Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

60 až 90 minut dentální hygieny s/bez air flow

4,3 / 5 Smile Dental Plzeň  (mapa) 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Helena

Dobrý den,
pokud zvolím metodu 2, můžu doufat, že se mi zuby i vybělí.
 Děkuji

Bc. Klára Hošková

Dobrý den, pokud máte tmavší pigmentace, tak Vám to zuby zesvětlí. Ale pokud máte zájem o výrazněji bělejší efekt, tak Vám můžeme nabídnout naše kombinované (domácí+ordinační) bělení za akční cenu 5000kč (plná cena je 7000kč). Tato nabídka platí jen pro zákazníky ze Slevomatu! Více informaci o našem bělení se dozvíte na: nahttp://www.pu­rewhitening.cz/#!fo­togalerie-pred-a-po/c1i5s

Marcela Černá

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, mám vlastní zubní lékařku a pokud by jste při prohlídce našla zubní kaz, doporučujete návštěvu mé lékařky nebo máte vlastní zubní lékařku.
 Děkuji

Bc. Klára Hošková

Dobrý den, pokud máte vlastní lékařku, měla by Vás ošetřit ona, ale pokud to bude problém, tak Vás může ošetřit někdo z našich zubních lékařů, ale budete se muset u nás registrovat.

Veronika

Dobrý den,
Chtěla bych nabízenou proveduru využít pouze jednorázově hlavně kvůli podrobné konzultaci o dentální hygieně a potížích. Chci se tedy zeptat, jestli i tato pouze jednorázová návštěva bude mít účinek nebo ne. Děkuji Vám za odpověď.

Bc. Klára Hošková

Dobrý den, minimálně se dozvíte, jestli o své zuby pečujete dobře a jednorázová návštěva by stačila a nebo zjistíte, že by to chtělo trochu upravit a ohledně dalších návštěv je to jen na Vás. Jinak dentální hygiena by měla být pravidelná 2× za rok, aby se případně včas podchytil nějaký problém.

Josef

Dobrý den,

v životě jsem neměl problémy se zuby. Jediný můj problém je se zubním kamen u předních spodních zubů, který se tam tvoří i přes veškerou snahu (čištění, zubní nit a ústní voda). Zuby jsou jinak OK. Bílé jako z reklamy asi bez photoshopu nebudou nikdy. Rád bych se však z ústní hygieny dozvěděl více a omezil zubní kámen…

Jakou z variant mi tedy prosím doporučíte k zakoupení?

 Děkuji

Bc. Klára Hošková

Dobrý večer,
doporučit Vám mohu variantu bez airflow, tedy za 499Kč. Rozhodl jste se správně, právě na dentální hygieně se dozvíte veškerá úskalí dané problematiky.
Budeme se těšim na Vaši návštěvu
SmileDental

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru