konají jeden týden dopoledne a druhý týden odpoledne. V případě, že Vám tento kurz z jakéhokoli důvodu nevyhovuje nebo takovýto kurz dosud není otevřen a nastoupíte do kurzu, který se koná pravidelně ve stenjný čas, zameškané hodiny si můžete nahradit tzn. nepřijdete o ně. Pěkný den

Karla Chodurová

Dobrý den
Chodila jsem do kursu 2 roky, ale nejsem si jista kolik si pamatuju, asi by to chtělo něco spíš pro začínající nebo trošku víc. Jaký kurs byste mi doporučila. podotýkám, že můžu v Ostravě do 13 hodin nebo od 18 hodin. Děkuji

TOP School

Dobrý den. Těžko se doporučuje kurz na míru dle mailu, neboť studenti se většinou setkali s pasivní výukou angličtiny (my se zabýváme výukou aktivní – konverzačí metodou), ale můžete využít ukázkové hodiny, po které Vám lektor vhodný kurz doporučí. Také je možnost kurz změnit v průběhu studia. Vše je založeno na šikovnosti studenta a pokud je student šikovnější a rychlejší než skupina, ve které právě studuje, JŠ umožnuje flexibilní přestupy do vyšších/nižších úrovní. Rezervaci místa na UH naleznete na našich stránkách www.mluvteAnglicky.cz pod danou pobočkou. Pěkný den

Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli lze voucher uplatnit i na kurz, který připravuje studenty na FCE zkousku. díky za odpověď.

TOP School

Dobrý den. Bohužel voucher lze uplatnit pouze na kurzy angličtiny vedené Callanovou metodou.

Jana Taušová

Dobrý den, mam zajem chodit na kurz 2×2 hodiny tydne celý letní semestr. Uplatnim na to pouze jeden poukaz nebo mohu dva?Děkuji.

Lenka Hudáková

Dobrý den, ano, v případě, že byste hradil kurzovné na celý letní semestr v intenzitě 2×2h, lze v tomto případě uplatnit dva vouchery.

Květa

Dobrý den, měla bych na Vás několik dotazů.

  • Zajímalo by mě, jak je to s jazykovými úrovněmi. Když si vyberu kurz, o kterém zjistím, že mi svou úrovní nevyhovuje, je možno po dohodě přejít do jiného? Máte nějaký rozřazovací test pro zařazení do konkrétní úrovně?

  • Když budu chtít začít chodit od února, mohu si rezervovat místo na vybraný kurz již během prosince?

  • Poslední dotaz je ohledně náhrady lekcí. Občas musím služebně cestovat, je možné si tyto zameškané hodiny nahradit?

Děkuji za Váš čas i za odpověď. Přeji hezký den.
Lenka Hudáková

Dobrý den,
ad 1) Před každým zahájením studia, má student možnost navštívit ukázkovou hodinu zdarma, tak aby zjistil, která úroveň by pro něho byla nejlepší. Ale i přesto, že studentovi nevyhovuje úroveň, ve které začal studova, může se po domluvě s lektorem a asistentkou, plynule přesunout do jiné vyšší/nižší úrovně. Klasický rozřazovací test u nás není, rozřazení probíhá po UH a doporučením našich lektorů. ad 2) Rezervace místa v daném kurzu s takovýmto předstihem není potřeba. Kurzy otevíráme průběžně během celého školního roku. ad3) Ano. Možnost nahrazování zmeškaných hodin nabízíme. Tzn. v případě, že je student nemocný nebo z nějakého důvodu nepřišel na vyučování, může si tyto hodiny nahradit.

Martin Zapletal

Zdravím, před nákupem Voucheru bych se rád dotázal, je-li možné navštívit některou z vyučovacích hodin, nejlépe pro nováčky – začátečníky. Děkuji. Zapletal

Lenka Hudáková

Dobrý den. Samozřejmě nabízíme před nákupem voucheru i před samotným studiem ukázkovou hodinu zdarma. Stačí si jen telefonicky zarezervovat místo.

Libuše Zotyková

Chtěla bych voucher jako dárek pro dceru, která je na mateřské dovolené. Je možné jej uplatnit na kurzy dopoledne s hlídáním dětí? Děkuji za odpověď.

Lenka Hudáková

Dobrý den. Voucher lze uplatnit i v kurzu s hlídaním dětí, v případě, že bude takovýto kurz otevřen.

Martin Rycka

Dobrý den, prosím Vás máte volno od 4.3.2011 do 6.3.2011. Děku­ji Rycka

Lenka Hudáková

Dobrý den, máte na mysli, zda bude volné místo v kurzu? Určitě bude, neboť kurzy se otevírají průběžně během celého školního roku. Nejlépe by bylo, kdyby jste se domluvil a dostavil na ukázkovou hodinu, abychom Vás mohli zařadit do správné úrovně a nabídnout Vám termíny kurzů. Pak už bude záležet na Vás, který kurz si zvolíte.

Iva

Dobry den, cena je uvedena za 20 lekci nebo 20 vyuc. hodin??

Veronika Zychová

Dobrý den, cena je uvedena za 20 vyučovacích hodin. Kurzy jsou jedenkrát dvě hodiny týdně (tzn.: 50 minut výuka, 10 minut přestávka, 50 minut výuka).

Přeji hezký den

terezie kopkova

Dobrý den ,platí tento voucher i na nabídku TOPSCHOOL kurz baby school v novém jičíně??? děkuji

Veronika Zychová

Dobrý den, voucher platí pouze pro klasické kurzy. Kurzy Baby school, Child school apod. se nevztahují na voucher.

Přeji pěkný den

Karla Chodurová

Dobrý den.Pracuju denně od 14 do 18 hodin. Je možné navštěvovat kurs i mimo tuto dobu? Těch 20 hodin vyberu pouze v lednu? Děkuji

Veronika Zychová

Dobrý den, voucher si můžete aktivovat do konce ledna na období od února do dubna. Tzn., že si třeba aktivujete voucher poslední den v lednu na duben (začnete chodit od dubna). Pokud můžete navštěvovat kurzy pouze v dopoledních hodinách, i takovéto kurzy máme. Rozvrh všech kurzů naleznete na našich stránkách www.MluvteAnglicky.cz.

Přeji hezký den

Veronika Zychová

Dobrý den, voucher si můžete aktivovat do konce ledna na období od února do dubna. Tzn., že si třeba aktivujete voucher poslední den v lednu na duben (začnete chodit od dubna). Pokud můžete navštěvovat kurzy pouze v dopoledních hodinách, i takovéto kurzy máme. Rozvrh všech kurzů naleznete na našich stránkách www.MluvteAnglicky.cz.

Přeji hezký den

Lucie Spickova

Dobrý den, máte v nabídce i pokročilejší kurzy, tj. pokud již mám hotovou zkoušku FCE a chtěla bych pokračovat dále? Děkuji

Veronika Zychová

Dobrý den, další navazující kurzy po zkoušce FCE nemáme. Bohužel ani voucher nelze uplatnit na takové kurzy. Voucher platí pouze pro klasické kurzy.

Přeji hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru